تاریخ : چهارشنبه 13 فروردین - فارسی | En
کسب عنوان برتر توسط روابط عمومی دانشگاه در سومین جشنواره فیلم کوتاه

روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق شد در سومین جشنواره فیلم کوتاه روابط عمومی دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه دو کشور، عنوان برتر در بخش فیلم حوزه روابط عمومی را به دست آورد.

در اختتامیه این جشنواره که به میزبانی دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۲ کشور با ۴۳ اثر شرکت کرده بودند.

در لوح سپاس اهدایی به مسئول روابط عمومی دانشگاه که به امضای مشترک دکتر عبداللهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر طهماسبی رئیس دانشگاه گنبدکاووس رسیده، آمده است: تولید آثار نوین در حوزه روابط عمومی‌ها و استفاده از ابزارهای جدید می‌تواند در انتقال صحیح‌تر و کامل‌تر پیام‌ها و محتوای تولیدی موثر باشد.

گفتنی است: فیلم کوتاه ارسال شده به این جشنواره با موضوع نقش روابط عمومی در سازمان تولید شده بود .