عنوان خبر :  رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ بهره‌وری باید در تمامی زیر نظام‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مدیریتی ارتقاء یابد


رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید بر اساس اهداف و اسناد بالادستی از جمله برنامه هفتم توسعه به عنوان یک دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت بنیان، مأموریت‌گرا و پاسخگو به مسائل جامعه باشند گفت: بهره‌وری باید در تمامی زیر نظام‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مدیریتی ارتقاء یابد.

دکتر خزاعیان نیروهای انسانی را مهمترین رکن در اجرای برنامه‌های تحولی برشمرد و بر حفظ و ارتقاء کرامت دانشگاهیان تأکید کرد و ادامه داد: ایجاد عدالت بین کارکنان و تکریم اقشار جامعه دانشگاهی و مرتفع نمودن نیازهای آنان در راستای افزایش انگیزه و نشاط امری است که نیاز است تا مورد توجه ویژه همه مسئولان قرار گیرد.

وی با تقدیر از ریاست جمهور به واسطه ایجاد گفتمان متعالی وفاق ملی و وزیر علوم به جهت ارائه سیاست‌های راهبردی در زیرنظام‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مدیریتی در دانشگاه‌ها عنوان داشت: اگر این سیاست ها به عنوان محورهای راهبردی در دانشگاه‌ها قرار گیرد سبب توسعه و پیشرفت دانشگاه خواهد شد.

رئیس دانشگاه بر بحث ایجاد نشاط در محیط دانشگاه در کنار مباحث آموزشی، فرهنگی و ورزشی تأکید و پیوند علم، ایمان و عمل را در دانشگاه ضروری دانست.

دکتر خزاعیان در پایان با بیان مسیر تکامل دانشگاه از دانشگاه آموزش‌محور به پژوهش محور و سپس دانشگاه کارآفرین خاطرنشان کرد: اکنون دانشگاه‌ها باید به عنوان دانشگاه نسل چهارم و بر اساس مسئولیت اجتماعی، با همدلی، اجماع و همکاری نسبت به مسائل جامعه نقش آفرینی موثری داشته

باشند.

خبر