دسترسی سریع
اعضای هیئت علمی
سامانه تغذیه
احکام کارگزینی
سامانه نظارت و ارزیابی
سیویلیکا
مرکز دانلود
فن بازار
سامانه اتوماسیون انبار و اموال
صندوق رفاه دانشجویان
سامانه کنترل تردد
فیش حقوقی
مگیران
قوانین، آیین نامه ها و فرم ها
گروه فناوری اطلاعات ، امنیت و هوشمندسازی
سامانه خدمات آزمایشگاهی
فروش آنلاین کتاب
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
Русский
العربية
English
شرایط پذیرش دانشجو
ریاست
◁ ریاست دانشگاه
◁ پیام ریاست دانشگاه
◁ مديریت حوزه رياست و روابط عمومی
◁ دبیرخانه دانشگاه معین استان
◁ مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه
◁ پدافند غیرعامل
◁ دبیرخانه نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت استان
◁ مدیریت امور حقوقی و قراردادها
◁ دبیرخانه کمیسیون دائمی و هیات امناء
◁ اداره حراست
◁ دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیئت علمی
◁ گروه امور دانشجویان شاهد و ايثارگر
◁ هسته گزینش
◁ امور زنان و خانواده
◁ مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری
◁ هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان
دفتر نهاد رهبری
معاونتها
◁ معاونت اداری مالی توسعه منابع
◁ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
◁ معاونت پژوهشی و فناوری
◁ معاونت دانشجویی
◁ معاونت فرهنگی و اجتماعی
دانشکدهها
◁ شیلات و محیط زیست
◁ مرتع و آبخیزداری
◁ علوم جنگل
◁ مهندسی چوب و کاغذ
◁ صنایع غذایی
◁ علوم دامی
◁ تولید گیاهی
◁ مهندسی آب و خاک
◁ مدیریت کشاورزی
مراکز وابسته
◁ مرکز رشد واحدهای فناور
◁ کلینیک مادرتخصصی کشاورزی و منابع طبیعی
◁ مرکز کارآفرینی
◁ مجتمع نوآوری
اسناد و تصاویر
◁ گالری تصاویر
◁ خبرنامه
◁ بروشور
◁ کلیپ های دانشگاه
◁ اینفوگرافیک
◁ گزارش
درباره دانشگاه
◁ تاريخچه دانشگاه
◁ شهدای دانشگاه
◁ رؤسای پيشين
◁ ساختار دانشگاه
ارتباط با ما
اطلاعات شخصی
فعالیت ها و سوابق پژوهشی
سوابق اجرایی
سوابق آموزشی
دروس
دانشکده :
صنایع غذایی
گروه آموزشی :
علوم و صنایع غذایی
مرتبه علمی :
استاد
پست الکترونیک :
m.ghorbani@gau.ac.ir
رزومه فارسی :
رزومه انگلیسی (CV) :
آخرین مدرک تحصیلی :
دكترا
مدارک تحصیلی :
آشنایی با زبان های خارجی :
علایق پژوهشی :
مقالات چاپ شده در نشریات : (70 مورد)
بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگیهای ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی با استفاده از روش سطح پاسخ
Evaluation The Effect Of Hydrolysis Conditions And Type Of Protease On The Degree Of Hydrolysis And Antioxidant Properties Of The Protein Hydrolysate From The Skipjack Fish (katsuwonus Pelamis) Viscera By The Response Surface Methodology
عنوان نشریه (فارسی) :
علوم و صنایع غذایی ایران
Journal Title :
علوم و صنایع غذایی ایران
تاریخ چاپ (شمسی) :
1402
نویسندگان :
1- شیما کاوه 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- وحید عرفانی مقدم 4- محمد قربانی 5- علی اکبر غلام حسین پور 6- مجتبی رئیسی
تاثیر پخت با سامانه تابش فروسرخ - بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج
Effect Of Baking By Infrared Radiation-superheated Vapor System On Control Of Mouldiness In The Wheat Bread Containing Rice-bran Sourdough
عنوان نشریه (فارسی) :
تحقيقات مهندسي صنايع غذايي
Journal Title :
تحقيقات مهندسي صنايع غذايي
