سوابق اجرایی : 
عضویت در انجمن های علمی داخلی و خارجی


هیئت مدیره/شورای اجرایی انجمن علمی


خدمات به انجمن علمی یا نشریات


عضویت در شوراها و کمیته های گوناگون آموزش عالی در دانشگاه
ردیف
عنوان شورا يا كميته
از تاریخ
تا تاریخ
1
کمیته منتخب دانشگاه
بهمن 1392
2
عضو کمیته تخصصی مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه


عضویت در کمیته علمی همایش ها


مسئولیت های اجرایی و پست های مدیریتی
ردیف
عنوان
مکان
از تاریخ
تا تاریخ
1
مدیر گروه فرآوری محصولات شیلاتی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
16/10/91
ادامه دارد
2
مدیر داخلی مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مهر 1390
ادامه دارد



 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Development and evaluation of a novel biodegradable film made from chitosan and cinnamon essential oil with low affinity toward water. .
Ojagh, S. M., Rezaei, M., Razavi, S. H., Hosseini, S. M. H.
Food Chemistry
122
eng
2010
161–166
2
Lessening of high-pressure-induced changes in Atlantic salmon muscle by the combined use of a fish gelatin-lignin film
Mahdi Ojagh, Ruth Núñez-Flores, M. Elvira López-Caballero, M. Pilar Montero, M.Carmen Gomez-Guillen (2011
Food Chemistry
125
eng
2011
595–606
3
اثر آنتي اكسيدان هاي طبيعي بر کيفيت ماهي كيلكاي معمولي (Clupeonella cultriventris caspia) به هنگام نگهداري در يخ
سيد مهدي اجاق، محمد علي سحري و مسعود رضايي
مجله علوم دريايي ايران ،
4
eng
1383
4
اثر آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی به هنگام نگهداری در یخ
سید مهدی اجاق، محمد علی سحری، مسعود رضایی
مجله علوم دریایی ایران
3
far
1383
0-0
5
مقایسه ارزش های تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا 3 عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی وحشی و پرورشی
مهدی خرمگاه، مسعود رضایی، سید مهدی اجاق، آریا باباخانی لشکان
مجله علوم دریایی ایران
6
far
1386
0-0
6
بررسی ترکیبات تقریبی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی و کپور علفخوار
سید مهدی اجاق، مسعود رضایی، مهدی خرمگاه
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
6
far
1388
0-0
7
تغییرات اسیدهای چرب کیلکای آنچوی طی نگهداری به صورت انجماد
سید مهدی اجاق، مسعود رضایی، محمدعلی سحری
مجله علوم دریایی
0
far
1111
0-0
8
مطالعه اثر ضد ‌باكتريايي اسانس پوست دارچين
سيد مهدي اجاق، مسعود رضائي ، سيد هادي رضوي ، سيد محمد هاشم حسيني
مجله علوم و صنايع غذايي ايران
35
far
1392
22


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Effect of chitosan coatings enriched with cinnamon oil on the quality of refrigerated rainbow trout
Ojagh, S. M., Rezaei, M., Razavi, S. H., Hosseini, S. M. H. ).
Food Chemistry
120
eng
2010
193–198
2
Development and evaluation of a novel biodegradable film made from chitosan and cinnamon essential oil with low affinity toward water. .
. Ojagh, S. M., Rezaei, M., Razavi, S. H., Hosseini, S. M. H
Food Chemistry
122
eng
2010
161–166
3
Effect of chitosan coatings enriched with cinnamon oil on the quality of refrigerated rainbow trout.
Ojagh, S. M., Rezaei, M., Razavi, S. H., Hosseini, S. M. H.
trout. Food Chemistry
120
eng
2010
193-198
4
Development and evaluation of a novel biodegradable film made from chitosan and cinnamon essential oil with low affinity toward water
Ojagh, S. M., Rezaei, M., Razavi, S. H., Hosseini, S. M. H
Food Chemistry
122
eng
2010
161 – 166
5
). Lessening of high-pressure-induced changes in Atlantic salmon muscle by the combined use of a fish gelatin-lignin film
Mahdi Ojagh, Ruth Núñez-Flores, M. Elvira López-Caballero, M. Pilar Montero, M.Carmen Gomez-Guillen
Food Chemistry
125
eng
2011
595 – 606
6
Improvement of the storage quality of frozen rainbow trout by chitosan coating Incorporated with cinnamon oil
Ojagh, M., Rezaei, M., Razavi, H.
Journal of Aquatic Food Product Technology
1
eng
2013
0-0


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
عنوان اثر آنتی اکسیدان ها بر فساد هیدرولتیک چربی معمولی
شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
سید مهدی اجاق، محمد علی سحری، مسعود رضایی
far
فروردین 1385
ایران
شهر
2
ترکیبات اسید چرب فیله پشتی و شکمی کپور معمولی پرورشی
کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران
سید مهدی اجاق، مسعود رضایی، مهدی خرمگاه
far
1387
ایران
شهر
3
پروفیل اسیدهای چرب در دو گونه از کپور ماهیان پرورشی
کشاورزی محور رشد و توسعه
سید مهدی اجاق، محمد انوری، مسعود رضایی، مهدی خرمگاه و محمد انوری و آریا خانی لشکان
far
1387
ایران
شهر


همایش های خارجی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
test
test
seyed mahdi ojagh
eng
2010
iran
tehran



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
تفکیک کپور ماهیان پرورشی با استفاده از آنالیز مولفه های اصلی
سید مهدی اجاق
بهاره شعبانپور
پاییز 91
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
2
اثر سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های گیاهی مختلف و دماهای متفاوت بر میزان جذب روغن و ترکیب اسیدهای چرب در ناگت ماهی تولید شده از کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)
سید مهدی اجاق
انیسه جمشیدی
تابستان 91
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
3
تولید کتلت ماهی از کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و تعیین کیفیت تغذیه‏ای و مدت ماندگاری آن طی نگهداری در يخچال (C°1±4)
سید مهدی اجاق
بهاره شعبانپور، علیرضا عالیشاهی، انیسه جمشیدی و سعید کاظمی نیا
اسفند 91
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
4
مقایسه تغییرات کیفی، پروفایل اسیدهای چرب و بازدهی فیله با افزایش وزن ماهی قزل َآلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss
افشین عادلی
سید مهدی اجاق،سید ابراهیم مرادی و سعید کاظمی نیا
اسفند 92
داخلی(داخل دانشگاه)
5
تاثیر هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان ساسپتورهای خوراکی بر کیفیت ناگت ماهی
علیرضا عالیشاهی
سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور و سجاد ایزدی
1393
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
6
کاهش جذب روغن در میگوی سرخ شده با استفاده از محلول های پوششی کتیرا و کربوکسی متیل سلولز
سید مهدی اجاق
1393
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
7
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره ای طی سرخ کردن مقدماتی در روغن های مختلف و دماهای متفاوت
سید مهدی اجاق
بهاره شعبانپور، انیسه جمشیدی و اعظم صیامیان
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
8
اثر عصاره های سیر و لیمو بر ترکیب اسید چرب و فاکتورهای کیفی تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال
سید مهدی اجاق
علیرضا عالیشاهی و حجت میرصادقی
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
فرایند تولید روکش کیتوزانی با حساسیت کم در مقابل رطوبت
1392




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
دانش آموخته ممتاز دانشگاه تربیت مدرس، سال 1389
دانشگاه تربیت مدرس
1390
2
دانش آموخته برتر آموزشی-پژوهشی-نوآوری بنیاد ملی نخبگان
بنیاد نخبگان
1389