تاریخ : چهارشنبه 13 فروردین - فارسی | En
اولین همایش ملی تجربه‌نگاری و آینده‌پژوهی مدیریت مردم نهاد مخاطرات طبیعی با تاکید بر سیل در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود

اولین همایش ملی تجربه نگاری و آینده پژوهی مدیریت مردم نهاد مخاطرات طبیعی با تاکید بر سیل، هفتم و هشتم اسفند ماه در تالار خلیج فارس دانشگاه برگزار می‌شود.

از محورهای اصلی این همایش می‌توان به اصول و مفاهیم مدیریت مردم ‌نهاد مخاطرات طبیعی، نقش جوامع محلی در پیشگیری، آمادگی، واکنش و بازسازی پس از وقوع مخاطرات طبیعی، تجربه‌های موفق و درس‌آموخته‌های مدیریت مردم نهاد مخاطرات طبیعی در داخل و خارج از کشور (با تأکید بر سیل)، نهادینه کردن نقش جوامع محلی در مقابله با مخاطرات طبیعی اشاره کرد.

گفتنی است: علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام و اخذ اطلاعات تکمیلی به نشانی www.floodcbm.ir مراجعه نمایند.