تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اطلاعیه پذیرش استعدادهای درخشان و برگزیدگان علمی (پذیرش بدون آزمون) در دوره دکتری تخصصی (PhD) برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، را منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: با استعانت از ایزد منان و به منظور توسعه دوره ¬های تحصیلات تکمیلی و در راستای تربیت نیروی انسانی محقق و متخصص، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ براساس آیین نامه شماره ۲۱/۶۷۲۷۲ مورخ ۱۳۹۳/۰۴/۱۸، اصلاحیه شماره ۲۱/۲۳۷۲۰۰ مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۱۶ و دستورالعمل اجرایی آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع تحصیلی دکتری به شماره ۳۶۰۶ مورخ ۱۳۹۸/۰۱/۲۸ از میان برگزیدگان علمی در هر یک رشته های تحصیلی با رعایت شرایط مندرج در این اطلاعیه دانشجوی دکتری تخصصی می پذیرد.

علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاع از رشته ها و گرایش­های مورد پذیرش دانشگاه، شرایط عمومی و اختصاصی، مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت نام به نشانی اینترنتی http://amoozesh.gau.ac.ir/detail.aspx?id=343 مراجعه نمایند.