عنوان خبر :  به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان: سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با جمعی از بازنشستگان دانشگاه دیدار کرد.

به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان دکتر شتایی، سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به همراه تعدادی از معاونین و مدیران دانشگاه، با جمعی از بازنشستگان دانشگاه دیدار کرد.

سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این دیدار بر استفاده از تجارب بازنشستگان تاکید کرد و افزود: بهره‌مندی از تجارب پیشکسوتان می‌تواند در افزایش بهره‌وری دستگاه ها بسیار کارآمد باشد.

دکتر شتایی با بیان اینکه حفظ حرمت بازنشستگان باید همیشه مورد توجه قرار داشته باشد گفت: تکریم بازنشستگان و پیشکسوتان باعث دلگرمی آنان و ایجاد انگیزه در کارکنان جوان و شاغل به کار خواهد شد و امیدوارم بتوانیم ضمن بهره مندی از سالها تجربه گرانقدر این عزیزان، در جهت رفاه و آسایش آن نیز قدم های موثری را برداریم.

تاریخ ارسال خبر :   05 مرداد 1401 - 17:30    |     تعداد بازدید :   536