تاریخ : شنبه 04 بهمن - فارسی | En
نخستین همایش ملّی پتانسیل های صنعتی گونه های چوبی تند رشد در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.

به همت دانشکده مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و با همکاری و مشارکت دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی و مراکز صنعتی، “نخستین همایش ملی پتانسیل‌های صنعتی گونه‌های چوبی تند رشد” سیزدهم اسفند ۱۳۹۹ به‌صورت وبینار (مجازی) برگزار می شود.

هدف اصلی برگزاری این همایش فراهم نمودن زیرساخت‌های علمی و فنی لازم برای توسعه کاشت و بهره‌برداری از گونه‌های چوبی تند رشد در کشور می‌باشد که حفظ جنگل‌های طبیعی، افزایش فضای سبز، تأمین هوای پاک، پیشگیری از وقوع سیل‌ها، حفظ خاک، پیشگیری از ریزگردها و به‌ویژه تأمین چوب صنایع سلولزی کشور از دستاوردهای آن است.

علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از شرایط ارسال مقاله و شرکت در همایش به سایت دانشکده مهندسی چوب و کاغذ به نشانی الکترونیکی fwp.gau.ac.ir مراجعه نمایند.