عنوان خبر :   بازدید دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از نیروگاه برق شهید سلیمی نکا

به همت انجمن علمی انرژی‌های تجدیدپذیر و با همکاری انجمن علمی مکانیک بیوسیستم، بازدید علمی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از نیروگاه برق شهید سلیمی نکا، بیست‌ و دوم اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

در این بازدید که با همراهی دکتر طیب نازقلیچی، مشاور انجمن علمی انرژی تجدیدپذیر و دکتر کیوان آصف‌پور، مشاور انجمن علمی مکانیک صورت پذیرفت، از قسمت‌های مختلف نیروگاه بازدید به عمل آمد.

کارشناسان مربوطه در این بازدید توضیحاتی را پیرامون نحوه تولید برق در این نیروگاه، چگونگی قرار گرفتن آن در مدار توزیع برق کشور، چگونگی کارکرد هر قطعه و هر بخش نیروگاه، تاریخچه نیروگاه، میزان ظرفیت نیروگاه توضیحات جامعی ارایه کردند.

در پایان ضمن بیان توضیحات تکمیلی توسط اساتید حاضر در بازدید، پرسش‌های مطرح شده دانشجویان، از سوی کارشناسان و اساتید مربوطه پاسخ داده شد.

تاریخ ارسال خبر :   24 اردیبهشت 1401 - 12:58    |     تعداد بازدید :   317