ارزیابی مسائل بازاریابی محصول گوجهفرنگی در استان لوگر افغانستان
|
|
|
آگاهی کشاورزان از مزایا و معایب بیمه محصولات کشاورزی و رابطه آن با نرخ پذیرش در شهرستان نکا
|
|
|
تولید و ارزیابی وبژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی اسنکبار پنیر چدار کمچرب حاوی اینولین ریشه کاسنی و سدیم آلژینات
|
|
|
تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم
|
|
|
تأثیر خمیرترش گندم جوانه زده حاوی عصاره سیر در توسعهی سطحی قارچ در نان گندم حجیم
|
|
|