سوابق اجرایی : 
عضویت در انجمن های علمی داخلی و خارجی
ردیف
عنوان انجمن
كشور
از تاریخ
تا تاریخ
1
انجمن متخصصان علوم و صنايع غذايي ايران
ايران
1380
ادامه دارد
2
Association of Food Scientists and Technologists
India
1990
Life Member
3
Asian Productivity Association
Asian Productivity Organization
2003
Life Member
4
انجمن آموزش عالي ايران
ايران
1385
ادامه دارد
5
انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران شاخه استان گلستان
ایران
تابستان95
ادامه دارد


هیئت مدیره/شورای اجرایی انجمن علمی
ردیف
عنوان انجمن
سمت
كشور
از تاریخ
تا تاریخ
1
انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران
عضو هیات مدیره
ایران
1384
1388
2
انجمن آموزش عالی ایران
عضو هیات مدیره
ایران
1384
1386
3
انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران شاخه استان گلستان
رئیس هیات مدیره
ایران-استان گلستان
تابستان 1395
ادامه دارد


خدمات به انجمن علمی یا نشریات
ردیف
عنوان انجمن علمي يا نشريه
سمت یا نوع خدمت
از تاریخ
تا تاریخ
1
نشریه علمی پژوهشی فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مسئول راه اندازی- عضو هیات تحریریه - سردبیر
1388
ادامه دارد
2
International Food Research Journal
عضو هیات تحریریه
2007
2014
3
Food Chemistry & Biophysics
عضو هیات تحریریه
1392
ادامه دارد
4
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی
مشاور هیات تحریریه - اخذ مجوز انتشار دوماهنامه و ویژه نامه
1384
1388
5
International Journal of Plant Production
پیشنهاد و اخذ موافقت انتشار
1384
1385
6
فصلنامه علوم کشاورزی و منابع طبیعی; علوم و صنایع غذایی ایران; و بسیاری مجلات علمی پژوهشی دیگر
داور
1373
ادامه دارد
7
مجلات بین المللی: AJFST; FABT; QASCF; IJAS; JFPE ;IFRJ; JREST ;IARJ; AJBو.....
داور
2005
ادامه دارد


عضویت در شوراها و کمیته های گوناگون آموزش عالی در دانشگاه
ردیف
عنوان شورا يا كميته
از تاریخ
تا تاریخ
1
عضو هیات رئیسه دانشگاه
1373
1385
2
عضو شورای دانشگاه
1373
ادامه دارد
3
شورای پژوهشی دانشگاه(عضو و رئیس)
1373
1385
4
شورای انتشارات دانشگاه (عضو و رئیس)
1375
1385
5
عضو کمیته ترفیعات هیأت علمی دانشگاه
1376
1385
6
عضو شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه
1382
1385
7
عضو کمیته طرح تبیین مسیر ارتقاء شغلی کارشناسان، مدیران و مشاوران شاغل
1382
1385
8
عضو کمیته اجرایی و علمی دوره دکتری شیلات دانشگاه
1377
1379
9
شورای پژوهش و فنآوری استان /کار گروه پژوهش، آمار وفنآوری استان گلستان
1377
1385
10
کمیسیون امور دانشجویی استان گلستان
1377
1379
1 2 3 4


