تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En
به مناسبت هفته ارتباطات و روابط‌ عمومی انجام شد؛ تقدیر از کارکنان روابط‌ عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی نشستی که به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، از تلاش های کارکنان روابط عمومی دانشگاه تقدیر کرد.

دکتر نجفی نژاد در این نشست ضمن تبریک هفته ارتباطات و روابط عمومی گفت: اقدامات و فعالیت هایی که در مجموعه دانشگاه انجام می شود از طریق روابط عمومی به جامعه منتقل می شود که باید در این خصوص، ضمن رصد فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی صورت گرفته و با استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی، ماحصل این دستاوردهای دانشگاه را به عموم مردم و جامعه مخاطب ارائه کرد.

وی ضمن تشکر از فعالیت های ارزنده روابط عمومی دانشگاه در سال گذشته و تلاش در جهت استمرار آن افزود: باید با استفاده از ظرفیت و قابلیت تمامی اعضای جامعه دانشگاهی به عنوان بازوهای ارتباطی روابط عمومی، برنامه ریزی جهت برگزاری استارتاپ های مرتبط با حوزه روابط عمومی، مستندسازی پویا و کارآمد اقدامات انجام گرفته و برقراری ارتباط موثر با مردم و رسانه ها در سرلوحه برنامه ریزی های روابط عمومی دانشگاه قرار گیرد.

گفتنی است: پیش از این، مسئول روابط عمومی دانشگاه طی سخنانی به ارائه گزارش عملکرد این حوزه در سال گذشته پرداخت.

کسب پنج عنوان برتر در جشنواره‌های منطقه‌ای و استانی، ۲۲۹ مورد ارائه خدمات سالن، برنامه‌ریزی و مشارکت در برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه ومراسم، تهیه حدود ۵۰۰ خبر و انعکاس آن در سایت ها و کانال های اطلاع رسانی دانشگاه و باز نشر آن در روزنامه ها، خبرگزاری ها، سایت وزارت علوم و…، ساخت بیش از ۲۰ مورد کلیپ، تیزر و انیمیشن، چاپ ۴ شماره خبرنامه دانشگاه به صورت الکترونیک، طراحی پوستر، بنر، پاورپوینت، کتابچه گزارش عملکرد و همچنین مستندسازی تصویری مراسمات مختلف دانشگاه از جمله مواردی بود که در این گزارش به آن اشاره شد.

در پایان این نشست رئیس دانشگاه با اهدای لوحی از زحمات و تلاش‌های کارکنان روابط عمومی دانشگاه تقدیر کرد.