دومین کنگره ملی غذای حلال روز چهارشنبه، 15 اردیبهشت، 1400 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
کداختصاصی کنفرانس: HALALFOOD02 حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و تحت حمایت سیویلیکا شهر برگزاری: تهران
محور های کنگره:
غذای حلال و تاثیر آن بر کیفیت مواد غذایی محصولات آرایشی و بهداشتی حلال شناسایی و تجزیه غذای حلال حلال در صنعت شیلات حلال در محصولات بیولوژیک آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآوردههای حلال افزودنیهای خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام بیوتکنولوژی و غذای حلال ذبح شرعی و دیدگاه اسلام اقتصاد فرآوردههای حلال