عضویت در کمیته علمی همایش ها
ردیف
عنوان همايش
زمان همايش
عضو كميته علمي
عضو كميته اجرايي
عضو كميته برگزاركننده
دبير
1
هفته پژوهش استان گلستان
آذز 82و83و84
بله
خير
بله
بله
2
نمایشگاه آموزش عالی در توسعه کشور(رئیس کمیته اجرایی نمایشگاه دانشگاه)
تهران مرداد1376
بله
خير
بله
بله
3
دومین کنگره اتحادیه دانشگاه های کشورهای حاشیه دریای حزر
24-27مهر1376
خير
خير
خير
بله
4
همایش توانمندیهای توسعه استان گلستان
81و80و1379
بله
خير
خير
بله
5
شانزدهمِن کنگره ملی صنایع غذایی ایران
23-25فروردین 85
بله
خير
خير
بله
6
بزرگداشت حکیم عمرخیام و روز میراث فرهنگی
28-27اردیبهشت85
خير
خير
خير
بله
7
کنگره ملی صنایع غذایی ایران (چهاردهمین،پانزدهمین،شانزدهمین، هجدهمین، نوزدهمین، بیستمین و بیست ویکمین)
1382 الی 1390
بله
خير
خير
خير
8
2nd International Conference on Advanced Science, Engineering and Information Technology-Malasia
12-13Dec 2011
بله
خير
بله
خير
9
جشنواره سالانه علمی سمنو و محصولات بر پایه مالت
20 - 22 اسفند96
خير
خير
بله
بله
10
نخستین همایش ملی تجربه‌نگاری و آینده پژوهی مدیریت مردم نهاد مخاطرات طبیعی با تاکید بر سیل-اندیشگاه سیاست پژوهی و راهبردنگاری سازمان بسیج اساتید کشور
4-5 آذر1399-گرگ
خير
خير
بله
بله


مسئولیت های اجرایی و پست های مدیریتی
ردیف
عنوان
مکان
از تاریخ
تا تاریخ
1
مسئول راه اندازی دانشکده صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1373/12/7
1375/7/4
2
مدیر امور پژوهشی دانشگاه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1375/2/26
1376/7/8
3
سرپرست دانشکده صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1375/7/4
1377/8/2
4
معاون پژوهشی و همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1376/7/8
1377/8/2
5
دبیر اتحادیه دانشگاه های کشورهای حاشیه دریای خزر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1376
1377
6
مسئول برنامه ریزی و تدوین طرح توسعه دانشگاه در افق 1400
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1376/12/16
1377/6/15
7
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1377/8/2
1379/9/13
8
مسئول تدوین طرح دانشگاه جامع گلستان و احراز شرایط
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1379/4/27
1379/9/12
9
مدیرگروه علوم و صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1381/4/4
1383/4/4
10
عضو هیات موسس و رئیس موسسه آموزش عالی غیر دولتی گلستان
گرگان-گلستان
1383
1388/1/28
1 2 3



 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Prevention of post harvest food losses:Fruits, Vegetables and Root crops
پيشگيري از ضايعات پس از برداشت مواد غذايي: ميوه ها، سبزيها و محصولات ريشه اي
مقصودلو،ي. و رفعتیان، ن.
Food and Agricultural Organization of United Nations
1382
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
2
Fruit Processing
فرآوری میوه
مقصودلو،ي. و قربانی، م
D.Arthey and P.R.Ashurst
1382
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
3
Food irradiation:a technique for preservation and improving the safety of food
پرتودهي موادغذايي:روشی برای نگهداری و بهبود ایمنی مواد غذایی
مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد،م. و رفعتيان، ن.
WHO and FAO
1383
موسسه چاپ و انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
4
Environmentally sound technologies in the food industries
فن‌آوري هاي سازگار با محيط زيست در صنايع غذايي
مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد، م.، معتمدزادگان، ع.، رنجبر، آ. و چابرا، د.
United Nations Economic and Social Commissin for South Asia
1385
موسسه آموزش عالی گلستان
5
Biscuit, Cracker and Cookie recipes for the food industry
دستورالعمل تولید بیسکویت،کراکر و کوکی
یحیی مقصودلو، شیما شایانفر، دانیال چابرا و محبوبه کشیری
Duncan Manley
1392
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
6
Organic Acids and Food Preservation
اسیدهای آلی و نگهداری مواد غذایی
یحیی مقصودلو و سجاد قادری
Maria M. Theron and J.F.Rykers Lues
1392
موسسه آموزش عالی تجن-در دست چاپ
7
Food Engineering Research Developments
پیشرفت های پژوهشی در مهندسی غذایی
یحیی مقصودلو، فاطمه شهدادی و مریم افراسیابی
Terrance P. Klening
1396
پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی-زیرچاپ
8
Innovations in Food Packaging
نوآوری ها در بسته بندی مواد غذایی
یحیی مقصودلو، دانیال دهناد و آتنا دهقان
Han, Jung H
1393
موسسه آموزش عالی گلستان
9
Frozen Food Science and Technology
علوم و فنآوری غذا های منجمد
یحیی مقصودلو، بهاره فتحی، سمیه رضایی و میلاد چراغپور
Judith A. Evans
1393
موسسه آموزش عالی گلستان
10
Biopolymers Based Micro and Nano Materials
نانو و میکرو مواد بر پایه پلیمرهای زیستی
یحیی مقصودلو، مسلم صباغی و حسن صباغی
Nitar Nwe
1395
پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی دانش ا


