عنوان خبر :   به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان گلستان برگزار شد


آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان گلستان، با حضور معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی استاندار گلستان، مدیران و مسئولان استانی و پژوهشگران و فناوران، چهارشنبه، نوزدهم آذرماه در سالن خلیج‌فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی استاندار گلستان در این آیین با اشاره به روند سریع تغییر تکنولوژی در دنیا و محدودیت پایداری علم و پژوهش، بر لزوم حرکت در مسیر فعالیت‌های نوآورانه تأکید کرد.

دکتر جمالی اذعان داشت: تعداد مقالات تولید شده در کشور دارای جایگاه خوبی در جهان است اما متأسفانه در ترجمه علم به عمل و کاربردی کردن مقالات فاصله معناداری نسبت به کشورهای توسعه یافته وجود دارد.

وی با بیان اینکه کاربردی کردن حوزه آموزش و پژوهش وظیفه نظام حکمرانی در کشور است و مواد اولیه حکمرانی هوشمند، پژوهش‌های منتهی به تولید محصول دانش بنیان هستند افزود: در دنیا کشورهایی توسعه یافته هستند که در پژوهش و فناوری پیشرو بوده‌اند.

معاون استاندار ادامه داد: حل مسائل و چالش‌های متعدد در کشور نیازمند تغییر در رویکردهای حوزه پژوهش و فناوری است تا ناترازی‌های موجود رفع گردد.

دکتر جمالی منشأ ناترازی‌های امروز کشور را ناترازی مدیریتی و حکمرانی دانست و تصریح کرد: لازمه حکمرانی دانش بنیان در کشور، ارتقاء ارتباط دانشگاه و صنعت است و نیاز است تا سامانه‌‌ای یکپارچه برای رصد و پیگیری مقالات و تحقیقات در استان گلستان ایجاد گردد.

سپس دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان گلستان در این مراسم به ارائه روند برنامه‌ریزی تا برپایی اقدامات هفته پژوهش و فناوری استان گلستان پرداخت.

دکتر خزاعیان افزود: در هفته پژوهش و فناوری تلاش شد تا دستاوردهای پژوهشی در راستای مدیریت چالش‌های کشور و حکمرانی حوزه‌ای مختلف و رفع ناترازی‌ها ارائه شوند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان بر تعریف سامانه رصد فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی و مدیریت متمرکز هفته پژوهش در استان تأکید کرد.

گفتنی است: در پایان این آیین از برگزیدگان جشنواره‌های مختلف استان گلستان در هفته پژوهش و فناوری تجلیل شد.

 تاریخ ارسال خبر :   22 آذر 1404 - 13:33    |     تعداد بازدید :   23
 ارسال کننده :   روابط عمومی    |      کد خبر :   18661
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نظر شما

حاصل عبارت  18 + 4 :