عنوان خبر :  اطلاعیه مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه در خصوص نظرخواهی از کیفیت آموزش اعضاء هیأت علمی دانشگاه در نیم سال دوم

مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در خصوص نظرخواهی از کیفیت آموزش اعضاء هیأت علمی دانشگاه در نیم سال دوم اطلاعیه‌ای را صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: نظرخواهی از کیفیت آموزش اعضاء محترم هیأت علمی در نیم سال دوم تا قبل از اولین امتحان شما تمدید شده است، از شما عزیزان دعوت می‌شود با شرکت در این نظرسنجی گروه‌های آموزشی را در بهبود کیفیت اهداف آموزشی یاری نمایید. جهت ارج نهادن به نظرات پاسخ‌دهندگان محترم و تضمین کیفیت فرآیند پرسش‌گری، مقرر گردیده است تا اطلاعات شخصی پاسخ دهندگان به هیچ وجه در دسترس قرار نگرفته، قابل شناسایی یا ردیابی نباشد.

دانشجویان گرامی با توجه به زمانبر بودن فرآیند نظرسنجی و محدودیت دسترسی به سامانه برگزاری آزمون قبل از نظرسنجی توصیه اکید می‌شود حداقل یکروز قبل از اولین آزمون خود برای شرکت در این فرآیند و همچنین دریافت کارت آزمون اقدام نمایید.

تاریخ ارسال خبر :   12 تیر 1400 - 09:58    |     تعداد بازدید :   488