تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En
در فضای مجازی صورت گرفت: برگزاری نشست علمی با موضوع ” تغذیه و ماه رمضان”

به همت انجمن علمی مهندسی صنایع غذایی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، نشست علمی با موضوع ” تغذیه و ماه رمضان ” و با هدف ارتقاء دانش تغذیه ای، خصوصاً در ماه مبارک رمضان، برگزار شد.

در این نشست دکتر سید حسین حسینی قابوس متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر به عنوان کارشناس شرکت داشت.

در این برنامه به مسائلی همچون بایدها و نبایدهای غذایی در ماه مبارک رمضان ، محتوای یک غذای سالم و انرژی بخش و باید های رفتاری در ماه رمضان که منجر به تشنگی کمتر در طی روز می شوند پرداخته و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.