تاریخ چاپ (شمسی) :
1402
نویسندگان :
1- مهدی پور رشیدی 2- علیرضا صادقی 3- امان محمد ضیائی فر 4- محمد قربانی 5- زهره مختاری
بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو توسط پانکراتین با استفاده از پیش تیمار مایکروویو
Optimizing Enzymatic Hydrolysis Of Pumpkin Seeds Protein (cucurbita Maxima L.) By Pancreatin With U Sing Microwave Pretreatment
عنوان نشریه (فارسی) :
علوم و صنایع غذایی ایران
Journal Title :
علوم و صنایع غذایی ایران
تاریخ چاپ (شمسی) :
1402
نویسندگان :
1- زینب نوشی 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- وحید عرفانی مقدم 4- محمد قربانی 5- هدی شهیری طبرستانی
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهاي آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
Effect Of Enzyme Type And Hydrolysis Time On Antioxidant Properties Of Hydrolyzed Turkmen Melon Seed Protein
عنوان نشریه (فارسی) :
نوآوری در علوم و فناوری غذایی
Journal Title :
نوآوری در علوم و فناوری غذایی
تاریخ چاپ (شمسی) :
1402
نویسندگان :
1- معصومه الوند 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- محمد قربانی 4- هدی شهیری طبرستانی 5- شیما کاوه
بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ
Effect Of Operating Parameters On The Physical And Flow Properties Of Spray Dried Low-phenylalanine Whole Camel Milk: A Response Surface Methodology Approach
عنوان نشریه (فارسی) :
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
Journal Title :
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تاریخ چاپ (شمسی) :
1402
نویسندگان :
1- ساناز کمالی 2- مهدی کاشانی نژاد 3- سید مهدی جعفری 4- محمد قربانی
مقالات ارائه شده در همایش ها : (1 مورد)
بررسی تأثیر موم زنبور عسل و اسید اولئیک بر ویژگیهای ضد باکتریایی فیلمهای پودر نرم گندم حاوی LAE
Investigation The Effect Of Beewax And Oleic Acid On Antibacterial Properities Of Fine Wheat Powder Based Films Containing Lae
عنوان همایش(فارسی) :
international apicultural research and sustainable regional development strategy congress
تاریخ ارائه (شمسی) :
1401
نویسندگان :
1- محبوبه کشیری 2- میثم دهقانی 3- یحیی مقصودلو 4- محمد قربانی 5- هدی شهیری طبرستانی
پایان نامه های ارشد و دکتری : (15 مورد)
تاثیر عصاره های تفاله انگور و پوست انار بر کنترل تغییرات رنگ ورقه های سیب خشک شده
Seecnt Oe Ja.dc Dom.nc .c. Domcja.c.tc Dcca Ccta.ntr Oc Tcc Noctaoa Oe Noaoa Nc.cjcr .c .a.c. .ddac Ra.ncr
دانشجو :
منا رنجبر
مقطع :
کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی () 2- علیرضا صادقی ماهونک () 3- یحیی مقصودلو () 4- علی مویدی ()
تاثیر نوع و غلظت لیپید بر ویژگیهای فیزیکی و عملکردی فیلم زیستی بر پایه پودر نرم گندم حاوی لوریل آرژنین اتیل استر (LAE)
Effect Of Type And Concentration Of Lipid On Physical And Functional Properties Of Fine Wheat Powder-based Biofilm Containing Lauroyl Arginin Ethyl Ester (lae)
دانشجو :
میثم دهقانی
مقطع :
کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- محمد قربانی (مشاور) 4- هدی شهیری طبرستانی (مشاور)
تأثیر نمک زنی و روش هاي مختلف برشته کردن بر تشکیل آکریل آمید در مغز پسته
Effects Of Salting And Different Roasting Methods On Acrylamide Formation In Pistachio
