سوابق اجرایی : 
عضویت در انجمن های علمی داخلی و خارجی
ردیف
عنوان انجمن
كشور
از تاریخ
تا تاریخ
1
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
ایران
1378
1380
2
مدیر تولید مجتمع صنایع غذایی داشگاه فردوسی مشهد
1378
3
نماینده مدیریت شرکت کمپوت و کنسرو قدس خراسان جهت پیاده سازی سامانه مدیریت کیفیت ایزو9000
1379
4
مدیر پروژه پیاده سازی سامانه مدیریت کیفیت ایزو9000 و سامانه مدیریت ایمنی مواد غذاییHACCP در شرکت زعفران بهرامن
1380
5
مدیر تضمین کیفیت و نماینده مدیریت شرکت نیکان شهد بارز تولیدکننده انواع آبمیوه
1381
6
- دستیار مدیر تولید در شرکت فرآورده های غذایی Steggall Nutrition
استرالیا
1382
1384
7
مدیر پروژه بهینه سازی خشک کردن پاششی عصاره برگ زیتون در شرکت فرآورده های زیتون استرالیا
استرالیا
1384
8
رئيس هيات مديره و مدير عامل شركت فنی –مهندسی غذا صنعت پژوه به شماره ثبت 5805 مستقر در مرکز رشد دانشگاه گلستان
1386
9
مدیر پروژه پیاده سازی سامانه مدیریت کیفیت آزمایشگاه (ایزو 17025) در شرکت کامنوش گلستان
1389
1390
10
عضو شورای نشر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1389
1392
1 2 3


هیئت مدیره/شورای اجرایی انجمن علمی


خدمات به انجمن علمی یا نشریات
ردیف
عنوان انجمن علمي يا نشريه
سمت یا نوع خدمت
از تاریخ
تا تاریخ
1
Caspian Journal of Applied Sciences Research نمایه شده بصورت ISI
عضو هیات تحریریه مجله
1390
2
American Journal of Food and Nutrition (از سال1391) و Innovare Journal of Food Sciences (از سال 1392)
عضو هیات تحریریه مجله
3
International Journal of Renewable Energy Technology Research
عضو هیات تحریریه مجله
1391
4
International Journal of Food Processing¬ Technology و International Journal of Advanced and Applied Sciences (از1392)
عضو هیات تحریریه مجله
5
علوم و فنون بسته بندی (1390- 1394)، فرآوری و تولید مواد غذایی (1396 – ادامه دارد) و نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1395 – ادامه دارد)
عضو هیات تحریریه مجله
6
عضو تیم سردبیری مجله International Nano Letters نمایه شده بصورت ISI و زیرمجموعه انتشارات Springer (1389- ادامه دارد)
عضو هیات تحریریه مجله
7
مرکز پژوهش¬های سلامت غلات و دبیر کارگروه سلامت و نگهداری غلات، دانشگاه علوم پزشکی گلستان (1392).
عضو هیات موسس
8
گروه پژوهشی (غیردولتی) فناوری مواد غذایی پیشرو (1392).
عضو هیات موسس
9
انجمن علمی بسته¬بندی ایران (1393)
عضو هیات موسس
10
کانون (غیردولتی) پژوهشگران گلستان (1390).
عضو هیات موسس
1 2


عضویت در شوراها و کمیته های گوناگون آموزش عالی در دانشگاه


عضویت در کمیته علمی همایش ها
ردیف
عنوان همايش
زمان همايش
عضو كميته علمي
عضو كميته اجرايي
عضو كميته برگزاركننده
دبير
1
هفدهمین (1386- ارومیه)، هجدهمین (1387- مشهد) و بیست و دومین (1393- گرگان) همایش ملی علوم و صنایع غذایی.
بله
خير
خير
خير
2
نخستین (1390- گرگان) و دومین (1393- ساری) همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی.
بله
خير
خير
خير
3
نخستین همایش بین المللی فناوری¬های نو در صنایع غذایی (2013)، دانشگاه فردوسی مشهد، و سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی (1394- اصفهان).
بله
خير
خير
خير
4
اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)، جهاد دانشگاهی مشهد، و نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)، مشهد
بله
خير
خير
خير
5
(International Conference on Food Hygiene (2015)، ووهان، چین
بله
خير
خير
خير
6
دبیر علمی نخستین همایش ملی مدیران صنایع غذایی، مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما، تهران (1390).
بله
خير
خير
خير


