تاریخ : سه شنبه 06 آبان - فارسی | En
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون های ورودی به دانشگاه ها و موسسات آموزشی در سال ۱۴۰۰ اعلام شد

تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون های ورودی به دانشگاه ها و موسسات آموزشی در سال ۱۴۰۰ توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

بر اساس این اطلاعیه تاریخ برگزاری آزمون دکتری (Ph.D)، ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ است و متقاضیان شرکت در این آزمون می توانند، در تاریخ دوم لغایت نهم آذر ماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته طی دو روز پنجشنبه و جمعه، ۶ و ۷ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و مهلت ثبت نام در این آزمون یکشنبه، شانزدهم لغایت یکشنبه، بیست و سوم آذر ماه ۱۳۹۹ است.

زمان برگزاری آزمون سراسری روزهای ۱۰ و ۱۱ تیرماه ۱۴۰۰ است و مهلت ثبت نام در این آزمون، یکشنبه، دوازدهم لغایت شنبه، هجدهم بهمن ماه ۱۳۹۹ اعلام شده است.

گفتنی است: تاریخ برگزاری و تاریخ ثبت نام آزمون های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و کاردانی نظام جدید (دانشگاه فنی حرفه ای و موسسات غیرانتفاعی) متعاقباً اعلام خواهد شد.