عنوان خبر :  معاون دانشجوی و فرهنگی دانشگاه: در مراسم روز دانشجو؛ توجه به علم و دانش کلید پیشرفت و تعالی هر ملتی خواهد بود.

معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در مراسم روز دانشجو با بیان اینکه ۱۶ آذر، سالروز شهادت دانشجویانی است که با تغییر سبک زندگی خود به نمادی از استکبارستیزی تبدیل شدند گفت: هرگاه دانشجویان در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وارد شده‌اند نقشی اثرگذار را ایفا کرده‌اند.

وی با اشاره به بیانات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اهمیت جایگاه دانشجویان در کشور گفت: علم و دانش عرصه‌ای است که کلید پیشرفت و تعالی هر ملتی خواهد بود.

ایشان جهاد علمی را یکی از مصداق‌های بارز جهاد فی سبیل‌ا... دانست و افزود: جهادگران جهاد علمی می‌توانند ثمرات زیادی را برای جامعه داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتخارات بسیاری را از ابتدای تاسیس  تاکنون در عرصه‌های مختلف کسب نموده‌اند و اطمینان دارم کسب این افتخارات ادامه‌دار خواهد بود‌.

تاریخ ارسال خبر :   16 آذر 1400 - 18:19    |     تعداد بازدید :   698