دانشجو :
سونیا اسدی
مقطع :
دکتری
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- محمد قربانی (مشاور) 4- شهرام شعیبی (راهنمای دوم) 5- مصطفی دلاور (مشاور)
بررسی ویژگیهای عملکردی و تغذیه ای پروتئین هیدرولیز شده دانه باقلا و امکان استفاده آن در جهت غنی سازی آب سیب
Evaluation Of Functional And Nutritional Properties Of Faba Bean Seed Protein Hydrolysate And Possibility Of Its Usage For Fortifying Apple Juice
دانشجو :
سیده پریا سمایی
مقطع :
دکتری
1- سیده پریا سمایی (راهنمای اصلی) 2- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور)
تخمين پايداري اکسايشي بادام در مقابل اکسایش با استفاده از آزمون تسريع يافته
Prediction Of Oxidative Stability Of Almond Usinf Accelerated Shelf- Life
دانشجو :
مرضیه رئیسی
مقطع :
کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- مهدی کاشانی نژاد (مشاور)
سوابق اجرایی :
سوابق آموزشی :
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته
ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
زهرا قنبري جولرستاني
اثر پوششدهي مغز گردو دو نيم شده با پروتئين هيدروليزشدهي کنجالهي کنجد بر کيفيت و ماندگاري آن
14032
2
محراب باقر
تاثير پيشتيمار فراصوت بر توليد پپتيدهاي زيست فعال با خواص آنتياکسيداني از پروتئين دانه سيب و ريزپوشاني آنها در بيدهاي آلژينات
14031
3
زينب کاظمي
توليد کمپلکس زيست فعال پروتئين هيدروليز شده دانه کدو - آهن جهت غني سازي آرد
14022
4
فاطمه سگار
بهينه سازي توليد مايکوپروتئين از آسپرژيلوس نايجر از طريق تخمير غوطه وري سبوس گندم
14021
5
فائزه فرزان فر
بررسي تاثير پيش تيمار فراصوت بر ويژگي¬هاي آنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum) و بارگيري آن در نانو وزيکول¬هاي ليپوزومي پوششدهي شده با کيتوزان
14021
6
فائزه فرزان فر
بررسي تاثير پيش تيمار فراصوت بر ويژگي¬هاي آنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum) و بارگيري آن در نانو وزيکول¬هاي ليپوزومي پوششدهي شده با پلياتيلنگليکول.
14021
7
الياس شريعتمداري
توليد و ارزيابي ويژگيهاي فيزيکي شيميايي و حسي اسنک بار پنير چدار کم چرب حاوي اينولين ريشه کاسني و سديم آلژينات
14021
8
فاطمه رضائي
ارزيابي کيفي ناگت مرغ غني شده با آرد کينوا و پودر هسته خرما
14012
9
شقايق صمدي سعيدآباد
اثر گرمايش اهميک بر ويژگي¬هايشيميايي وعملکردي ايزوله پروتئين کنجد
14012
10
فاطمه رضانژاداميردهي
بهينه سازي توليد پروتئين هيدروليز شده با ويژگي آنتي اکسيداني و ضدسرطاني از پروتئين سبوس برنج طارم
14012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته
ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
هديه مرادي
بررسي اثر اکوتيپ ها و مراحل برداشت بر ويژگي هاي کمي و کيفي آزيوش (Corchorus olitorius L. )
14032
2
ارمين عارفي مينااباد
هيدروليز آنزيمي پلاسماي خون مرغ و ريزپوشاني پپتيدهاي زيست فعال حاصل در سامانه هيدروژل جهت کاربرد در نوشيدني آبميوه پرتقال
14032
3
سيده الهام ساداتي گل افشاني
توليد و ارزيابي ويژگي هاي سامانه ژل دوگانه هوادهي شده و کاربرد آن در فرمولاسيون خامه قنادي با چربي کاهش يافته
14022
4
ماه طلا صالحي
نانوريزپوشاني روغن خرفه (Oleracea Portulac) در کمپلکس ايزوله ي پروتئين سويا- صمغ فارسي و مدلسازي رهايش آن درفرمولاسيون دوغ و سامانه هاي شبيه سازي شده ي بزاق، معده و روده
