سوابق اجرایی : 
عضویت در انجمن های علمی داخلی و خارجی
ردیف
عنوان انجمن
كشور
از تاریخ
تا تاریخ
1
انجمن متخصصین صنایع غذایی استان گلستان
ایران
1395


هیئت مدیره/شورای اجرایی انجمن علمی


خدمات به انجمن علمی یا نشریات
ردیف
عنوان انجمن علمي يا نشريه
سمت یا نوع خدمت
از تاریخ
تا تاریخ
1
انجمن علمی دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مشاور علمی
1394
1395


عضویت در شوراها و کمیته های گوناگون آموزش عالی در دانشگاه
ردیف
عنوان شورا يا كميته
از تاریخ
تا تاریخ
1
شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت غلات، دانشگاه علوم پزشکی گلستان
1394
2
شورای مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1396


عضویت در کمیته علمی همایش ها
ردیف
عنوان همايش
زمان همايش
عضو كميته علمي
عضو كميته اجرايي
عضو كميته برگزاركننده
دبير
1
بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
شهریور 1393
بله
خير
خير
خير
2
نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فراورده های آردی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
آبان 1395
بله
خير
خير
خير


مسئولیت های اجرایی و پست های مدیریتی
ردیف
عنوان
مکان
از تاریخ
تا تاریخ
1
عضو واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی ناردیس
شهرک صنعتی طوس مشهد
2
عضو واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی پرور پودر
شهرک صنعتی طوس مشهد



 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Introduction to Food Engineering 4th ed-2009
مقدمه ای بر اصول مهندسی صنايع غذايي (ويرايش چهارم، 2009)- دو جلدی
مرتضوی، سيف کردی، صادقی، غلامحسين پور
RP. Singh, DR. Heldman
1389
دانشگاه فردوسی مشهد- تجدید چاپ 1392 و 1395
2
PCR Methods in Foods
روشهای پی.سی.آر در مواد غذايي
مرتضوی، طباطبايي يزدی، صادقی، رنجبر امانی
J. Maurer
1389
دانشگاه فردوسی مشهد- تجدید چاپ 1395
3
Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
تکنيکهای مولکولی در بوم شناسی ميکروبی مواد غذايي تخميری
مرتضوی، بهرامی، صادقی، صادقی
L. Cocolin, D. Ercolini
1390
دانشگاه فردوسی مشهد
4
High Pressure Processing of Foods
فرآوری مواد غذايي با فشار بالا
مرتضوی، صادقی، براتيان، رهنما، طباطبایی یزدی
CJ. Doona, FE. Feeherry
1390
جهاد دانشگاهی مشهد
5
Food Safety Culture, Creating a Behavior-Based Food Safety Management System
فرهنگ سلامت مواد غذایی، ایجاد یک سیستم مدیریت سلامت مبتنی بر رفتار
صادقی، صادقی
F. Yiannas
1395
دانشگاه شهید باهنر کرمان


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
زيست فناوری کاربردی در صنايع غذايي
شهيدی، طباطبايي يزدی، صادقی، غلامحسين پور
1389
دانشگاه فردوسی مشهد
2
تکامل مولکولی، مقدمه ای بر همسانه سازی ژن و ریاضیات فیلوژنتیک
مرتضوی، صادقی، احمدی، صادقی
1394
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
3
خمیرترش: ویژگیهای کاربردی و فواید سلامتی بخش
صادقی، رئیسی، ابراهیمی
1395
دانشگاه علوم پزشکی گلستان


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بررسي برخي خصوصيات فيزيکي ارقام دانه کانولاي ايران
سيد محمد علي رضوي، سميرا يگانه زاد، عليرضا صادقي، شيرين ابراهيم زاده و اعظم نيازمند
مجله پژوهش‌هاي صنايع غذايي ايران
جلد 2 شماره 1
far
1385
ص61-53
2
بررسی برخی خصوصيات فيزيکی ارقام دانه کانولای ايران
مجله پژوهش‌های صنايع غذايي ايران، 1385، جلد 2 شماره 1، ص61-53.
far
3
بهينه‌سازی فرايند توليد مالتودکسترين با استفاده از آنزيم آلفا آميلاز Termamyl 2-x
مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبيعی، 1387، جلد 12 شماره 43 (ب)، ص382-373.
far
4
ارائه‌‌ مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخير در بيات شدن نان‌گندم نيمه‌حجيم با استفاده از خميرترش
مجله زيست شناسی ايران، 1387، جلد 21 شماره 1، ص113-105.
far
5
بررسی تاثير استفاده از خميرترش بر زمان ماندگاری ميکروبی و خواص حسی نان بربری
مجله تحقيقات مهندسی کشاورزی، 1387، جلد 9 شماره 3، ص170-153.
far
6
بررسی تاثير استفاده از خميرترش بر کاهش بياتی نان بربری
مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبيعی، 1388، جلد 13 شماره 47 (الف)، ص47-37.
far
7
تعيين آلل‌های جديد در جايگاه ژني BoLA-DRB3.2 گاو سيستاني ايران بر اساس روش‌های مبتنی بر شناسايي مولکولی
مجله ژنتيک نوين، 1389، جلد 5 شماره 3، ص85-79.
far
8
مهم¬ترين اثرات سلامتي¬بخش فراورده¬هاي غله¬اي بر پايه غير از گندم
مجله سنبله، شماره¬هاي 206 تا 209. زمستان 1389، بهار 1390.
far
9
ارزيابي تاثير پلاسميد بر خاصيت ضد روپينسي لاکتوباسيلوس پلانتاروم جدا شده از خميرترش‌ سنّتي ايران
مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران، بهار 1390، ص22.
eng
10
معرفی آنزيم لاکاز و مروری بر مهم¬ترین کاربردهای آن در صنعت فرآوری مواد غذایی
مجله سنبله، شماره¬هاي 235 تا 237. تابستان و پاییز 1393
far
1 2 3 4 5 6


