عنوان خبر :  اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 1400

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اطلاعیه‌ای را در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 1400 صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: ضمن تبریک قبولی و آرزوی موفقیت به کلیه پذیرفته شدگان گرامی، به اطلاع می­رساند ثبت نام اولیه پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد به صورت غیرحضوری (اینترنتی) از تاریخ 30 مهرماه ماه لغایت پنجم آبان ماه 1400 انجام می‌شود.

کلیه پذیرفته‌شدگان می‌­بایست در تاریخ‌­های مشخص به سامانه آموزشی دانشگاه (erp.gau.ac.ir) مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. پس از ثبت نام اولیه (اینترنتی) لازم است اصل مدارک جهت ثبت نام قطعی به دانشگاه تحویل داده شود.

پذیرفته‌شدگان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاع بیشتر از مراحل ثبت نام اینترنتی و مدارک مورد نیاز و همچنین دریافت فرم‌های ثبت‌نام، به نشانی الکترونیکی https://education.gau.ac.ir/NotificationsDetails?Notificationsid=7106 مراجعه نمایند.

تاریخ ارسال خبر :   28 مهر 1400 - 14:15    |     تعداد بازدید :   1627