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
عمل آوری حاویار تاسماهیان
یحیی مقصودلو
1382
نشر علوم كشاورزي (ISBN: 964-6832-53-9)
2
تکنولوژی تولید سوهان
یحیی مقصودلو
1382
نشر علوم كشاورزي (ISBN: 964-6832-52-0)
3
کاربرد انرژی هسته ای در صنایع غذایی
مقصودلو،ی.، چابرا، د. و رضوی، ا.
1385
موسسه آموزش عالی گلستان
4
مالت: تکنولوژی تولید, کاربردها و کنترل کیفیت
مقصودلو،ی.، کشیری، م.، آقاجانی، ن. و دارایی، ا.
1389
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان (ISBN:978-964-94737-0-3 )
5
تکنولوژی مواد غذایی
یحیی مقصودلو، سجاد قادری و محمد گنجه
1395
موسسه آموزش عالی گلستان
6
اصول مهندسی و طراحی کارخانجات صنایع غذایی
یحیی مقصودلو، محمد گنجه و سجاد قادری
1395
موسسه آموزش عالی گلستان
7
فیتوزوم:تکنولوژی تولید، ویژگی ها وکاربردهای آن در فرمولاسیون های غذایی و نوشیدنی ها
یحیی مقصودلو و زهرا حوراسفند
1392
موسسه آموزش عالی گلستان
8
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی
یحیی مقصودلو
1396
پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی دانش اندیش
9
علوم و فناوری تخم مرغ
یحیی مقصودلو و منصوره سلیمانی فرد
پژوهشکده مهندسی
1396
10
فناوری های پیشرفته در فرآوری مواد غذایی: حرارتی، غیرحرارتی ، انجماد.
مقصودلو،ی.، صباغی، م و صباغی، ح.
1396
انتشارات پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی دانش اندیش


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بررسی ویزگی های تلعسلییغفلص8عل تسلسعسفس تیسلازع7یفس تسلساسلسل یاسلسغسیفلسال سعسلسیغسبسیبلسغس
3345
eng
45665
2333
2
بررسی ترکیبات غذایی و محتوای انرژی سه واریته متدوال خرمای ایرانی
مقصودلو، ی ، معتمد زادگان، ا.، اسماعیل زاده، ر. و حمزه، ش.
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی
1
far
1384
51-45
3
شبیه سازی مدل سینتیک خشک کردن دانه گندم رقم تجن
رفیعی، ش. و مقصودلو، ی
مجله علوم وصنایع غذایی ایران
4
far
1384
9-1
4
بررسی اثر تیمارهای فیزیکی وشیمیایی برروی عمر انباری پرتقال تامپسون
زارعی، ح.،شریفانی، م.، رضوی، س.ا. و مقصودلو، ی.1384
مجله علوم کشاورزی ومنابع طبیعی
12
far
1384
45-37
5
بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی
کاشانی نژاد، م.، مرتضوی، ع.، سیف کردی، ع. و مقصودلو، ی.
مجله علوم کشاورزی ایران
5
far
1384
108-107
6
بررسی تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر حفظ خصوصیات کیفی سیب
کاشانی نژاد، م. مرتضوی، ع. پورآذرنگ، ه. و مقصودلو، ی.
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی
3
far
1384
60-52
7
بررسی باقیمانده سم دیازینون در واریته های خربزه های استان خراسان رضوی پس از سه مرتبه سم پاشی
معتمد زادگان،ع.، مرتضوی،ع.، مقصودلو، ی.، امیری،ب. و اسماعیل زاده کناری،ر
مجله علوم و صنایع کشاورزی، جلد
4
far
1385
20-13
8
بررسی مقاومت ایزوله هایی از بیفیدوباکتریوم بومی ایران به نمک های صفراوی و اسید معده شبیه سازی شده
خمیری،م.، بهادرقدوسی،ح.، مرتضوی،ع.، مقصودلو، ی. و سلطانی
مجله علوم پزشکی کرمان
3
far
1385
188-181
9
مقایسه ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو صحرا
کشیری، م.، مقصودلو، ی. ، کاشانی نژاد، م.و حسینی،ح
فصلنامه علوم وصنایع غذایی ایران
3
eng
1387
68-61 استاد راهنما
10
بررسی دیدگاه کارآموزان و کارفرمایان در زمینه تاثیر آموزشهای فنی وحرفه ای برصنعت کشاورزی دراستان گلستان
خواجه شاهکویی،ع.ر.، قدیری معصوم،م.، مقصودلو،ی.و وطنی،ع
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3
far
1387
19-17
1 2 3 4 5 6 7 8


