تاریخ : جمعه 13 تیر - فارسی | En
ابراز همدردی دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با خانواده های داغدار سقوط هواپیمای مسافربری

به همت شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، مراسم یادبود درگذشت مسافران سانحه هواپیمایی، در مسجدالنبی (ص) پردیس دانشگاه برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم ضمن تسلیت به ملت شریف ایران اسلامی، مقام معظم رهبری، جامعه دانشگاهی و همچنین به خانواده‌های این عزیزان و تشکر از شورای صنفی دانشجویان و مسئولان دانشگاه برای برگزاری این مراسم گفت: حادثه هواپیما حادثه ای بسیار عظیم و تاسف بار بود و همه را داغدار کرد و ما با داغداران این حادثه همدردی می نماییم و همگی باید در این داغ خود را سهیم بدانیم.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به مصائب پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) افزود: خداوند بندگان خود را در همه حال مورد آزمایش قرار می دهد و طبق آیات قرآن کریم، مومنین با ادعای ایمان رها نمی‌شوند و حتماً باید در جهات مختلف مورد آزمایش و امتحان قرار گیرند تا ایمان و صبر مومن مشخص شود.

ایشان تصریح کرد: همه ما باید مراقب باشیم که دشمن از این حادثه سوء استفاده نکند و وحدت و یکپارچگی عظیمی که به واسطه شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی ایجاد شد با شیطنت دشمنان از بین نرود.

وی خاطر نشان کرد: مسئولین باید حتماً با مقصر یا مقصرین این حادثه برخورد قانونی کنند اما مراقب باشید خدمات این نهاد مقدس یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نادیده گرفته نشود.

گفتنی است: این مراسم که با حضور جمع کثیری از اساتید، دانشجویان و کارمندان برگزار شد با قرائت قرآن، فاتحه خوانی، مداحی و شعرخوانی دبیر شورای صنفی دانشجویان همراه بود.