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Evaluation of Lactobacillus sanfransicencis (ATCC 14917) and Lactobacillus plantarum (ATCC 43332) Effects on Iranian Barbari Bread shelf life
Sadeghi, Shahidi, Mortazavi, Nasiri Mahallati
African Journal of Biotechnology
7
eng
2008
3346-3351
2
The Secrets of Sourdough; A review of miraculous potentials of sourdough in bread shelf life
Sadeghi
Biotechnology
7
eng
2008
413-417
3
Moisture dependent physical properties of canola seeds
Razavi, Yeganeh Zad, Sadeghi
Journal of Agricultural Sciences and Technology
11
eng
2009
309-322
4
Design of safety management system in juice industries
Sadeghi
Agro Food industry hi-tech
21
eng
2010
10-12
5
Investigating the sourdough potential for enhance microbiological shelf life and roasty aroma of traditional Lavash bread
Mortazavi, Sadeghi
African Journal of Biotechnology
10
eng
2011
9668-9672
6
Design of multiplex PCR for simultaneous detection of rope forming Bacillus strains in Iranian bread dough
Sadeghi, Mortazavi, Bahrami, Sadeghi
Journal of the Science of Food and Agriculture
92
eng
2012
2652–2656
7
Design of SYBR green absolute real time PCR assay for specific detection and quantification of Bacillus subtilis in dough used for bread making
Sadeghi, Mortazavi, Bahrami, Sadeghi, Matin
Journal of Cell and Molecular Research
6
eng
2014
83-92
8
Iranian wheat flours from rural and industrial mills: Exploitation of the chemical and technology features, and selection of autochthonous sourdough starters for making breads
Pontonio, Nionelli, Curiel, Sadeghi, Di Cagno, Gobbetti, Rizzello
Food Microbiology
47
eng
2015
99-110
9
Antifungal activity of Pediococcus pentosaceus isolated from whole barley sourdough
Sadeghi, Raeisi, Ebrahimi, Sadeghi
Journal of Food Quality and Hazards Control
3
eng
2016
30-36
10
In vitro assessment of some probiotic properties of Lactobacillus fermentum isolated from pickled garlic
Sadeghi
Journal of Food Quality and Hazards Control
3
eng
2016
67-72
1 2


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
2345
eng


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
زمستان 1393
صادقی
خمیری، صادقی
1393-94
داخلی(داخل دانشگاه)
2
تابستان 1395
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، عابدفر
1395-96
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
3
پاییز 1397
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، نعمت الهی
1396-97
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
4
ارزیابی خصوصیات بالقوه جدایه های لاکتیکی خمیرترش بومی و فرآوری نان خمیرترشی فراسودمند
صادقی
ابراهیمی، مرتضوی، عابدفر
1395-98
سفارشی
ملی
5
زمستان 1398
صادقی
ابراهیمی، رحیمی، پورعبدالله، شهریاری
1396-98
داخلی(داخل دانشگاه)
6
زمستان 1398
صادقی، نیک نژاد
کاشانی نژاد، ابراهیمی
1396-98
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
7
تابستان 1395
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، صادقی
1395-96
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
8
پاییز 1397
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، قدس مفیدی
1396-97
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
فرايند تهيه نان حجيم بر پايه خميرترش بومي. شماره ثبت 89768. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور. به همراه اخذ تاییدیه ثبت علمی اختراع از دانشگاه فردوسی مشهد
1395
2
توليد کيت تشخيص مولکولي عوامل مولد فساد روپينس در خمير نان. شماره ثبت 88200. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور. به همراه اخذ تاییدیه ثبت علمی اختراع از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
1395
3
تایید TRL و MRL کیت تشخیص مولکولی روپینس، سامانه ارزیابی فناوری ایران
1395
4
تایید TRL نان خمیرترشی فراسودمند، سامانه ارزیابی فناوری ایران
1395
5
فرايند افزايش زمان ماندگاري و بهبود ويژگي هاي حسّي نان باگت از طريق غني سازي آن با خميرترش آرد كامل جو و پوره كدو سبز. شماره ثبت 92648. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور.
1396
6
فرایند تولید خمیرترش بومی با هدف کاهش اسید فیتیک در نان
1397




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
کسب عنوان نخست پايان‌نامه بخش کشاورزی و دامپزشکی
هفتمين جشنواره علمی پژوهشی فردوسی
1388
2
کسب عنوان نخست ترجمه کتاب بخش کشاورزی و دامپزشکی
هشتمين جشنواره علمی پژوهشی فردوسی
1390
3
کسب عنوان مقاله برگزيده نخستين کنگره ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك
انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي ايران
1390
4
کسب شرايط استعدادهای درخشان دانشگاه‌های‌ تهران و فردوسی مشهد
معاونت آموزشی دانشگاه‌های‌ تهران و فردوسی مشهد
1387
5
کسب رتبه علمی نخست آزمون ورودی و دانش آموختگی دوره دکتری
معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد
1391
6
سخنران کلیدی بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی ایران
دبیر و دبیر علمی کنگره
1393
7
کسب عنوان شرکت دانش بنیان برتر در مرکز رشد دانشگاه
ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1396