تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En
اطلاعیه کارگاه نیایش و آرامش ویژه کارکنان دانشگاه

به منظور انس هر چه بیشتر کارکنان دانشگاه با معارف معنوی قرآن کارگاه نیایش و آرامش بصورت دوره­ های حضوری و غیر­حضوری با محوریت نماز در آیات قرآن با بهره گیری از کتاب تفسیر نور حاج آقا قرائتی به همراه تدبر در ترجمه و مفاهیم آیات قرآنی با حضور مدرس مدعو برگزار می­ شود.

شرایط ثبت نام و امتیاز طرح:

1. هزینه ثبت نام در کارگاه به مبلغ ۱۰ هزار تومان می ­باشد.
  2. طرح به دو صورت: غیرحضوری و حضوری انجام می ­پذیرد.
  3. امتیازات به صورت مجزا (۵۰ نمره غیرحضوری و ۵۰ نمره حضوری) لحاظ می­ گردد.
  4. برنامه و جزوه آموزشی در سایت معاونت فرهنگی بارگذاری شده است.
  5. نظم و هماهنگی در طول دوره آموزشی حضوری و غیر حضوری الزامی است. در غیر اینصورت به منزله انصراف و حذف از طرح محسوب می­ گردد.
  6. تهیه دفتر برای کتابت ترجمه آیات و تحویل آن به کارشناس بعنوان دوره غیرحضوری تلقی می­ گردد.
  7. در پایان دوره از شرکت کنندگان آزمون تستی و تشریحی بعمل خواهد آمد.
  8. صدور گواهینامه ۱۰­ساعت ضمن خدمت
  9. به قید قرعه از بین شرکت کنندگان کمک هزینه سفر زیارتی اهداء می ­گردد.
  10. بمنظور کیفیت و توانمند سازی کارکنان در طرح تعداد شرکت کنندگان محدود می­باشد.(۵۰ نفر).

گفتنی است: کارکنان دانشگاه تا چهارشنبه ۱۱ دی ماه می توانند برای حضور در این دوره ها ثبت نام نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۴۵۲۳۰۴ تماس و یا به نشانی اینترنتی

http://negarestan.gau.ac.ir/NewsDetails/119  مراجعه نمایند.