عنوان خبر :   با حکم معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: دکتر نجفی‌نژاد به عنوان رئیس شورای بررسی موارد خاص استانی منصوب شد

دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان طی حکمی دکتر علی نجفی‌نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان را به سمت رئیس شورای بررسی موارد خاص استانی منصوب کرد.

در این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند حضرت‌عالی و به استناد آیین نامه‌ شوراهای بررسی موارد خاص وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به موجب این حکم، جناب‌عالی برای مدت دو سال به عنوان رئیس شورای بررسی موارد خاص استانی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با استفاده از تمام ظرفیت‌های آیین نامه و همکاری سایر اعضا در خصوص پرونده‌های مطروحه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تحت پوشش آن استان در شورای مذکور با رعایت عدالت و مصالح آموزش عالی کشور تصمیم‌‌گیری نمایید. توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند منان مسئلت دارم.

تاریخ ارسال خبر :   19 خرداد 1400 - 14:33    |     تعداد بازدید :   823