متخضض در زمینه تولید و استفاده کیتوزان



 دانشکده : شیلات و محیط زیست
 گروه آموزشی : عمل آوري فراورده هاي شيلاتي

 مرتبه علمی : دانشیار
 پست الکترونیک : Alishahi@ gau.ac.ir saefood1144@yahoo.com

 رزومه فارسی : 
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 

 آشنایی با زبان های خارجی : 

تسلط کامل به زبان انگلیسی


 علایق پژوهشی : 

کیتوزان




 مقالات چاپ شده در نشریات : (32 مورد)

ساخت و توصیف فیلم‌های زیست کامپوزیت بر پایه کیتوزان/نشاسته جهت اهداف بسته‌بندی مواد غذایی
Fabrication And Characterization Of Biocomposite Films Based On Chitosan/starch For Food Packaging Exploits
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و فنون شیلات
 Journal Title : علوم و فنون شیلات
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- حسین نورانی 2- سید مهدی اجاق 3- مسعود رضائی 4- علی رضا عالیشاهی 5- جابر قادری
مقایسه تاثیر افزودن نانوذرات مختلف بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم پروتئینی استخراج شده از فانوس ماهی
Comparison Of The Effect Of Adding Different Nanoparticles On The Physical And Mechanical Properties Of The Protein Film Extracted From Lantern Fish
 عنوان نشریه (فارسی) : بهره برداری و پرورش آبزیان
 Journal Title : بهره برداری و پرورش آبزیان
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- اعظم صیامیان 2- سید مهدی اجاق 3- مهدی عبدالهی 4- علی رضا عالیشاهی
اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)
Effect Of Addition Of Fish Oil Nanoliposomes On The Technological And Nutrition Quality Of Beef Burgers Over Storage At 4 °c
 عنوان نشریه (فارسی) : بهره برداری و پرورش آبزیان
 Journal Title : بهره برداری و پرورش آبزیان
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- سادنا قطوری 2- سید مهدی اجاق 3- مریم حسنی 4- علی رضا عالیشاهی 5- شیرین حسنی
تاثیر تغییر پی اچ روی ارتباطات عرضی کیتوزان محلول در آب و اسید با سدیم تری پلی فسفات و گالیم 67
Effect Of Ph Variation On Cross-linking Of Water-soluble And Acid-soluble Chitosan With Sodium Tripolyphosphate And Gallium-67
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله ایزوتوپ دارویی
 Journal Title : Current Radiopharmaceuticals
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- نرجس دماوندی 2- علی رضا عالیشاهی 3- مرضیه حیدریه 4- سعید رجبی فر 5- حجت میرصادقی 6- معظمه کردجزی
ارزیابی رابطه بین میزان نفوذ کیتوزان با ویژگیهای آن در فیله فیل ماهی
Evaluation Of The Relationship Between Penetration Percent Of Chitosan And Its Nanoparticles And Qualitative Traits In Huso Huso Fillet Using 67ga Radiolabeling Of Chitosan
 عنوان نشریه (فارسی) : رادیوشیمی
 Journal Title : Radiochemistry
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- کمالی 2- علی رضا عالیشاهی 3- مرضیه حیدریه 4- سعید رجبی فرد 5- حجت میرصادقی 6- معظمه کردجزی
     

 پایان نامه های ارشد و دکتری : (4 مورد)

ارزیابی عوامل آميخته بازاريابي از دیدگاه فروشندگان و مصرف‌کنندگان بازار ماهي بعثت تهران
Estimation Of Factors Affecting Mix Marketing From Sellers And Consumer’s Perspectives In The Besat Fish Market Of Tehran
 دانشجو : خدیجه علیدوستی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- افشین عادلی (راهنمای اصلی) 2- معظمه کردجزی (راهنمای دوم) 3- محسن واحدی (مشاور) 4- حسین اعرابی (مشاور) 5- سید مهدی اجاق (داور داخلی) 6- علی رضا عالیشاهی (داور داخلی)
بررسی موانع و مشکلات تولید و بازار میگوی پرورشی استان گلستان
Status Of Barriers And Problems Of Production And Market In Farmed Shrimp In Golestan Province
 دانشجو : جلیل جهانتیغ
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- افشین عادلی (راهنمای اصلی) 2- علی رضا عالیشاهی (مشاور) 3- پرستو پورعاشوری نودهی (داور داخلی) 4- بهاره شعبانپور (داور داخلی)
اثر نمک کروم بر چرم تهیه شده از پوست ماهی خاویاري گونه سیبري (Acipenser baerii) و بررسی کیفیت آن
The Effect Of Chromium Salt On The Leather Quality Made From Siberian Sturgeon (acipenser Baaerii ) Skin
 دانشجو : مریم احمدی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- معظمه کردجزی (راهنمای اصلی) 2- بهاره شعبانپور (مشاور) 3- علی رضا عالیشاهی (مشاور) 4- حجت میرصادقی (مشاور)
ریز پوشانی نانوامولسیونهای حاوی اسانس لیمو ترش و ارزیابی اثرات آن بر حفظ، بهبود کیفیت و ماندگاری برگر کپور معمولی
Encapsulation Of Nanoemulsion Containing Lemon Essential Oils And Evaluation Of Its Effects On Preservation, Improving The Quality And Shelf Life Of Common Carp Burgers
 دانشجو : شیرین حسنی
 مقطع : دکتری
1- سید مهدی اجاق (راهنمای اصلی) 2- محمد قربانی (مشاور) 3- جعفر محمد زاده میلانی (داور خارجی) 4- علی رضا عالیشاهی (داور داخلی) 5- افشین عادلی (داور داخلی)

