تاریخ : یکشنبه 28 مرداد - فارسی | En
اطلاعیه ستاد برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشگاه

ستاد ثبت نام جشن فارغ التحصیلی دانشگاه طی اطلاعیه ای اعلام کرد: فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که تمایل به شرکت در جشن فارغ التحصیلی دارند می توانند طی روزهای ۶، ۷، ۸ و ۹ خرداد ماه از ساعت۸:۳۰ صبح لغایت ۱۳ به طبقه سوم مجتمع آموزش نظری اتاق ۳۱۲ واقع در پردیس دانشگاه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مراجعه نمایند.

در این اطلاعیه آمده است: هزینه شرکت برای هر نفر ۳۰۰ هزار ریال می باشد که صرف هزینه شام، هزینه ‌مراسم،‌عکس با لباس فارغ التحصیلی و … خواهد شد.

نکته مهم: دانشجویان می بایست این مبلغ را به شماره حساب ۳۱۵۰۰۶۲۳۸۰ بانک تجارت شعبه دانشگاه منابع طبیعی به نام درآمدهای متفرقه دانشگاه واریز نمایند و ارائه این فیش برای ثبت نام الزامی است.

گفتنی است: دانشجویان جهت تسریع در ثبت نام می توانند قبل از مراجعه به محل ثبت نام،‌مبلغ مورد نظر را واریز و با در دست داشتن فیش واریزی ثبت نام خود را قطعی نمایند.

شایان ذکر است: زمان برگزاری احتمالی مراسم،سه شنبه ۵ تیر ماه در تالار خلیج فارس می‌باشد.

با توجه به محدودیت سالن، فقط فارغ التحصیلان می توانند در مراسم شرکت نمایند.

شماره تماس ۰۱۷۳۲۲۲۰۶۴۰ ( روابط عمومی دانشگاه) جهت پاسخگویی به سوالات دانشجویان اعلام شده است.