دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

 مرتبه علمی : دانشیار
 پست الکترونیک : asadeghi@gau.ac.ir

 فایل رزومه (CV) :   دریافت فایل
 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنايع غذايي ، کشور ايران ، 1377-1381)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنايع غذايي ، کشور ايران ، 1384-1386)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته ميکروبيولوژی مواد غذايي ، کشور ايران ، 1388-1391)

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگليسی


 علایق پژوهشی : 
1 -


2 - فرآوری محصولات تخمیری فراسودمند
3 - ميکروب شناسی مواد غذايي با استفاده از آزمونهای مستقل از کشت
4 - بررسی ويژگیهای کاربردی باکتری های اسید لاکتیک
5 - مخمرهای پروبیوتیک
6 - زیست فناوری خمیرترش




 مقالات چاپ شده در نشریات : (29 مورد)

پیشبینی الگوي توزیع پارامترهاي موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
Predicting The Distribution Pattern Of Parameters Affecting The Heat Transfer Coefficient Of Nanofluid In Shell And Tube Heat Exchangers Using Computational Fluid Dynamics
 عنوان نشریه (فارسی) : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 Journal Title : Food processing and preservation journal
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- عبدالستار عوض صوفیان 2- سید مهدی جعفری 3- مهدی کاشانی نژاد 4- علیرضا صادقی 5- نرجس ملک جانی
ارزیابی ویژگیهاي پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتري اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
Evaluation Of Probiotic Properties Of Lactobacillus Brevis As The Predominant Lab Isolated From Fermented Amaranth
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Iranian Journal of Food Science and Technology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- پروین شایسته کیا 2- علیرضا صادقی 3- مهدی کاشانی نژاد 4- مرتضی خمیری 5- مریم زارعلی
ارزیابی خصوصیات ضدمیکروبی و پروبیوتیکی باکتري اسید لاکتیک غالب جدا شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانه زده
Evaluation Of Antimicrobial And Probiotic Properties Of The Predominant Lab Isolated From Fermented Germinated Clover Seed
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Iranian Journal of Food Science and Technology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- مریم زارعلی 2- علیرضا صادقی 3- سید مهدی جعفری 4- علیرضا صادقی ماهونک 5- مریم ابراهیمی
کاربردهای غذایی مخمرهای پروبیوتیک با تاکید بر قابلیتهای فناوری-عملکردی، پست بیوتیک و محافظت کننده آنها
Food Applications Of Probiotic Yeasts; Focusing On Their Techno-functional, Postbiotic And Protective Capabilities
 عنوان نشریه (فارسی) : ترندز این فود ساینس اند تکنولوژی
 Journal Title : TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- علیرضا صادقی 2- مریم ابراهیمی 3- سارا شهریاری 4- محمد سعید خوارزمی 5- سید مهدی جعفری
ویژگیهای کاربردی و سلامتی بخش اگزوپلی ساکاریدهای پروبیوتیکی، جداسازی، ارزیابی و کاریردهای غذایی
Functional And Health-promoting Properties Of Probiotics’ Exopolysaccharides; Isolation, Characterization, And Applications In The Food Industry
 عنوان نشریه (فارسی) : کریتیکال رویوز این فود ساینس اند نوتریشن
 Journal Title : CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- هادی پور جعفر 2- فرشته انصاری 3- علیرضا صادقی 4- شهره عالیان سماک خواه 5- سید مهدی جعفری
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (3 مورد)

پروبيوتيکها و مروري بر روشهاي ريزپوشاني آنها در صنايع غذايي
Probiotics And Review Of Their Encapsulation Methods
عنوان همایش(فارسی) : ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- فاطمه جعفری کوشکقاضی 2- علیرضا صادقی
غربالگری و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در لاکتوباسیل جدا شده از مرغ مادر گوشتی
Screening And Identification Of Antibiotic Resistant Lactobacilli Isolated From Broiler Breeder Hens
عنوان همایش(فارسی) : 4th international congress on engineering, technology and innovation
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- ژیلا بهلول 2- سید رضا هاشمی 3- علیرضا صادقی 4- سید مهدی جعفری 5- محمود حیدری 6- جمال سیف دواتی
غربالگری و بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای اسید لاکتیک مرغ مادر گوشتی
Screening For Probiotics Characters In Lactic Acid Bacteria Isolated From Broiler Breeder Hens
عنوان همایش(فارسی) : 11th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- ژیلا بهلول 2- سید رضا هاشمی 3- علیرضا صادقی 4- سید مهدی جعفری 5- محمود حیدری 6- جمال سیف دواتی
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (3 مورد)