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Effect of glycerol concentration on characteristics of novel films made from soluble soybean polysaccharide
Tajik, S., Maghsoudlou, Y., Khodaiyan, F., S.M.Jafari, Ghasemlou, M.and Aalami, M
Carbohydrate Polymers
97(2)
eng
2013
817–824استاد راهنما
2
The Efect of Maturity Stage on Physicochemical Properties of Tomatoes
Maghsoudlou, Y., Afrasiabi, M., Kashani Nejad, M.and Shahdadi, F
Asian Journal of Agricultural Sciences
eng
2012
Accepted
3
Influence of Harvesting Date on Tomato Paste Quality
Afrasiabi, M., Maghsoudlou, Y., Kashani Nejad, M.and Shahdadi
Asian Journal of Agricultural Sciences
eng
2012
Acceptedاستاد راهنما
4
Comparison between Artificial Neural Network (MLP) and Mathematical Peleg’s Model for Moisture Content Estimation of Dried Potato Cubes
Maghsoudlou, Y. and Salimi Hizaji, A
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
QAS-01-2012-0145R1
eng
2012
Accepted
5
Optimaization of roselle beverage formulation using response surface methodology
Mashkour, M., Maghsoudlou, Y. and Hashemi Shahraki
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, June 2013; 5(2):119-129
5(2
eng
2013
119-129 استادراهنما
6
Optimaization of humidity absorbers in active packaging of button mushroom by response surface methodology and genetic algorithm
Maghsoudlou, Y., Hashemi Shahraki, M., and Mashkour, M
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
DOI:10.3920/QAS2012.0116
eng
2012
7
Effect of Pretreatment Conditions on Physicochemical Properties of Rainbow Trout Skin Gelatin
Shahiri Tabarestani, H., Maghsoudlou, Y., Motamedzadegan, A.and Sadeghi Mahoonak, A.R
Journal of Aquatic Food Product Technology, DOI
استاد راهنما
eng
2013
10.1080/10498850.201
8
Evaluation of Anti-Fungal Activity of Chitosan and its Effect on the Moisture Absorption and Organoleptic Characteristics of Pistachio Nuts
Maghsoudlou, A., Maghsoudlou, Y., Khomeiri, M. and Ghorbani
International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology
2
eng
2012
69-65 استاد راهنما
9
Physicochemical Properties and Stability of Oil Extracted from Three Canola Varieties Grown in Golestan Province of Iran
Beigmohammadi, Z., Maghsoudlou, Y., Safari, H. and Sadeghi Mahoonak
J.Agr.Sci.Tech
14
eng
2012
586-577استاد راهنما
10
Study on some properties of acid-soluble collagens isolated from fish skin and bones of rainbow trout( Onchorhynchus mykiss)
Shahiri Tabarestani, H., Maghsoudlou, Y., Motamedzadegan, A., Sadeghi Mahounak, A.R. and Rostamzad, H
International Food Research Journal
19
eng
2012
67-59 استاد راهنما
1 2 3 4


