تاریخ : دوشنبه 07 مهر - فارسی | En
اولین جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد نکوداشت هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد نکوداشت هشت سال دفاع مقدس با حضور رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیر حوزه ریاست، مدیر امور فرهنگی، مسئول روابط عمومی، مسئول بسیج کارکنان، مدیر دفتر شاهد و ایثارگران و مدیر بسیج اساتید دانشگاه در محل دفتر ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این جلسه گفت: سربلندی و عزت امروز کشورمان را مدیون خون شهدا و از خودگذشتگی رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس هستیم.

دکتر نجفی نژاد افزود: درسی که ایثارگران گرانقدر در دوران دفاع مقدس به ما یاد دادند این بود که می توان با دست خالی، اما با همت و غیرت، در برابر تهدیدهای بیگانگان ایستاد و عزت خود را حفظ کرد.

ایشان خاطرنشان کرد: امسال که در چهلمین سالروز هشت سال دفاع مقدس قرار داریم، فرصت مغتنمی است که یاد و خاطره آن روزها و آن عزیزان را گرامی داشته و بخش کوچکی از دین خود را به آن عزیزان، خانواده هایشان و علی الخصوص ارزش‌ها، اهداف و راهی که ترسیم کردند، ادا کنیم.

در ادامه جلسه، اعضا به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های پیشنهادی خود جهت اجرا در طول هفته دفاع مقدس پرداختند.