عنوان خبر :  نشست رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اعضای مرکزی بسیج کارکنان دانشگاه


دکتر خزاعیان، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صبح سه‌شنبه، بیست‌و‌ششم فروردین ماه با اعضای مرکزی بسیج کارکنان دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست خدمت به جامعه دانشگاهی و نخبگانی را توفیقی الهی دانست و با اشاره به فرمایش امام راحل (ره) مبنی بر اینکه «دانشگاه مبدأ همه تحولات است»، بر لزوم اثرگذاری دانشگاه در توسعه و پیشرفت جامعه تأکید کرد و گفت: دانشگاه باید با سازوکار و نظام پیشرفته اداری و سازمانی الگویی برای جامعه باشد.

دکتر خزاعیان با اشاره به نقش و جایگاه بسیج در منظومه فکری انقلاب اسلامی، بر تبیین معیارها و برنامه‌های بسیج برای آگاهی عموم جامعه تأکید کرد و ادامه داد: هر سازمانی برای رسیدن به اهداف خود نیازمند نیروهای انسانی متخصص و متعهد است و بسیج می‌تواند مجموعه مدیریت سازمان را در انتخاب افراد توانمند، با اراده، مسئولیت پذیر، عملگرا و پاسخگو کمک کند.

رئیس دانشگاه، شهدا را نماد عملگرایی دانست که با عمل خویش به الگویی برای جامعه معرفی شدند و افزود: بسیج با الگوگیری از شهدا باید با عمل خود، به الگویی در جامعه تبدیل شود.

وی با تأکید بر نقش بسیج کارمندان در ارتقاء بهره‌وری و کارآمدی در دانشگاه اذعان داشت: محور اصلی در بسیج باید خدمت به مردم باشد.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست ارتقای بحث نظام اداری با هدف جذب و تربیت کارمندانی در تراز انقلاب اسلامی را مورد تأکید قرار داد.

ابوالحسن مؤمن با اشاره به لزوم توجه به جهاد تبیین و روشنگری در راستای امیدآفرینی در جامعه خاطرنشان کرد: یکی از اهداف بسیج کارکنان دانشگاه ایجاد کارگروه بازخوانی فرمایشات مقام معظم رهبری و هم افزایی بسیج سه‌گانه (بسیج اساتید، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی) در جهت کمک بیشتر به مجموعه دانشگاه است.

در این جلسه سایر اعضا نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

خبر