عنوان خبر :  به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس؛ سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با رئیس سازمان بسیج کارکنان استان گلستان دیدار کرد.

در آستانه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، دکتر شتایی، سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با سرهنگ ناظری، رئیس سازمان بسیج کارکنان استان گلستان و سروان سیمایی، فرمانده حوزه بسیج شهید بهشتی ادارات کل استان گلستان، امروز، سی‌ام شهریور ماه، دیدار و گفتگو کرد.

سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، بسیجی بودن را یکی از افتخارات خود بیان کرد‌.

دکتر شتایی افزود: امیدوارم بسیج دانشجویان، کارکنان و اساتید در کنار یکدیگر بتوانند به وظایف خود پرداخته و با همکاری یکدیگر فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و ... را در محیط‌های دانشگاهی و در سطح جامعه رونق بخشند.

گفتنی است: در این دیدار که مسئول پایگاه بسیج کارکنان شهید موسی رضا‌زاده دانشگاه نیز حضور داشت، مسئولین سازمان بسیج کارکنان و ادارت کل استان به ارایه برنامه‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته بسیج در حوزه کارمندی پرداختند.

تاریخ ارسال خبر :   30 شهریور 1401 - 15:38    |     تعداد بازدید :   281
 کلید واژه ها :   به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس؛ سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با رئیس سازمان بسیج کارکنان استان گلستان دیدار کرد.