تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En
اعلام دستورالعمل شرایط استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه های دانشگاه برای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد

دستورالعمل شرایط استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاههای دانشگاه برای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد اعلام شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به شرایط گسترش ویروس کرونا و دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا، به منظور حل مشکل برخی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد که نیاز مبرمی به استفاده از آزمایشگاه ها و کارگاه ها یا مزارع دانشگاه دارند، دستورالعمل شرایط استفاده از آزمایشگاه ها و کارگاه ها تهیه شد تا دانشجویان فوق بتوانند آزمایشات مربوط به پایان نامه و رساله خود را انجام دهند.

دکتر رضایی با اشاره به اینکه اولویت حضور با دانشجویان دکتری و سپس کارشناسی ارشد خواهد بود افزود: دانشجویان می‌توانند با مطالعه دقیق دستورالعمل حضور در آزمایشگاه ها و تکمیل فرم های مربوطه و تایید استاد راهنما و سپس ارسال و پیگیری، نسبت به انجام آزمایش های مصوب در پروپوزال خود اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: به فرم‌های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و دانشجویان باید در تکمیل فرم های مربوطه دقت لازم را داشته باشند.