مسئولیت های اجرایی و پست های مدیریتی



 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Food Factories
کارخانه های مواد غذایی، شرح فرآیند، تجهیزات و هزینه ها
جعفری،س.م. و شهیدی، ف.
1378
مشهد
2
HACCP, A Practical Approach
راهنمای کاربردی HACCP
جعفری، س.م.؛ مرتضوی، س.ع.؛ کاشانی نژاد، م. و ضیائیان، م.
1380
مشهد
3
Food Process Design
طراحي فرآيندهاي صنايع غذايي
جعفري، س.م.
1388
گرگان
4
Physical Properties of Foods
ويژگي هاي فيزيكي مواد غذايي
جعفري، س.م. و كاشاني نژاد، م.
1388
گرگان
5
Fundamentals of Food Process Engineering
مبانی مهندسی فرآیند در صنایع غذایی
جعفری، س.م.
1388
گرگان
6
Food Plant Economics
اقتصاد کارخانه های صنایع غذایی
جعفری، س.م.، رجبی، ح. و رجبی، س.
1390
گرگان
7
Oils and Fats in the Food Industry
روغن¬ها و چربی¬ها در صنایع غذایی
جعفری، س.م.، و قانعی، ط.
1391
گرگان


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
اثر عرق نعناع بر قابليت بقاي باكتريهاي پروبايوتيك در نوشيدني سنتي ايران (دوغ)
وثوق، ا.ص.، خميري، م.، كاشاني نژاد، م. و جعفري، س.م.
مجله علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
16
far
1388
163-156
2
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی
علی پور، م.، كاشاني نژاد، م.، مقصودلو، ی. و جعفري، س.م.
نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
15
eng
1388
27-21
3
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی
وثوق، ا.ص.، خميري، م.، كاشاني نژاد، م. و جعفري، س.م.
مجله علوم وصنایع غذایی ایران
6
far
1388
85-77
4
شبیه سازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی
مزيدي، م.، طاهري گراوند، ا. و جعفري، س.م.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
43-31
5
استفاده از نرم افزار اكسل در طراحي و بهينه سازي خشك كن تسمه اي
مزيدي، م.، طاهري گراوند، ا. و جعفري، س.م.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
27-21
6
اثر عصاره برگ گياه گزنه در جلوگيري از اكسيداسيون روغن سويا
قره خاني، م.، قرباني، م.، ابراهيم زاده، م.ا.، جعفري، س.م. و صادقي ماهونك، ع.ر.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
102-85
7
بررسي اثر ميزان رطوبت بر ويژگي‌هاي فيزيکي ميوه سنجد
غریب زاهدی، س.م.ت.، موسوی، س.م.، طاهری گراوند، ا.، جعفري، س.م. و رفیعی، ش.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
120-103
8
مقايسه روشهاي مختلف استخراج تركيبات فنلي و فلاونوئيدي از گياه گزنه
قره خاني، م.، قرباني، م.، ابراهيم زاده، م.ا.، جعفري، س.م. و صادقي ماهونك، ع.ر.
فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران
26
far
1389
405-389
9
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف
اسدپور، ا.، جعفري، س.م.، صادقي ماهونك، ع.ر. وقرباني، م.
نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
6
far
1389
192-184
10
یژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه
امیری عقدایی، س.س.، اعلمی، م.، جعفري، س.م.، و صادقي ماهونك، ع.ر.
نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
6
far
1389
296-286
1 2 3 4 5 6


