عنوان خبر :  جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با محوریت بزرگداشت هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی (ع)، شانزدهم شهریور ماه به صورت مجازی برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این مراسم بر لزوم ایجاد انسجام هرچه بیشتر برنامه‌های ویژه هفته دفاع مقدس در دانشگاه تاکید کرد.

دکتر نجفی‌نژاد همچنین بر اهمیت ارائه برنامه‌ها در قالب جدول زمان‌بندی و ارسال آن به ستاد مرکزی بزرگداشت هفته دفاع مقدس استان گلستان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تأکید نمود.

در ادامه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان مطالبی در خصوص اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی در هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی (ع) و تقارن این دو مناسبت با حضور احتمالی دانشجویان در دانشگاه پرداخت و برنامه‌هایی را در این زمینه ارائه کرد.

همچنین دکتر فروزه، معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن پاسداشت دو آیین بزرگداشت هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی (ع) مطالبی را در زمینه اهمیت این رویدادهای تاریخی و حماسی ارائه کرد.

در پایان جلسه، پس از بحث و تبادل نظر اعضا در خصوص ارایه برنامه‌ها، تصمیماتی جهت اجرای برنامه‌ها اتخاذ شد.

تاریخ ارسال خبر :   17 شهریور 1400 - 21:14    |     تعداد بازدید :   966