عنوان خبر :  پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پی درگذشت دانشجو مقطع دکتری دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی پیامی درگذشت اندوهناک شادروان، حسن سوری، دانشجوی مقطع دکتری زراعت دانشگاه را تسلیت گفت.

دکتر نجفی نژاد در این پیام آورده است: ضایعه درگذشت ناگهانی و جانگداز دانشجوی فرهیخته دانشگاه، شادروان حسن سوری، دانشجوی مقطع دکتری زراعت، جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان را اندوهگین و داغدار کرد.

با نهایت تأثر و تأسف درگذشت اندوهناک این دانشجوی عزیز را به جامعه فرهیخته دانشگاهی علی الخصوص دانشجویان گرانقدر و خانواده معزز آن مرحوم صمیمانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی  آرزومندم.

تاریخ ارسال خبر :   25 بهمن 1399 - 12:38    |     تعداد بازدید :   1078