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswax films” International Journal of Biological Macromolecules 80: 506-511.
41. Jafari, S.M., Khanzadi, M., Mirzaei, H.A., Dehnad, D., Khodaeian, F., and Maghsoudlou, Y., (2015).
eng
2
"The cell wall compound of Saccharomyces cerevisiae as a novel wall material for encapsulation of probiotics" Food Research International 96: 19-26.
1. Mokhtari, S., Jafari, S. M., Khomeiri, M., Maghsoudlou, Y. and Ghorbani, M. (2017).
eng
3
"Nano-fluid thermal processing of watermelon juice in a shell and tube heat exchanger and evaluating its qualitative properties" Innovative Food Science & Emerging Technologies. DOI: http://doi.org/10.1016/j.ifset.2017.04.003
(Jafari, S. M., Saremnejad, F. and Dehnad, D. (2017
eng
4
Preparation of a multiple emulsion based on pectin-whey protein complex for encapsulation of saffron extract nanodroplets" Food Chemistry 221: 1962-1969.
3. Faridi Esfanjani, A., Jafari, S. M. and Assadpour, E. (2017).
eng
5
"The effect of microwave pretreatment on some physico-chemical properties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil" Industrial Crops and Products 97: 1-9.
4. Bakhshabadi, H., Mirzaei, H., Ghodsvali, A., Jafari, S. M., Ziaiifar, A. M. and Farzaneh, V. (2017).
eng
6
"The Influence of Refractance Window Drying on Qualitative Properties of Kiwifruit Slices" International Journal of Food Engineering. 13. DOI: 10.1515/ijfe-2016-0201.
Azizi, D., Jafari, S. M., Mirzaei, H. and Dehnad, D. (2017).
eng
7
"The importance of minerals in human nutrition: Bioavailability, food fortification, processing effects and nanoencapsulation" Trends in Food Science & Technology 62: 119-132.
6. Gharibzahedi, S. M. T. and Jafari, S. M. (2017
eng
8
"Influence of spray drying on water solubility index, apparent density, and anthocyanin content of pomegranate juice powder" Powder Technology 311: 59-65.
7. Jafari, S. M., Ghalegi Ghalenoei, M. and Dehnad, D. (2017).
eng
9
"Effects of thermal processing by nanofluids on vitamin C, total phenolics and total soluble solids of tomato juice" Journal of Food Science and Technology 54(3): 679-686
8. Jafari, S. M., Jabari, S. S., Dehnad, D., and Shahidi, S. A. (2017
eng
10
). "Evaluation of performance and thermophysical properties of alumina nanofluid as a new heating medium for processing of food products" Journal of Food Process Engineering: DOI: 10.1111/jfpe.12544.
9. Jafari, S. M., Saremnejad, F., Dehnad, D. and Rashidi, A. M. (2017).
eng
1 2


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
“Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswax films” International Journal of Biological Macromolecules 80: 506-511
41. Jafari, S.M., Khanzadi, M., Mirzaei, H.A., Dehnad, D., Khodaeian, F., and Maghsoudlou, Y., (2015).
eng


