تاریخ : دوشنبه 16 تیر - فارسی | En
پیام تسلیت ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پی درگذشت عضو هیأت علمی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با صدور پیامی درگذشت اندوهناک زنده یاد دکتر محمدرضا ماستری فراهانی را به خانواده معزز آن مرحوم و عموم جامعه فرهیخته دانشگاهی تسلیت گفت.

دکتر نجفی نژاد در این پیام آورده است: فقدان این استاد پرتلاش و سخت کوش که عمر خود را در راه تربیت و پرورش استعدادهای دانشجویان سپری کرد، تأسف بار و برای جامعه دانشگاهی ضایعه ای جبران ناپذیر است.

رئیس دانشگاه در این پیام افزوده است: جا دارد ضایعه درگذشت همکار عزیزمان شادروان دکتر محمدرضا ماستری فراهانی که مفتخر به نشان فرزند شهید بود را، به خانواده محترم و معزز آن عزیز سفر کرده، جامعه فرهیخته دانشگاهی و علی الخصوص اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان گروه تکنولوژی و مهندسی چوب دانشگاه تسلیت عرض نموده و برای آن فقید سعید، رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزو نمایم.