سوابق اجرایی : 

مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی سال 1395-1391

مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی سال 1400-1398

عضویت در انجمن های علمی داخلی و خارجی
ردیف
عنوان انجمن
كشور
از تاریخ
تا تاریخ
1
مشاور انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی
ایران
1391
1392


هیئت مدیره/شورای اجرایی انجمن علمی


خدمات به انجمن علمی یا نشریات


عضویت در شوراها و کمیته های گوناگون آموزش عالی در دانشگاه
ردیف
عنوان شورا يا كميته
از تاریخ
تا تاریخ
1
کمیته منتخب گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
1391
حال


عضویت در کمیته علمی همایش ها
ردیف
عنوان همايش
زمان همايش
عضو كميته علمي
عضو كميته اجرايي
عضو كميته برگزاركننده
دبير
1
سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی
1394
بله
خير
خير
خير
2
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
1392
بله
خير
خير
خير
3
22 مین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
1393
بله
بله
خير
خير


مسئولیت های اجرایی و پست های مدیریتی
ردیف
عنوان
مکان
از تاریخ
تا تاریخ
1
مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1391
حال



 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
تاثیر پوششهای خوراکی بر کاهش جذب روغن در غذاهای سرخ شده, فصلنامه علمی ترویجی , 1391, شماره (11), 1-17
عزیزه خرمالی و امان محمد ضیايی فر
علوم و فنون بسته بندی
١٢
far
١٣٩١
١٧-١
2
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از الین EBYT-88-20 جو ره 129-138
حمید بخش آبادي، حبیب الله میرزایی، علیرضا قدس ولی، سید مهدي جعفري، امان محمد ضیایی فر، عماد آیدانی، مرتضی محمدی
نشریه پژوهشی و فناوری در علوم و صنايع غذايي
٢
eng
١٣٩١
١٣٨-١٢٩
3
تاثیر فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها, فصلنامه علمی ترویجی
مهدیه حسینی، امان محمد ضیایی فر، امین قوس قانی
علوم و فنون بسته بندی
١٢
eng
١٣٩١
٩١-٨٠
4
بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکزجهت کاهش جذب روغن بااستفاده ازروش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک 1392, شماره (10), 1-14
مسعود هاشمی شهرکی، امان محمد ضیايی فر، مهدی کاشانی نژاد، محمد قرباني
پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران
١٠
far
١٣٩٢
١٤-١
5
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده,
سید احمد شهیدی، محبت محبی، علی معتمدزادگان، امان محمد ضیائی فر، جواد ابوالفضلی اصفهانی، سید علی مرتضوی
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
٢
eng
١٣٩٢
٨٢٩-٨١٩
6
مقايسه تغييرات كيفي روغنهاي سويا، پالماولئين و ذرت در طي فرآيند سرخ كردن
محمدرضا تورانی، علیرضاصادقی ماهونک، امان محمد ضیايی فر، محمدقربانی، فرحنازثابت
فصلنامه علوم و فناوری غذایی
3
far
1392
98-91
7
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن
عبدالستار عوض صوفیان، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، امان محمد ضیائی فر
پژوهش و نوآوري در علوم و صنایع غذایی
3
far
1393
196-185
8
ارزیابی رنگ چیپس سیب زمینی با تکنیک پردازش تصویر
منوچهر یزدان پناه گنگچین و امان محمد ضیایی فر
پژوهشهای صنایع غذایی
24
far
1393
247-239
9
تأثير فرآيند مالت سازي بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و آئروديناميکي دو لاين جو استان گلستان
حميد بخش آبادي، حبيب االه ميرزايي، امان محمد ضيايي فر ، عليرضا قدس ولي، شيلان رشيدزاده، مهدي قره خاني
توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
12
far
1393
95-87
10
بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت
نسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد,
علوم و صنایع غذایی
46
far
1393
129-119
1 2 3 4 5