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد گاما آمینو بوتیریک اسید از برخی فرآورده‌های سنتی و شیر خام و بررسی توانایی آن‌ها در تولید آب‌پنیر تخمیرشده فراسودمند
Isolation And Molecular Identification Of Gaba-producing Lactic Acid Bacteria From Traditional Products And Raw Milk And Investigating Their Potential Application In The Production Of A Functional Fermented Whey
 دانشجو : الهام کریمیان
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علی مویدی (راهنمای اصلی) 2- مرتضی خمیری (مشاور) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- علیرضا صادقی (داور داخلی) 6- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
بررسی امکان تولید شیر تخمیر شده با پتانسیل ضد فشارخونی با استفاده از جدایه‌های لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک
An Investigation On The Possibility Of Producing Potentially Antihypertensive Fermented Milk By Using Proteolytic Lactic Acid Bacteria Isolates
 دانشجو : شهرام لقمان
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علی مویدی (راهنمای اصلی) 2- مرتضی خمیری (مشاور) 3- ماندانا محمودی (مشاور) 4- علیرضا صادقی ماهونک (داور داخلی) 5- علیرضا صادقی (داور داخلی)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های هسته خرما و کنار و ترکیب آن ها
Antioxidant Properties Of Extracts Of Date Palm And Ziziphus And Their Mixture
 دانشجو : عباس نمدی پور
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علیرضا صادقی ماهونک (راهنمای اصلی) 2- محمد قربانی (راهنمای دوم) 3- یحیی مقصودلو (مشاور) 4- علیرضا صادقی (مشاور)
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (1 مورد)

سخنرانی علمی-سخنرانی علمی/خارج دانشگاه
 تاریخ (شمسی) : 1401
 1- علیرضا صادقی
 معاون محترم پژوهشی دانشگاه

