عنوان خبر :  با اهداء لوحی توسط معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش کشور: از مدیر حراست دانشگاه به عنوان مسئول برتر حفاظت از آزمون‌های سراسری سال 1399 تقدیر شد

دکتر ابراهیم خدائی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش کشور، از دکتر محمد اعتراف، مدیر حراست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان به عنوان مسئول برتر در عرصه حفاظت از آزمون‌ های سراسری سال ۱۳۹۹ تقدیر کرد.

در لوح تقدیر اهدایی به دکتر اعتراف آمده است: خدمت صادقانه و افتخارآمیز، توفیقی است نصیب مردان بی‌ادعا، توانمند، حساس و شایسته که بی‌گمان، پاداش آن نزد قادر متعال همواره جاودان خواهد بود، و تقدیر از آنان برگ سبزی است نثار لیاقت، وظیفه‌شناسی، درایت، صلابت و ذکاوت این بزرگان در عرصه تعلیم و تربیت.

بدین وسیله، تلاش‌های بی‌وقفه و مجدانه شما همکار گرامی به عنوان مسئول برتر در عرصه حفاظت از آزمون‌ های سراسری سال ۱۳۹۹ و همکاران محترمتان در استان، که موجب سربلندی مجموعه نظام سنجش آموزش عالی و افزایش اعتماد و اطمینان عمومی به این مجموعه شد، را با اهداء لوح ارج می نهیم.

امید است همواره در راه اعتلای فرهنگ غنی این مرزوبوم، پیروز و سربلند باشید.

تاریخ ارسال خبر :   26 تیر 1400 - 21:08    |     تعداد بازدید :   574