عنوان خبر :   عضویت عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در هیأت تحریریه نشریه INTERNATIONAL JOURNAL OF PEST MANAGEMENT

دکتر غلامحسین عبداله‌زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، برای مدت دو سال به عنوان عضو هیأت تحریریه نشریه اINTERNATIONAL JOURNAL OF PEST MANAGEMENT انتخاب شد.

این مجله دارای ضریب تأثیر 1.907 بوده و در پایگاه‌های علمی Scopus و JCR نمایه شده است و در هر سال تعداد 4 شماره بصورت فصلنامه به چاپ می‌رساند.

نشریه INTERNATIONAL JOURNAL OF PEST MANAGEMENT در سال 1969 با نام PANS Pest Articles & News Summaries تاسیس و از سال 1993 با نام جدید توسط موسسه Talyor and Francis انتشار می‌یابد.

لازم به ذکر است: این نشریه با هدف انتشار نتایج پژوهش‌های علمی مرتبط با پیشرفت‌های مدیریت آفات و بیماری‌های گیاهی با تأکید بر استفاده از روش‌های نوین و اثربخش در مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌ها منتشر می‌شود.

تاریخ ارسال خبر :   04 آذر 1400 - 13:18    |     تعداد بازدید :   1818