 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
عليرضا ضيائي ريزي
تاثير کشت آغازگر محافظت کننده در تخمير کنترل شده ماش جوانه‌زده حاوي عصاره‌هاي زنجبيل و گلبرگ زعفران بر ويژگي‌هاي نان گندم
14012
2
فرزانه بليغي
تاثير خميرترش ماش جوانه زده بر ويژگي‌هاي کيفي خميرابه و کيک خميرترشي فاقد گلوتن
14011
3
مينا رسولي فر
تاثير کشت آغازگر محافظت کننده در تخمير کنترل شده عدس جوانه¬زده حاوي عصاره رازيانه يا عصاره محلول در آب-نمک عدس بر ويژگي¬هاي نان گندم
14002
4
سارا صفري
تأثير خميرترش گندم جوانه زده ي حاوي عصاره ي سير در توسعه ي سطحي قارچ در نان گندم حجيم
14002
5
شادي اتشگاهي
تخمير آب پنير سويا با باکتري هاي لاکتيک اسيد پروتئوليتيک جهت افزايش ويژگي هاي زيست فعالي آن
14002
6
فائزه اميني
توليد امولسيون پيکرينگ حاوي اسانس زنيان به کمک نانوذرات کيتوزان و استفاده از آن به عنوان پوشش خوراکي در افزايش مدت ماندگاري خيار
14002
7
مريم پهلواني
ارزيابي ويژگي‌هاي فناوري-عملکردي مخمر منتخب جداشده از خميرترش جو جوانه‌زده غني‌شده با پودر پسته
13992
8
ايوب کيوانلوشهرستانکي
بررسي قابليت هيدروليز آنزيمي و ميکروبي پروتئين هسته آلبالو جهت توليد پپتيدهاي آنتي اکسيدان
13991
9
سارا شهرياري
ارزيابي خصوصيات پروبيوتيکي، ضد قارچي و ضد آفلاتوکسيني مخمر انتخابي جدا شده از آمارنت و باکويت تخمير شده
13991
10
پروين شايسته کيا
فارسي: ارزيابي ويژگي¬هاي ضد قارچي، پروبيوتيکي و فناوري باکتري اسيد لاکتيک انتخابي جدا شده از باکويت و آمارانت تخمير شده
13991
1 2 3 4 5
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
سيدميثم حسيني پور
طراحي فيلم بسته بندي فعال بر پايه ي نانوالياف الکتروريسي شده زئين/پلي وينيل الکل حاوي ليمونن، اسانس آويشن و نايسين همراه با برچسب هوشمند بر پايه پلي کاپرولاکتون و پلي لاکتيک اسيد حاوي آنتوسيانين جهت بسته بندي کالباس
14021
2
فهيمه حاجي نيا
جداسازي، شناسايي و ريزپوشاني مخمر پروبيوتيک مولد مايکوسين از حبوبات جوانه‌زده تخمير شده و ارزيابي تاثير آن بر قابليت کاهش کلسترول
14013
3
حسين پورعبدالله
ارزيابي قابليت هاي پست بيوتيک و ريزپوشاني مخمر پروبيوتيک جدا شده از خميرترش بلوط با هدف رسانش هدفمند آن به روده بزرگ
14012
4
ژيلا بهلول بايرام بدن
اثر ميکروکپسول هاي کيتوزان – آلژينات حاوي باکتري هاي اسيد لاکتيکي بر کيفيت اسپرم خروس ها و جوجه درآوري در مرغ هاي مادر گوشتي
14012
5
مريم زارعلي
ارزيابي خصوصيات مولکولي، عملکردي و فناوري باکتري اسيد لاکتيک منتخب جدا شده از بذر شبدر جوانه زده تخمير شده
14002
6
سمانه هاشم خاني
اثر تابش مادون قرمز در کاهش اسپور آسپرژيلوس فلاووس و ميزان آفلاتوکسين در زعفران (Crocus sativus)
14002
7
فاطمه آدينه پور باقري
ارزيابي پايداري حرارتي و مدل¬سازي پروفايل رهايش کشت آغازگر ماست ريزپوشاني شده در يک سامانه بيوپليمري کونژوگه شده و کاربرد آن در توليد ماست
14001
8
دل اسا رحيمي گلوگاهي
ارزيابي ويژگي‌هاي مخمر و باکتري اسيد لاکتيک انتخابي جدا شده از خميرترش¬هاي سبوس و جوانه گندم
13972
9
عبدالستار عوض صوفيان
استفاده از نانو سيالات جهت كاهش مصرف انرژي در فرآيندهاي انتقال حرارت صنايع غذايي
13951
10
مهديه حسني
مدل¬سازي سينتيک غيرفعال¬سازي ميکروبي در زيره سياه (Carum carvi L.) با استفاده از پرتو مادون قرمز
13951
1 2
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14002

1 - پيشرفتهاي نوين در ميکروبيولوژي مواد غذايي ((صادقي) شنبه 13:00 - 15:00 414 ** (صادقي) يکشنبه 15:00 - 17:00 **)
2 - ژنتيک مولکولي پيشرفته ((صادقي) يکشنبه 08:00 - 10:00 412 **)
3 - ميکروبيولوژي موادغذايي 2 ((صادقي) يکشنبه 10:00 - 12:00 401 ** (صادقي) دوشنبه 13:00 - 15:00 ** (صادقي) دوشنبه 15:00 - 17:00 **)

نیمسال 14001

4 - بيولوژي مولکولي ((صادقي) دوشنبه 08:00 - 10:00 414 **)
5 - روش هاي نوين شناسايي ميکروبي در مواد غذايي ((صادقي) چهارشنبه 08:00 - 10:00 413 **)
6 - صنايع تخميري ((صادقي) چهارشنبه 10:00 - 12:00 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Introduction to Food Engineering 4th ed-2009
مقدمه ای بر اصول مهندسی صنايع غذايي (ويرايش چهارم، 2009)- دو جلدی
مرتضوی، سيف کردی، صادقی، غلامحسين پور
RP. Singh, DR. Heldman
1389
دانشگاه فردوسی مشهد- تجدید چاپ 1392 و 1395
2
PCR Methods in Foods
روشهای پی.سی.آر در مواد غذايي
مرتضوی، طباطبايي يزدی، صادقی، رنجبر امانی
J. Maurer
1389
دانشگاه فردوسی مشهد- تجدید چاپ 1395
3
Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
تکنيکهای مولکولی در بوم شناسی ميکروبی مواد غذايي تخميری
مرتضوی، بهرامی، صادقی، صادقی
L. Cocolin, D. Ercolini
1390
دانشگاه فردوسی مشهد
4
High Pressure Processing of Foods
فرآوری مواد غذايي با فشار بالا
مرتضوی، صادقی، براتيان، رهنما، طباطبایی یزدی
CJ. Doona, FE. Feeherry
1390
جهاد دانشگاهی مشهد
5
Food Safety Culture, Creating a Behavior-Based Food Safety Management System
فرهنگ سلامت مواد غذایی، ایجاد یک سیستم مدیریت سلامت مبتنی بر رفتار
صادقی، صادقی
F. Yiannas
1395
دانشگاه شهید باهنر کرمان


