چهارمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران


چهارمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران روز دوشنبه، 31 خرداد، 1400 توسط مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


کداختصاصی کنفرانس: ICFBCNF04
حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
برگزار کننده: مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي و تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: تهران

محورهای همایش:

     کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

·        روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

·        سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

·        غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

·        کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

·        ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

·        امنیت و ایمنی مواد غذایی

·        بحران آب و صنایع غذایی

·        غنی­سازی مواد غذایی

·        نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

·        میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

·        مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

·        راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

·        فرمولاسیون مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های گوشتی

·        صنایع فرآورده­های غلات

·        صنایع بسته­بندی مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های لبنی

·        صنایع روغن

·        سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی



 تاریخ برگزاری : 31 / 03 / 1400
 ارسال کننده :   مدیر سیستم