عنوان خبر :  به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه؛ نماینده ولی فقیه در استان گلستان با رؤسای دانشگاه‌ها و مدیران حوزه‌های علمیه استان گلستان دیدار و گفتگو کرد


به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، حضرت آیت‌الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، دوشنبه، یکم دی‌ماه با رؤسای دانشگاه‌ها، مدیران حوزه‌های علمیه و مسئولین دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان گلستان دیدار و گفتگو کرد.

 نمایندگی ولی فقیه در استان گلستان در این دیدار ضمن تبریک ولادت حضرت امام محمد باقر (ع)، ایشان را بنیانگذار تحول علمی و معرفتی در جهان اسلام پس از رحلت رسول خدا (ص) دانست و گفت: امام خمینی (ره) بر لزوم انطباق اجتهاد با شرایط زمان و مکان تأکید داشت و امروز نیز نیاز است تا اجتهاد در زمینه حل مشکلات زمان، با توجه به وجود مسائل و پدیده‌های متعدد، ایفای نقش داشته باشد.

 حضرت آیت‌الله نورمفیدی با بیان اینکه امروز دانشگاه‌های دنیا در مسیر حل چالش‌ها و مشکلات جامعه نقش‌آفرین هستند، بر ضرورت حرکت دانشگاه‌های کشور از نگاه صرفاً آموزشی به مسئله‌محوری تأکید کرد.

 امام جمعه گرگان افزود: گرانی امروز در جامعه برای مردم قابل تحمل نیست و دانشگاه‌ها وظیفه دارند در این راستا به میدان آمده و نقش‌آفرین باشند.

 وی با بیان اینکه به وجود آوردن کشوری با تمدن جدید، نیازمند تغییرات اساسی در بنیان‌ها و ساختارها است، به مسئولان توصیه کرد تا از انجام فعالیت‌های شکلی و ظاهری پرهیز نموده و مصالح کشور را اولویت کار خویش قرار دهند.

 نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه جامعه از اساس و ریشه نیازمند علم، دین و معرفت است ادامه داد: نتیجه جدایی معنویت از علم و دانش و بالعکس آن، جهان امروز است که صاحبان علم و دانش فجایع انسانی را در غزه بوجود آورده‌اند.

آیت‌الله نورمفیدی با بیان اینکه جامعه امروز نیازمند بازگشت به راهی است که انبیا الهی گشوده‌اند تصریح کرد: تعالی جامعه با وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان دو نهاد تأثیر گذار در جامعه محقق می‌شود.

 امام جمعه گرگان در پایان با بیان اینکه دشمن دیگر به دنبال تقابل نظامی در منطقه نخواهد بود بلکه با جنگ شناختی و ادراکی و تغییر ذهنیت‌ها جامعه را هدف قرار داده است، بر لزوم آگاهی آحاد ملت و آمادگی آنان در برابر این هجمه تمام عیار تأکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این دیدار با اشاره به اینکه حرکت در مسیر دانشگاه‌ تمدن‌ساز، حکمت بنیان، مسئله محور و ماموریت‌گرا در جامعه، به عنوان یکی از ماموریت‌های مهم در برنامه هفتم توسعه برای دانشگاه‌ها است گفت: انتظار امروز جامعه از دانشگاه‌ها پرداختن به مسائل و مشکلات جامعه و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای حل آنها است.

 دکتر خزاعیان با بیان اینکه تولید علم نافع و پاسخ‌گو به مسائل مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... در جامعه باید از وحدت حوزه و دانشگاه حاصل شود اذعان داشت: دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید با رویکردی برنامه‌محور با هدف تحول نظام آموزشی متناسب با توسعه کیفی و توجه به اشتغال‌پذیری و مهارت محوری در آموزش‌ها اقدام نمایند.

وی با تبیین سیر تحولی دانشگاه‌ها از قرون وسطی تاکنون گفت: خوشبختانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان دانشگاه نسل سوم در بین دانشگاه‌های کشور پیشرو بود و اکنون در حال تدوین و نگارش سند دانشگاه نسل چهارم یعنی دانشگاه به عنوان دانشگاه اثرگذار در جامعه هستیم.

 رئیس دانشگاه معین استان گلستان تصریح کرد: دانشگاه تمدن ساز دانشگاهی انسان محور است که در کنار پرداختن به بحث‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و مسئله‌محوری به هدایت و رهبری جامعه می پردازد.

 دکتر خزاعیان در پایان ثمره وحدت حوزه و دانشگاه را تولید معرفت تمدنی دانست و بر تحکیم این وحدت تأکید کرد.

 تاریخ ارسال خبر :   03 دی 1404 - 13:39    |     تعداد بازدید :   9
 ارسال کننده :   روابط عمومی    |      کد خبر :   18695
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نظر شما

حاصل عبارت  16 + 4 :