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
زيست فناوری کاربردی در صنايع غذايي
شهيدی، طباطبايي يزدی، صادقی، غلامحسين پور
1389
دانشگاه فردوسی مشهد
2
تکامل مولکولی، مقدمه ای بر همسانه سازی ژن و ریاضیات فیلوژنتیک
مرتضوی، صادقی، احمدی، صادقی
1394
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
3
خمیرترش: ویژگیهای کاربردی و فواید سلامتی بخش
صادقی، رئیسی، ابراهیمی
1395
دانشگاه علوم پزشکی گلستان


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بررسي برخي خصوصيات فيزيکي ارقام دانه کانولاي ايران
سيد محمد علي رضوي، سميرا يگانه زاد، عليرضا صادقي، شيرين ابراهيم زاده و اعظم نيازمند
مجله پژوهش‌هاي صنايع غذايي ايران
جلد 2 شماره 1
far
1385
ص61-53
2
بررسی برخی خصوصيات فيزيکی ارقام دانه کانولای ايران
مجله پژوهش‌های صنايع غذايي ايران، 1385، جلد 2 شماره 1، ص61-53.
far
3
بهينه‌سازی فرايند توليد مالتودکسترين با استفاده از آنزيم آلفا آميلاز Termamyl 2-x
مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبيعی، 1387، جلد 12 شماره 43 (ب)، ص382-373.
far
4
ارائه‌‌ مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخير در بيات شدن نان‌گندم نيمه‌حجيم با استفاده از خميرترش
مجله زيست شناسی ايران، 1387، جلد 21 شماره 1، ص113-105.
far
5
بررسی تاثير استفاده از خميرترش بر زمان ماندگاری ميکروبی و خواص حسی نان بربری
مجله تحقيقات مهندسی کشاورزی، 1387، جلد 9 شماره 3، ص170-153.
far
6
بررسی تاثير استفاده از خميرترش بر کاهش بياتی نان بربری
مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبيعی، 1388، جلد 13 شماره 47 (الف)، ص47-37.
far
7
تعيين آلل‌های جديد در جايگاه ژني BoLA-DRB3.2 گاو سيستاني ايران بر اساس روش‌های مبتنی بر شناسايي مولکولی
مجله ژنتيک نوين، 1389، جلد 5 شماره 3، ص85-79.
far
8
مهم¬ترين اثرات سلامتي¬بخش فراورده¬هاي غله¬اي بر پايه غير از گندم
مجله سنبله، شماره¬هاي 206 تا 209. زمستان 1389، بهار 1390.
far
9
ارزيابي تاثير پلاسميد بر خاصيت ضد روپينسي لاکتوباسيلوس پلانتاروم جدا شده از خميرترش‌ سنّتي ايران
مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران، بهار 1390، ص22.
eng
10
معرفی آنزيم لاکاز و مروری بر مهم¬ترین کاربردهای آن در صنعت فرآوری مواد غذایی
مجله سنبله، شماره¬هاي 235 تا 237. تابستان و پاییز 1393
far
1 2 3 4 5 6


