تاریخ : سه شنبه 19 آذر - فارسی | En
در نشست خبری مطرح شد: اعلام برنامه های هفته پژوهش و فناوری استان گلستان

نشست خبری دکتر علی نجفی نژاد به عنوان جانشین رییس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان گلستان، سه­ شنبه، دوازدهم آذر ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

جانشین رییس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان گلستان در جمع خبرنگاران گفت: تنها راه را رونق و توسعه اقتصادی؛ توسعه علمی با استفاده از نتایج تحقیقات و به کارگیری آنها در جامعه است .

دکتر علی نجفی نژاد افزود: هر ساله برنامه های هفته پژوهش و فناوری با هدف ارتباط بیشتر افراد جامعه با دستاوردهای پژوهشی محققان در کشور برگزار می‌شود که امسال مقرر شد برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری از ۱۶ لغایت ۲۲ آذرماه در استان‌های مختلف کشور برگزار شود.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خاطرنشان کرد: «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید» که نشان دهنده یک پژوهش مناسب است به عنوان شعار هفته پژوهش امسال انتخاب شد.

وی بیان کرد: با نواختن زنگ پژوهش در روز شنبه، شانزدهم آذرماه در یکی از مدارس شهرستان گرگان، برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری استان آغاز می‌شود.

وی تاکید کرد: نمایشگاه دستاوردهای فناورانه استان گلستان نیز ساعت ۱۳ روز یکشنبه، هفدهم آذرماه و با حضور دکتر حق شناس استاندار گلستان، در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح می‌شود که همزمان، طی مراسمی از پژوهشگران برتر استان تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی اظهار کرد: سعی شده است که نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش فناوری انسان با برگزاری استارتاپ ها، کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی با هدف ارتباط بیشتر پژوهشگران با جامعه هدف یعنی تولید کنندگان، کشاورزان، دامداران و صنعتگران از تاثیرگذاری بهتری نسبت به سال‌های قبل برخوردار باشد.

دکتر نجفی نژاد تاکید کرد: امسال ۳۰ پرونده از سوی پژوهشگران و ۱۰ پرونده از سوی فناوران به دبیرخانه هفته پژوهش و فناوری ارسال شده است.

جانشین ستاد هفته پژوهش و فناوری استان در ادامه گفت: آثار ارسال شده در شش کارگروه تخصصی پزشکی، پیراپزشکی، کشاورزی، فنی و مهندسی و علوم پایه در معرض داوری قرار گرفتند.

دکتر نجفی نژاد تصریح کرد: امسال برای اولین بار، برگزاری تورهای پژوهشی و بازدید از مراکز صنعتی و معدنی استان، دیدار با نخبگان، پیشکسوتان علمی و کارآفرینان و تجلیل از آنها، انتخاب طرح های مرتبط با صنعت و … همزمان با هفته پژوهش و فناوری در استان گلستان انجام می‌شود.

وی اذعان کرد: جشنواره دانش آموزی و تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه پژوهش و فناوری، امضای تفاهم نامه ها و …  نیز امسال برگزار می‌شود.

شایان ذکر است: پژوهش و فناوری، مدرسه و جامعه به عنوان شعار روز اول، پژوهش و فناوری و توسعه ملی به عنوان شعار روز دوم، بیانیه گام دوم و پژوهش و فناوری به عنوان شعار روز سوم، پژوهش و فناوری و رونق تولید به عنوان شعار روز چهارم و پژوهش و فناوری اثربخش اجتماعی به عنوان شعار روز پنجم هفته پژوهش و فناوری اعلام شده است.