عنوان خبر :  سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از شرکت‌های فناور مستقر در دانشگاه بازدید کرد.

دکتر شتایی، سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به همراه دکتر آیدانی، دستیار استاندار گلستان در امور فناوری و دانش بنیان و جمعی از مدیران و معاونین دانشگاه از شرکت‌های فناور مستقر در پردیس قدیم دانشگاه بازدید کرد.

سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این بازدید گفت: یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات کنونی کشور توجه به فعالیت های دانش بنیان است.

دکتر شتایی با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ظرفیت بسیار بالایی در انجام فعالیت‌های دانش بنیان دارد تصریح کرد: در دانشگاه آمادگی داریم تا چالش‌های موجود در صنعت و دستگاه‌های اجرایی را با بهره‌مندی از این ظرفیت و پتانسیل بررسی و در جهت رفع آنها اقدام کنیم

تاریخ ارسال خبر :   05 مرداد 1401 - 23:15    |     تعداد بازدید :   468