ردیف
|
عنوان مقاله
|
نویسندگان
|
عنوان مجله
|
شماره
|
زبان
|
سال
|
صفحه مربوطه
|
1
|
بهينه سازي فرمولاسيون بستني كم چرب با كاربرد آنزيم ترانس گلوتامينازميكروبي و جايگزين هاي چربي بر پايه پروتئين
|
فرجي كفشگري،س.، اعلمي، م.، خميري،م. معتمدزادگان، ع.، اكبريان ميمند، م.ج.
|
فصلنامه پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي
|
سال سوم، شماره 3
|
far
|
1393
|
|
2
|
تاثير کفيران و زانتان بر ويژگي هاي خمير و کيفيت نان حجيم فرانسوي
|
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
|
مهندسي بيوسيستم ايران
|
ج.45،ش. 2،
|
far
|
1393
|
153 تا 159
|
3
|
ارزيابي ويژگي هاي رئولوژيکي خمير و عمر انباري نان بربري حاوي هيدروکلوئيد آلژينات سديم.
|
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
|
مهندسي بيوسيستم ايران
|
ج.45،ش. 2
|
far
|
1393
|
ص 169 تا 177
|
4
|
مقايسه تاثير بيو پليمرهاي ميكروبي بر ويژگي هاي اكستنسوگرافي خمير گندم و انبارماني نان حجيم.
|
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
|
فصلنامه تحقيقات مهندسي كشاورزي
|
شماره 1
|
eng
|
، سال پانزدهم
|
|
5
|
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره طارونه بر باکتریهای بیماری زاد و کپک های عامل فساد
|
اکبریان، م.ج.، خمیری، م. ، صادقی، ع. ، محمودی، الف
|
نشریه فرآوري و نگهداري مواد غذایی
|
چ 1 ش 5
|
eng
|
1392
|
1 - 12
|
6
|
ارزیابی خواص ضد باکتریایی اسانس آویشن شیرازی و فیلم زیست فعال زئین
|
کشیری، م.، مقصودلو، ی.، خمیری، م.، بهروز، ب.
|
. فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران
|
|
far
|
1392
|
|
7
|
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسیدلاکتیک از چال در استان گلستان
|
براتعلی زارعی یام، ب.ع.، خمیری، م.، صادقی ماهونک، ع. و جعفری، س.م.
|
نشریه فرآوري و نگهداري مواد غذایی
|
جلد پنجم، شماره دوم
|
eng
|
1392
|
141 - 131
|
8
|
استخراج عصاره برگ گردوی بومی ایران با امواج مایکروویو و بررسی ویژگیهای آنتی¬اکسیدانی ترکیبات فنولی حاصل. فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران
|
رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه.
|
. جلد 29، شمارة4، صفحة 898- 879
|
898- 879
|
far
|
1392
|
|
9
|
استخراج كفيران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و كيفيت نان حجيم فرانسوی
|
- م. سليماني فرد، م. اعلمي ، ف. خدائيان چگيني گ. نجفيان، ع. صادقي ماهونك، م. خميري
|
فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران
|
|
far
|
1392
|
|
10
|
ررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی ها ارگانولپتیکی مغز پسته.
|
ع. مقصودلو، ی. مقصودلو، م. خمیری ، م. قربانی
|
مجله علوم غذایی و تغذیه
|
|
far
|
1392
|
|
1 2 3 4 5 6 |