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Review of mechanisms, conditions, and factors involved in the oil uptake phenomenon during the deep-fat frying process
Ziaiifar A.M., Achir N., Courtois F., Trezzani I. and Trystram G.
International Journal of Food Science and Technology
43
eng
2008
1410-1423
2
Investigation of effective thermal conductivity kinetics of crust/core regions of potato during deep fat frying using modified Lees method
Ziaiifar A.M., Heyd B.and Courtois F
Journal of Food Engineering
95
eng
2009
373-378
3
Porosity development and its effect on oil Uptake during frying process
Ziaiifar A.M., Courtois F., and Trystram G
Journal of Food Process Engineering
33
eng
2010
191-212
4
Friture profonde: les interactions huile-produit
Courtois F., Ziaiifar A.M., Trezzani I. and Trystram G
OCL
19
eng
2012
179-184
5
Study of antioxidant activity of sheep visceral protein hydrolysate: optimization using response surface methodology
Meshginfar M., Sadeghi A.Z., Ziaiifar A.M., Ghorbani M., Kashaninejad M
Arya Atherosclerosis
19
eng
2014
179-184
6
Optimization of pre-fry microwave drying of french fries using response surface methodology and genetic algorithms
Hashemi-Shahraki M., Ziaiifar A.M., Kashaninejad M. and Ghorbani M.
Journal of food processing and preservation
38
eng
2014
535-550
7
Optimization of physicochemical and aerodynamical characteristics of barley malt using Response Surface methodology
Bakhsabadi H., Mirzaei H.A., Ghodsvale A.R., Ziaiifar A M., Aidani E, Daraei A. and Maghsoudlou Y.
Minerva Bciotecnologica
27
eng
2015
8-21
8
Active edible coating from chitosan incorporating green tea extract as an antioxidant and antifungal on fresh walnut kernel
Sabaghi M., Maghsoudlou Y., Khomeiri M., Ziaiifar A.M.
Postharvest Biology and Technology
110
eng
2015
224-228
9
Evaluation of Nutritional and Physical Properties of Watermelon Juice during the Thermal Processing by Using Alumina Nano-fluid in a Shell and Tube Heat Exchanger
Saremnejad-Namini S.F, Jafari S.M, Ziaifar A.M, Rashidi A.M.
Nutrition and Food Sciences Research (National)
2
eng
2015
47-54
10
Preparation of Lycopene Emulsions by Whey Protein Concentrate and Maltodextrinand Optimization by Response Surface Methodology
Salimi A., Maghsoudlou Y., Jafari S. M., Sadeghi A., Kashaninejad M. & Ziaiifar A.M.
Journal of Dispersion Science and Technology
36
eng
2015
274-283
1 2 3


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
The effect of microwave pretreatment on some physico-chemical properties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil
vBakhshabadi aHabib Mirzaei aAlireza Ghodsvali bSeyed Mehdi Jafari aAman Mohammad Ziaiifar a Farzaneh
eng
2
بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی
نجيمه تقوي، امان محمد ضيايي فر، حبيب اله ميرزايي، عليرضا صادقي ماهونك، حسن صباغي
far


همایش های خارجی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
Variation of porosity during frying and cooling of French fries and its relation with oil absorption
International Congress of Engineering and Food, ICEF10
ZIAIIFAR A.M., COURTOIS F., and TRYSTRAM G.
eng
2008
Chile
Vina Del Mar
2
Investigation of heat conductivity variation of crust and core regions of fried potato using modified Lees method
International Congress of Engineering and Food (ICEF10)
ZIAIIFAR A.M., HEYD B., and COURTOIS F
eng
2008
Chile
Vina Del Mar
3
Investigation of oil physical properties affecting oil absorption during frying process
6th Euro Fed Lipid Congress
ZIAIIFAR A.M., COURTOIS F., and TRYSTRAM G.
eng
2008
Greece
Athene
4
Process parameters affecting the quality of fried potato in crust and core regions
Conference of Food Engineering CoFE09
ZIAIIFAR A.M., HERNANDEZ A., and HEYD B.
eng
2009
USA
Columbus, OH
5
Investigation of thermal conductivity kinetics of crust / core regions of Fried potato using a modified Lees method
8th World Congress of Chemical Engineering
ZIAIIFAR A.M., HEYD B., and COURTOIS F
eng
2009
Canada
Montréal, Quebec
6
Color quality variation of French fries during frying using image processing
First international e-conference on novel food processing
SABAGHI. H.and ZIAIIFAR. A.M.
eng
2013
Iran
Mashhad
7
Theorical aspects of deep-fat frying
First international e-conference on novel food processing
ZIAIIFAR, A. and ZIAIIFAR. A.M.
eng
2013
Iran
Mashhad



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
سارا آقاجان زاده
محمد مهدی سید آبادی، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر
1394
سازمان بسیج علمی، پژوهشی
ملی
2
طراحی و ساخت سیستم پخت مجهز به سیستم بخاردهی
امان محمد ضیایی فر
ثنا راستگوفرد و سارا آقاجان زاده سورکی
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
3
بررسی تاثیر شرایط سرد کردن محصول سرخ شده بر میزان روغن و بافت فراورده نهایی
امان محمد ضیایی فر
حسن صباغی
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
دستگاه پوست گیر خشک میوه با استفاده از پرتودهی مادون قرمز
1395




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
رتبه دوم آزمون دكتراي اعزام به خارج، بورس تحصيلي
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
1381