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
با توجه به عدم ورود اطلاعات در بخش های مربوطه، با کلیک بر روی آیکون "متفرقه"می توانید خلاصه سوابق و اطلاعات تکمیلی را مشاهده فرمایید.
eng
2
20papers to be entered
eng
3
امکان سنجی تولید فیلم خوراکی و زیست تخریب پذیر جدید از پلی ساکاریدهای محلول سویا و تاثیر پلاستی سایزر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا
تاجیک، س.، مقصودلو، ی.، خدائیان، ف. جعفری، س.م. و اعلمی، م
eng
1391
ایران
تهران
4
کاربرد پلی ساکاریدهای محلول سویا حاصل از ضایعات کارخانجات فرآوری سویا در صنایع غذایی
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا
تاجیک، س.، مقصودلو، ی.، خدائیان، ف. جعفری، س.م. و اعلمی، م
far
1391
ایران
تهران
5
بسته بندی و اثر آن بر توسعه محصول با نگاه ویژه به سیستم های رهاساز در بسته بندی باهوش
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ملاحسینی، م. و مقصود لو، ی
far
26-27 مهر ماه، 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
6
بررسی اثرات غذایی و دارویی گیاه دارویی چای ترش با نگاهی ویژه به کاربرد آن در تولید فراورده های غذایی و دارویی فراسودمند
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ملا حسینی، م.، مقصودلو، ی. و علیمی، م
far
26-27 مهر ماه، 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
7
پوشش دهی خلال سیب زمینی به کمک هیدروکلوئید دانه های بزرک و ریحان. دومین سمینار ملی امنیت غذایی
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
قنبری، م.، مقصودلو، ی. و باقری، ر
far
26-27 مهر ماه- 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
8
عملکرد هیدروکلوئید دانه قدومه شیرازی در تولید خلال سیب زمینی کم چرب در برابر کربوکسی متیل سلولز
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بنکدار، آ.، مقصودلو، ی. و باقری، ر
far
26-27 مهر ماه، 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
9
تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
مقصودلو، ی.، معتمدزادگان، ع. و چراغ پور خنکدار، م.
far
26-27 مهر ماه،1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
10
کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
باقری، ر.، گلستان، ل.، مقصودلو، ی. و شهیدی یاساقی، س.ا.
far
26-27 مهر ماه،1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
1 2 3 4 5


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
علایق تحقیقاتی: 1-فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی 2-غذاها و نوشیدنی های فراسودمند/ رژیمی/ حلال 3-روش های نوین غیر حرارتی فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ملی


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
فرآيند استخراج بهينه شده ليكوپن از پوست و ضايعات گ
1389
2
فرمولاسيون ماست طعم دار ميوه اي قالبي با استفاده ا
1390
3
بتالائين هاي چغندر قرمز مناسبترين رنگ دانه طبيعي ج
1390
4
طراحي و ساخت دستگاه رنگ سنجي بهينه شده به روش پردا
1390
5
فرآيند توليد نوشيدني چاي ترش سرد مورد استفاده براي
1391
6
فرمولاسيون ماست سنتي با طعم گياهي
1391
7
فرمولاسيون ماست فراسودمند با استفاده از ميوه كوهي
1391
8
ثبت ژن -19 مورد
2013
9
فرآیند بهره گیری از پروتئین جوانه گندم در تولید سس مای.نز بدون تخم مرغ
1393




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
رتبه اول(First Class with Distinction) ك.ارشد
P.G.School, MPAU. India
1988
2
پژوهشگر برتر دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
1385
3
استاد برتر و برگزيده جشنواره علوم وصنايع غذايي ايران
انجمن متخصصان علوم و صنايع غذايي ايران
1391
4
استاد برتر جامعه بسیج اساتید-جشنواره جهادگران علم و فناوری
سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان گلستان
1395
5
استاد برگزیده(استاد در تراز انقلاب)
سازمان بسیج اساتید
1398