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
افزایش پایداری لیکوپن در پودر آب گوجه فرنگی ازطریق ریزپوشانی با روش خشک کردن پاششی (طرح مشترک به شماره 3652/4).
جعفری، س.م. (مجری)،
دوستی، س.ع.، امان جانی، م.، دزیانی، م. و عوض صوفیان، ع.
1395.
شرکت صنایع غذایی کامنوش.
ملی
2
Production of spray-dried nanoencapsulated saffron extract and evaluation of its release kinetics (طرح بین المللی به شماره 309-14). سازمان یونسکو، ایتالیا.
جعفری، س.م. (مجری)،
فریدی، ا. و اسدپور
1394
سازمان یونسکو، ایتالیا.
بین المللی
3
طرح ریزی فرآیند تولید ایزوله پروتئین سویا به روش خشک کردن پاششی- مدل¬سازی و بهینه¬سازی فرآیند و ارزیابی ویژگی¬های عملکردی محصول تولیدی (طرح مشترک به شماره 1541/4). شرکت صنعتی بهپاک بهشهر.
جعفری، س.م(مجری مشترک
میرزایی، ح.ا.، صادقی ماهونک، ع.ر.، اسدی، ز.، حیدری، م. و مختاری
1393
شرکت صنعتی بهپاک بهشهر.
ملی
4
آسیب¬شناسی بهره برداری از ظرفیت سیلوهای موجود و راهبردهای افزایش بهره وری آنها
جعفری، س.م. (مجری)،
اخوان، س.، گنجه، م.، شیخی، م. و اسدپور، ا.
1393
شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات.
ملی
5
کاربرد نانو سیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله برای فرآوری حرارتی آب پرتقال
جعفری، س.م.
پورمیر، س.ی.، گنجه، م.، صارم نژاد، ف. و جابری، ح.
1393
. دانشگاه علوم كشاورزي
داخلی(داخل دانشگاه)
6
حذف آرسنیک با استفاده از جاذب کربن فعال مغناطیسی و زئولیت اصلاح شده نانو آهن صفر ظرفیتی از منابع آب شرب (پایلوت نیمه صنعتی)
جعفری، س.م.
دادبان، ی.، کاظمی، م.ج.، منوچهری، ف. و صارم نژاد، س.ف
1393
شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان
ملی
7
میکروانکپسولاسیون رنگ طبیعی آنتوسیانینی و استفاده از آن به عنوان جایگزین رنگ سنتزی در فرمولاسیون ژله
جعفری، س.م.
اخوان، س. و اسدپور، ا.
1393
اداره کل استاندارد استان گلستان.
ملی
8
. فرآوری حرارتی آب گوجه فرنگی به کمک نانوسیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله و ارزیابی ویژگی های کیفی و تغذیه ای محصول و مصرف انرژی در طی فرآیند
جعفری، س.م.
)، دوستی، س.ع.، امان¬جانی، م.، جباری، پ.، صارم¬نژاد، ف. و گنجه، م
1393
شرکت صنایع غذایی کامنوش.
ملی
9
فرمولاسیون و بهینه¬سازی تولید پودر رب¬گوجه¬فرنگی توسط خشک¬کن¬پاششی و ارزیابی ویژگی¬های کیفی محصول تولیدی
جعفری، س.م.
دوستی، س.ع.، امان¬جانی، م.، دزیانی، ع.، اسدپور، ا. و گنجه، م
1393
شرکت صنایع غذایی کامنوش.
ملی
10
بررسی و مقایسه انواع الگوهای جیره¬های غذایی میان وعده با ماندگاری بالا برای استفاده در شرایط مختلف عملیاتی و مأموریت های نظامی (زمینی، هوایی، دریایی و ویژه)
جعفری، س.م.
فریدی، ا.، محمدی، ع. و اسدپور، ا
1392
مرکز تحقیقات لجستیک دانشگاه امام حسین (ع).
ملی
1 2 3 4


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
تولید عصاره زعفران نانوریز پوشانی شده توسط نانولیپوزوم ها. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 81725
1396
2
تعيين ميزان و سرعت خوردگي قوطي‌هاي فلزي با استفاده از روش پردازش تصوير. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 68268
1396
3
ریزپوشانی (میکروانکپسولاسیون) ترکیبات غذایی، دارویی و میکروبی به وسیله دیواره سلولی مخمر. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 34989
1395
4
طراحی و ساخت دستگاه نانوپوشش دهنده زعفران. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 16391
1395
5
تولید نانوکپسول آلژینات به روش امولسیون جهت اهداف ریزپوشانی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 34706
1395
6
طراحی و ساخت سامانه حرارتی هوشمند نانوسیالات جهت فرآوری مایعات غذایی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 10087
1393
7
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) بلغور گندم، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 19714)
1393
8
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) بلغور جو، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 19715
1393
9
نانوانکپسوله کردن عصاره زعفران به کمک امولسیون دوگانه و ارزیابی سینتیک رهایش ترکیبات ریزپوشانی شده. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 83580
1393
10
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) اسفناج خشک، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 16068)
1392
1 2




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
رتبه اول آزمون سراسری کارشناسی¬ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی (
1376
2
کسب رتبه اول در دوره کارشناسی با معدل 75/17 و رتبه اول در دوره ک
1376
3
رتبه دوم در آزمون دکتری دانشگاه تهران در گرایش کنترل کیفیت
1379
4
پذیرفته شدن در آزمون دکتری اعزام به خارج به صورت بورسیه وزارت عل
1380
5
کسب نمره 5/7 در آزمون بین المللی زبان انگلیسی IELTS
1380
6
دریافت جایزه دفاع از پایان نامه دکتری از سوی دولت استرالیا و دان
1385
7
انتخاب پایان نامه دكتري بعنوان پایان نامه برتر سال 2007 دانشگاه
1385
8
- پژوهشگر برتر سال های 1386، 1387، 1388، 1389، 1390، 1391، 1392،
-8
9
انتخاب مقاله چاپ شده در مجله International Journal of Food Prope
2017
10
انتخاب مقاله چاپ شده در مجله Drying Technology بعنوان دومین مقال
2017
1 2 3