تاریخ : سه شنبه 03 مهر - فارسی | En
ویژه برنامه‌های فرهنگی دانشگاه جهت استفاده والدین داوطلبین آزمون سراسری سال ۹۷

آزمون سراسری سال ۹۷ دانشگاه‌ّها و موسسات آموزش عالی کشور طی روزهای پنج‌شنبه هفتم و جمعه هشتم تیرماه، در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

از برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی که با مشارکت معاونت آموزشی دانشگاه صورت پذیرفت، مهیا نمودن شرایط مناسب جهت اسکان و استراحت خانواده های داوطلبین پس از شروع تا پایان زمان آزمون بود.

در این برنامه که با همکاری تنی چند از اساتید دانشگاه، مرکز مشاوره، برخی از دانشجویان و با حضور گسترده والدین داوطلبین در مسجد نبی(ص) دانشگاه برگزار شد، پس از پذیرایی از والدین و اسکان در مسجد دانشگاه، اعضای هیات علمی شرکت کننده به ذکر دیدگاه هایی پیرامون دانشگاه و مسائلی همچون کنکور به عنوان نقطه تعیین مسیر فرزندان و تاثیر موضوعاتی همچون علاقه و مشاوره در تعیین رشته پرداخته و با اشاره به نقش ایمان، توکل و پشتکار در طراحی سرنوشت انسان، این عوامل را به عنوان مواردی مهم و ارزشمند در تربیت فرزندان در نهاد خانواده ذکر نمودند.

همچنین اعضای هیات علمی به خاطرات روز کنکور و دوران دانشجویی خود اشاره نموده که توکل به خدا، داشتن امید و همچنین روحیه تلاش و خستگی ناپذیری جهت دستیابی به موفقیت در تحصیل از نقاط مشترک در صحبت‌های اساتید سخنران بود.

از دیگر برنامه های این مراسم، صحبت های یکی از والدین پیرامون دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مراسم استقبال از والدین و نمایش کلیپ هایی مستند پیرامون معرفی دانشگاه، رشته های متنوع تحصیلی و بیان خاطرات دانشجویان بود که توسط روابط عمومی دانشگاه تهیه و تدوین شده بود.با توجه به فضای معنوی حاکم بر این مراسم، حسن ختام برنامه ذکر دعای توسل توسط حضار بود.

لازم به ذکر است: اعضای هیات علمی و مسئولین مرکز مشاوره دانشگاه تا پایان آزمون با استقرار در جایگاه‌هایی مخصوص که از پیش تدارک دیده شده بود، به سوالات حضار پاسخ گفته و به ارائه مشاوره پیرامون دانشگاه¬ها، رشته های متنوع و ویژگی های ادامه تحصیل در آنها پرداختند. بر اساس ارزیابی نتایج فرم‌های نظر سنجی توزیع شده، برنامه‌های تدارک دیده شده برای والدین داوطلبین در حین آزمون با استقبال ورضایت خانواده‌ها روبرو شد.