سوابق اجرایی : 

- اولین مدیر گروه علوم و صنایع از سال 1375 الی 1377

- مدیر گروه از سال 1385 الی 1387

- مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه از سال 1389 تا سال 1394 ( در این موقعیت شعلی با کمک همکاران این مدیریت موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس و راه اندازی مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و راه اندازی بخش کارآفرینی دانشگاه شدم ).

-  معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده صنایع غذایی از سال 1394 تا 1397 

عضویت در انجمن های علمی داخلی و خارجی


هیئت مدیره/شورای اجرایی انجمن علمی
ردیف
عنوان انجمن
سمت
كشور
از تاریخ
تا تاریخ
1
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
عضو
ایران
1380
ادامه دارد
2
انجمن پروبایوتیک ایران
عضو
ایران
1383


خدمات به انجمن علمی یا نشریات
ردیف
عنوان انجمن علمي يا نشريه
سمت یا نوع خدمت
از تاریخ
تا تاریخ
1
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی
عضو هیئت تحریریه
1392
2
نگهداری و فراوری مواد غذایی
عضو هیئت تحریریه
1390


عضویت در شوراها و کمیته های گوناگون آموزش عالی در دانشگاه
ردیف
عنوان شورا يا كميته
از تاریخ
تا تاریخ
1
عضو گروه تخصصی کشاورزی شورای گسترش آموزش عالی
1393
ادامه دارد
2
شورای پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1392
ادامه دارد
3
عضو هیات امنای موسسه آموزش عالی بهاران
1389
ادامه دارد


عضویت در کمیته علمی همایش ها
ردیف
عنوان همايش
زمان همايش
عضو كميته علمي
عضو كميته اجرايي
عضو كميته برگزاركننده
دبير
1
دبیر علمی- بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، گرگان.
8 الی 11 شهریور
بله
بله
بله
بله
2
دبیر علمی همایش ملی- منطقه ای " بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی"
23 الی 24 فرورد
بله
خير
بله
بله
3
دبیر علمی - شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، گرگان.
23 الی 24 فرور
بله
بله
بله
بله


مسئولیت های اجرایی و پست های مدیریتی
ردیف
عنوان
مکان
از تاریخ
تا تاریخ
1
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1375
1377
2
مدیر امور فناوری دانشگاه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1389
1391
3
مدیر امور فناوری و کارآفرینی دانشگاه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1392
ادامه دارد



 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Dairy Microbiology
میکروبیولوژی فراورده های لبنی
صادقی ماهونک، ع.، خمیری، م.، زارعی، ب.
R. Fernandez
1391
انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
2
Biochemical Engineering: Principles and Concepts
مهندسی بیوشیمی - مقدمه ای بر بیوتکنولوژی
خمیری، م.، میرزا آقا تبار، ع.الف.، رهایی، س
ُSyed Tanveer Ahmad Inamdar
1390
موسسه آموزش عالی بهاران – آئینه نما، گرگان


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
ميکروبيولوژي شير خام و فراورده هاي لبني، فصلي از کتاب توليد شير و فراوري آن، صفحات 252- 317
خميري، م. در کتاب تيموري، الف. (ويراستار)
1385
انتشارات آواي مسيح
2
آسيب هاي پس از برداشت زيتون، فساد و عوامل آن در فراورده های تخمیری زیتون، فصلي از کتاب " آسیب شناسی درختان زیتون" صفحات373 - 361.
خميري، م.، در کتاب ج. صانعي(ويراستار اصلی علمی)،
1388
انتشارات پیک ریحان، گرگان


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بهينه سازي فرمولاسيون بستني كم چرب با كاربرد آنزيم ترانس گلوتامينازميكروبي و جايگزين هاي چربي بر پايه پروتئين
فرجي كفشگري،س.، اعلمي، م.، خميري،م. معتمدزادگان، ع.، اكبريان ميمند، م.ج.
فصلنامه پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي
سال سوم، شماره 3
far
1393
2
تاثير کفيران و زانتان بر ويژگي هاي خمير و کيفيت نان حجيم فرانسوي
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
مهندسي بيوسيستم ايران
ج.45،ش. 2،
far
1393
153 تا 159
3
ارزيابي ويژگي هاي رئولوژيکي خمير و عمر انباري نان بربري حاوي هيدروکلوئيد آلژينات سديم.
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
مهندسي بيوسيستم ايران
ج.45،ش. 2
far
1393
ص 169 تا 177
4
مقايسه تاثير بيو پليمرهاي ميكروبي بر ويژگي هاي اكستنسوگرافي خمير گندم و انبارماني نان حجيم.
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
فصلنامه تحقيقات مهندسي كشاورزي
شماره 1
eng
، سال پانزدهم
5
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره طارونه بر باکتریهای بیماری زاد و کپک های عامل فساد
اکبریان، م.ج.، خمیری، م. ، صادقی، ع. ، محمودی، الف
نشریه فرآوري و نگهداري مواد غذایی
چ 1 ش 5
eng
1392
1 - 12
6
ارزیابی خواص ضد باکتریایی اسانس آویشن شیرازی و فیلم زیست فعال زئین
کشیری، م.، مقصودلو، ی.، خمیری، م.، بهروز، ب.
. فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران
far
1392
7
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسیدلاکتیک از چال در استان گلستان
براتعلی زارعی یام، ب.ع.، خمیری، م.، صادقی ماهونک، ع. و جعفری، س.م.
نشریه فرآوري و نگهداري مواد غذایی
جلد پنجم، شماره دوم
eng
1392
141 - 131
8
استخراج عصاره برگ گردوی بومی ایران با امواج مایکروویو و بررسی ویژگیهای آنتی¬اکسیدانی ترکیبات فنولی حاصل. فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران
رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه.
. جلد 29، شمارة4، صفحة 898- 879
898- 879
far
1392
9
استخراج كفيران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و كيفيت نان حجيم فرانسوی
- م. سليماني فرد، م. اعلمي ، ف. خدائيان چگيني گ. نجفيان، ع. صادقي ماهونك، م. خميري
فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران
far
1392
10
ررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی ها ارگانولپتیکی مغز پسته.
ع. مقصودلو، ی. مقصودلو، م. خمیری ، م. قربانی
مجله علوم غذایی و تغذیه
far
1392
1 2 3 4 5 6


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Study of hydration kinetics and density changes of rice (Tarom mahali) during hydrothermal processin
Kashaninejad, M., S. Rafiee, M. Maghsoudlou and M. Khomeiri
Journal of Food Engineering
79:1
eng
2007
383-139
2
Osmotic dehydration of button mushroom: Fickian diffusion in slab configuration
Rezagah, M. E., Kashaninejad, M., Mirzaei, H and Khomeiri, M
Journal Latin American Applied Research
40 (1)
eng
2010
23-26


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
1 1391 ارزيابي فعاليت ضدميكروبي عصاره برگ زيتون رقم زراعي ميشن(Olea Europaea L.) به روش الايزا، فصلنامة علمي-پژوهشي تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران. ج.1، ش. 2، ص 280 تا 293
- ز. رفيعي، س .م. جعفري ، م. اعلمي و م. خميري،
eng


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
پایان نامه برتر دکتری در گروه علوم کشاورزی و دامپزشکی
در سطح ملی- پایان نامه برتر دانشجويي
1384
2
مقاله برتر ارائه شده در كنفرانس بين المللي
دومين كنفرانس بين المللي تكنولوژی و مهندسي غذايي،
2005