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Evaluation of Lactobacillus sanfransicencis (ATCC 14917) and Lactobacillus plantarum (ATCC 43332) Effects on Iranian Barbari Bread shelf life
Sadeghi, Shahidi, Mortazavi, Nasiri Mahallati
African Journal of Biotechnology
7
eng
2008
3346-3351
2
The Secrets of Sourdough; A review of miraculous potentials of sourdough in bread shelf life
Sadeghi
Biotechnology
7
eng
2008
413-417
3
Moisture dependent physical properties of canola seeds
Razavi, Yeganeh Zad, Sadeghi
Journal of Agricultural Sciences and Technology
11
eng
2009
309-322
4
Design of safety management system in juice industries
Sadeghi
Agro Food industry hi-tech
21
eng
2010
10-12
5
Investigating the sourdough potential for enhance microbiological shelf life and roasty aroma of traditional Lavash bread
Mortazavi, Sadeghi
African Journal of Biotechnology
10
eng
2011
9668-9672
6
Design of multiplex PCR for simultaneous detection of rope forming Bacillus strains in Iranian bread dough
Sadeghi, Mortazavi, Bahrami, Sadeghi
Journal of the Science of Food and Agriculture
92
eng
2012
2652–2656
7
Design of SYBR green absolute real time PCR assay for specific detection and quantification of Bacillus subtilis in dough used for bread making
Sadeghi, Mortazavi, Bahrami, Sadeghi, Matin
Journal of Cell and Molecular Research
6
eng
2014
83-92
8
Iranian wheat flours from rural and industrial mills: Exploitation of the chemical and technology features, and selection of autochthonous sourdough starters for making breads
Pontonio, Nionelli, Curiel, Sadeghi, Di Cagno, Gobbetti, Rizzello
Food Microbiology
47
eng
2015
99-110
9
Antifungal activity of Pediococcus pentosaceus isolated from whole barley sourdough
Sadeghi, Raeisi, Ebrahimi, Sadeghi
Journal of Food Quality and Hazards Control
3
eng
2016
30-36
10
In vitro assessment of some probiotic properties of Lactobacillus fermentum isolated from pickled garlic
Sadeghi
Journal of Food Quality and Hazards Control
3
eng
2016
67-72
1 2


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
2345
eng


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
زمستان 1393
صادقی
خمیری، صادقی
1393-94
داخلی(داخل دانشگاه)
2
تابستان 1395
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، عابدفر
1395-96
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
3
پاییز 1397
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، نعمت الهی
1396-97
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
4
ارزیابی خصوصیات بالقوه جدایه های لاکتیکی خمیرترش بومی و فرآوری نان خمیرترشی فراسودمند
صادقی
ابراهیمی، مرتضوی، عابدفر
1395-98
سفارشی
ملی
5
زمستان 1398
صادقی
ابراهیمی، رحیمی، پورعبدالله، شهریاری
1396-98
داخلی(داخل دانشگاه)
6
زمستان 1398
صادقی، نیک نژاد
کاشانی نژاد، ابراهیمی
1396-98
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
7
تابستان 1395
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، صادقی
1395-96
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)
8
پاییز 1397
صادقی، رئیسی
ابراهیمی، قدس مفیدی
1396-97
مشترک بین دانشگاهی
داخلی(داخل دانشگاه)


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
فرايند تهيه نان حجيم بر پايه خميرترش بومي. شماره ثبت 89768. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور. به همراه اخذ تاییدیه ثبت علمی اختراع از دانشگاه فردوسی مشهد
1395
2
توليد کيت تشخيص مولکولي عوامل مولد فساد روپينس در خمير نان. شماره ثبت 88200. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور. به همراه اخذ تاییدیه ثبت علمی اختراع از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
1395
3
تایید TRL و MRL کیت تشخیص مولکولی روپینس، سامانه ارزیابی فناوری ایران
1395
4
تایید TRL نان خمیرترشی فراسودمند، سامانه ارزیابی فناوری ایران
1395
5
فرايند افزايش زمان ماندگاري و بهبود ويژگي هاي حسّي نان باگت از طريق غني سازي آن با خميرترش آرد كامل جو و پوره كدو سبز. شماره ثبت 92648. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور.
1396
6
فرایند تولید خمیرترش بومی با هدف کاهش اسید فیتیک در نان
1397




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
کسب عنوان نخست پايان‌نامه بخش کشاورزی و دامپزشکی
هفتمين جشنواره علمی پژوهشی فردوسی
1388
2
کسب عنوان نخست ترجمه کتاب بخش کشاورزی و دامپزشکی
هشتمين جشنواره علمی پژوهشی فردوسی
1390
3
کسب عنوان مقاله برگزيده نخستين کنگره ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك
انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي ايران
1390
4
کسب شرايط استعدادهای درخشان دانشگاه‌های‌ تهران و فردوسی مشهد
معاونت آموزشی دانشگاه‌های‌ تهران و فردوسی مشهد
1387
5
کسب رتبه علمی نخست آزمون ورودی و دانش آموختگی دوره دکتری
معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد
1391
6
سخنران کلیدی بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی ایران
دبیر و دبیر علمی کنگره
1393
7
کسب عنوان شرکت دانش بنیان برتر در مرکز رشد دانشگاه
ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
1396