تاریخ : چهارشنبه 13 فروردین - فارسی | En
وزیر علوم تحقیقات و فناوری: توسعه و ارتقاء دانشگاه‌های تخصصی کشاورزی، نقش کلیدی در توسعه دانش‌بنیان کشاورزی کشور و ظرفیت عظیم اقتصادی آن دارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با سفر به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دیدار با دانشگاهیان و افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه، دفتر یادبود دانشگاه را امضا کرد.

در متن یادداشت شده توسط دکتر غلامی آمده است: ضمن تبریک ایام‌ا… دهه فجر و آغاز چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با توجه به ضرورت و اهمیت توجه به ماموریت‌های تخصصی در دانشگاه‌ها و سابقه بسیار خوب این دانشگاه در چند دهه فعالیت علمی، جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است.

وی در ادامه این یاداشت آورده است: توسعه دانش‌بنیان بخش کشاورزی و ظرفیت اقتصادی عظیمی که در این بخش وجود دارد، توسعه و ارتقاء دانشگاه‌های تخصصی کشاورزی در بهره‌برداری از آن نقش کلیدی خواهد داشت.