 سوابق اجرایی : 

مدیر گروه


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
سپيده پورکاکرودي
تهيه فيلم¬هاي ترکيبي از اولوان-کيتوزان-واکس کارنوبا در ترکيب با نانوفيبرهاي سلولز باکتريايي: بهينه سازي فرمولاسيون نانوکامپوزيت با استفاده از متدولوژي طراحي مخلوط (رويکرد دي-اپتيمال)
14011
2
عليرضا توکلي
اثر نانو ذره و نانو فيبر سلولز و کيتوزان بر نانو کامپوزيت حاوي کربوکسي متيل سلولز(CMC)
14001
3
ناهيد شيخي
افزايش ماندگاري قزل آلاي رنگين کمان ( Oncorhynchus mykiss) با استفاده از کيتوزان و نانوذرات کيتوزان طي سردسازي
13992
4
دانيال بيکي
: تاثير روش¬هاي مختلف افزودن کيتوزان و زمان سرخ کردن بر شکل¬گيري ترکيبات آمين هاي آروماتيک حلقوي در برگر ماهي فيتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
13991
5
جليل جهانتيغ
بررسي موانع ومشکلات توليد و بازار ميگوي پرورشي استان گلستان
13971
6
طاهره تاقاني
اثرات محافظت‌سرمايي و آنتي‌اکسيداني کيتوزان و اليگوساکاريد‌هاي‌آن برکيفيت ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) طي نگه‌داري به‌صورت منجمد
13962
7
مهسا اسدبيگي
اثرات استفاده از يخ حاوي عصاره آبي، اتانولي و آبي-اتانولي جلبک Sargassum tenerrimum بر مدت ماندگاري قزل‌آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss )
13962
8
ميترا احدي فر
استخراج الژينات ازماکروجلبک قهوه اي( Sargasum vulgare and padina pavonica) وارزيابي فعاليت هاي زيستي وعملکردي ان ها
13962
9
سارگل عادليان
مقايسه روش هاي مختلف استخراج کارتنوئد از ضايعات ميگو(litopenaeus vanamei)در ترکيب با روش فراصوت بر ويژگي هاي رنگدانه هاي استخراجي
13962
10
سيده مريم دانشور
تاثير روش¬هاي پخت و کيتوزان بر ميزان ترکيبات هتروسايکليک آروماتيک آمين در فيله¬هاي انجمادزدايي شده فيل ماهي (Huso huso)
13961
1 2 3 4
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
مريم نصري
تاثير پوشش ژل كتيرا حاوي سوپرناتانت فاقد سلول (CFS) باسيلوس ليچنيفورميس و انتروكوكوس فاسيوم بر شاخص هاي كيفيت ميكروبي، فيزيكوشيميايي و ماندگاري ميگوي سفيد اقيانوسي طي نگهداري در يخچال
14021
2
سيده مريم دانشور
تهيه کود زيستي مايع و جامد از جلبک سبز دريايي کلادوفورا گلومراتا (Chladophora glomerata) غني شده با کيتوزان
14012
3
نرجس دماوندي کمالي
سنجش ارتباط ميزان نفوذ کيتوزان و نانو ذره آن با ماندگاري فيله فيل ماهي (Huso huso) طي نگهداري در دماي يخچال به روش نشاندار کردن با گاليوم- 67
14002
4
ساميه علي زاده اميري
تأثير روش‌هاي استخراج بر خصوصيات و عملکرد روغن استحصالي از چربي تخمدان ماهي خاويار پرورشي
14001
5
وثيقه السادات ميرباقري
بررسي مکانيسم ضد ميکروبي کيتوزان در سطح سلولي و مولکولي
14001
6
حسين نوراني
: اثر ضداکسيداني فيلم هاي دولايه (Bilayer) بر پايه پلي لاکتيک اسيد (PLA) - نشاسته/کيتوزان حاوي روغن ضروري بهار نارنج به منظور توسعه بسته بندي نوين مواد غذايي
14001
7
نجمه رضايي
مطالعه اثر‌اسپرميدين و‌نانو ذرات اکسيد روي بر بهبود‌خواص فيلم کامپوزيتي‌کيتوزان _ آلژينات و ارزيابي آن بر کيفيت فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) در دماي يخچال (4?C)
13992
8
ميلاد زعفراني تبريزي
طراحي، ساخت و مشخصه¬يابي داربست دولايه از پلي اورتان پزشکي و ژلاتين استخراج شده از پوست فيل ماهي براي بهبود زخم-هاي پوستي در مدل حيواني
13992
9
مريم سليمان زاذه اهنگر
تبيين الگوي مصرف ماهي سي¬باس (Lates calcarifer ) در ايران
13991
10
ابراهيم شيخ نژاد
تبيين الگوي مصرف کپور ماهيان چيني در سواحل جنوبي درياي خزر
13991
1 2 3
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14002

1 - آشنايي با تاسيسات برودتي شيلاتي ((عاليشاهي) سه شنبه 08:00 - 10:00 222 **)
2 - زبان تخصصي (شيلات ) (دوشنبه 13:00 - 15:00 312 **)
3 - مهندسي صنايع شيلاتي (سه شنبه 13:00 - 15:00 316 **)

نیمسال 14001

4 - ارزيابي کيفيت و ايمني فرآورده هاي شيلاتي (يکشنبه 13:00 - 15:00 314 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
موردی یافت نشد .


مجلات خارجی
موردی یافت نشد .


همایش های داخلی
موردی یافت نشد .


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
توليد تجاري كيتوزان از ضايعات دريايي
1390
2
توليد واكس بيولوژيك
1391




 جوایز و بورس ها : 

موردی یافت نشد .