تاریخ : یکشنبه 06 بهمن - فارسی | En
برگزاری نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۲ کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

نشست مدیران حراست دانشگاه­ های منطقه ۲ کشور با حضور دکتر محسن پالیزبان، مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سه شنبه، هفدهم دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

دکتر پالیزبان، رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: امیدوارم حراست بتواند در خدمت اهداف دانشگاه باشد.

وی افزود: وظیفه اصلی حراست این است که همه تلاش خود را به عمل آورد تا دانشگاه به اهداف خود برسد.

ایشان در ادامه گفت: اوج هنر مدیریت این است که با توجه به شرایط و وضعیت موجود کشور با صرفه جویی و انعطاف لازم بتواند فرصت سازی کند و با منابع کم، بیشترین بهره وری را به دست آورد .

دکتر پالیزبان تصریح کرد: با توجه به اینکه حوزه کشاورزی و منابع طبیعی از محورهای اصلی توسعه و تولید و مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید در این حوزه کارهای زیادی صورت گیرد که خوشبختانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این امر موفق بوده و توانسته مأموریت های سرزمینی و استانی خود را به خوبی انجام دهد و امیدوارم این دانشگاه بتواند منشاء خیر و برکات برای استان و کشور باشد .

سپس ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست گفت: شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باعث ایجاد غم بزرگی برای همه مسلمانان و همه عاشقان اسلام و ولایت شد و باعث ایجاد موج عظیمی در بین ملت ایران و جهان گردید.

دکتر نجفی نژاد با اشاره به اینکه آمریکا گمان می‌کرد با ترور شهید حاج قاسم سلیمانی می تواند به اهداف خود در منطقه برسد گفت: ادعای کشور آمریکا که همواره خود را حافظ امنیت و ایجادکننده صلح و دوستی در کشورهای دیگر می دانست با ترور ناجوانمردانه ای که انجام شد همچون گذشته نقش بر آب شد و نشان داد حرف‌های آنها فقط شعار است و از هیچ کار و اقدامی برای رسیدن به منافع خود کوتاهی نکرده و به هیچ نظام حقوقی بین‌المللی پایبند نیستند .

وی افزود: من مطمئنم خون این شهید بزرگوار باعث خواهد شد که آنها با سرافکندگی مجبور به ترک منطقه شده و این شهادت سبب وحدت بیشتر بین مسلمانان در جبهه مقاومت خواهد شد.

ایشان در ادامه با اشاره به تخصصی بودن دانشگاه علوم کشاورزی منابع طبیعی گرگان گفت: تلاش این دانشگاه این است که در راستای سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت توسعه علمی و بهبود شرایط علمی کشور، افزایش مهارت، ایجاد امید، نشاط و کارآفرینی برای دانشجویان و موضوعاتی که در این حوزه است بتواند موثر باشد و خوشبختانه با همت همکاران دانشگاهی بسیاری از این اهداف محقق و گام‌های خوبی برداشته شده است .

دکتر نجفی نژاد با بیان اهمیت و نقش کلیدی حراست در دانشگاه گفت:  نقش مدیران حراست در دانشگاه ها بسیار کلیدی است و هر چقدر توانمند تر باشند و بر پیچیدگی های موجود در دانشگاه تسلط بیشتری داشته باشند، بهتر می‌توانند کمک و یاور مدیریت‌ دانشگاه باشند.

در ادامه دکتر رورده، دبیر حراست دانشگاه­های منطقه دو کشور گفت: خداوند به برکت وجود جوانمردانی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی که جان خود را فدای این وطن و نظام نموده ­اند به کشور عزت و آزادگی بخشید.

مهندس اعتراف، مدیر حراست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و تسلیت به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: امیدواریم این نشست مفید و راهگشای بحث حراست و حفاظت در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور باشد.