14021
5
ساناز معيري
: بررسي ويژگيهاي آنتياکسيداني پروتئين هيدروليز شده¬ي کنجاله بادام شيرين و ريزپوشاني آنها در بيدهاي هيدروژلي با استفاده از ترکيب صمغهاي بومي و آلژينات، پوششدهي شده با کيتوزان جهت رسانش پايدار
14013
6
منا نظري
تشخيص و تمايز ژلاتين با منابع مختلف در مواد غذايي با استفاده از روش آناليز منحني نقطه ذوب با قدرت تفکيک بالا (HRMA)
14012
7
ناهيد علي دوستي شهرکي
استفاده از نانوحاملهاي فيتونيوزومي جهت توليد ترکيب کاهنده اشتها بر پايه عصاره برگ مو و ارزيابي کارايي و پذيرش حسي آن در ماست هم زده
14011
8
زينب نوشي منجيلي
هيدروليز آنزيمي پروتئين دانه کدو (Cucurbita maxima L.) با پيش تيمار مايکروويو جهت توليد پروتئين هيدروليز شده با ويژگي ضد اکسنده و ضد سرطاني و ريزپوشاني هيدروليز شده ها با آلژينات
14011
9
سميرا عيسي زاده رازليقي
جداسازي و شناسايي مخمرهاي کامبوجا و بررسي تاثير مخمر جداشده بر سيستم ادراک حدنصاب Yersinia enterocolitica
14011
10
محمد مولائي
بهينهسازي توليد و بررسي ويژگيهاي کمپلکس فلز- هيدروليزات پروتئين هسته ليمو ترش و کاربرد آن جهت غنيسازي آرد
14011
1
2
3
4
5
پژوهشگر پسادکتری
دروس ارائه شده :
نیمسال 14031
1 - استخراج و خالص سازي پيشرفته
((قرباني) چهارشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
2 - تجزيه مواد غذايي
(دوشنبه (عملي) 13:00 - 17:00 ** سه شنبه 08:00 - 10:00 411 ** چهارشنبه (عملي) 13:00 - 17:00 **)
3 - روشهاي نوين آزمايشگاهي
((قرباني) شنبه 08:00 - 10:00 402 ** (اعلمي) شنبه 10:00 - 12:00 402 ** (اعلمي) سه شنبه 08:00 - 10:00 آزمايشگاه روش هاي نوين - 409/2 ** (قرباني) سه شنبه 15:00 - 17:00 آزمايشگاه روش هاي نوين - 409/2 **)
4 - سم شناسي مواد غذايي
((قرباني) يکشنبه 08:00 - 10:00 113 **)
5 - مکانيزم واکنش هاي شيميايي در مواد غذايي
((قرباني) سه شنبه 13:00 - 15:00 414 **)
نیمسال 14022
6 - شيمي پروتئينها
((قرباني) يکشنبه 10:00 - 12:00 402 **)
7 - شيمي ترکيبات سمي در فرآيندهاي مواد غذايي
((قرباني) سه شنبه 08:00 - 10:00 411 **)
8 - شيمي مواد غذايي 2
(شنبه 10:00 - 12:00 401 **)
نیمسال 14021
9 - استخراج و خالص سازي پيشرفته
(چهارشنبه 10:00 - 12:00 414 **)
10 - تجزيه مواد غذايي
(شنبه (عملي) 13:00 - 17:00 آز کارشناسي- 415/5 ** دوشنبه (عملي) 13:00 - 17:00 آز کارشناسي- 415/5 ** سه شنبه 08:00 - 10:00 411 ** سه شنبه (عملي) 13:00 - 17:00 آز کارشناسي- 415/5 **)
11 - روشهاي نوين آزمايشگاهي
((قرباني) شنبه 08:00 - 10:00 413 ** (قرباني) شنبه 10:00 - 12:00 413 ** (قرباني) شنبه 13:00 - 15:00 آزمايشگاه شيمي مواد غذايي 420/2 ** (قرباني) سه شنبه 13:00 - 15:00 آزمايشگاه شيمي مواد غذايي 420/2 **)
12 - سم شناسي مواد غذايي
((قرباني) يکشنبه 08:00 - 10:00 112 **)
13 - مکانيزم واکنش هاي شيميايي در مواد غذايي
((قرباني) سه شنبه 13:00 - 15:00 411 **)
نیمسال 14012
14 - شيمي پروتئينها
((قرباني) يکشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
15 - شيمي ترکيبات سمي در فرآيندهاي مواد غذايي
((قرباني) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 **)
16 - شيمي مواد غذايي 2
((قرباني) شنبه 10:00 - 12:00 401 **)
نیمسال 14011
17 - استخراج و خالص سازي پيشرفته
((قرباني) چهارشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
18 - تجزيه مواد غذايي
((محمدي) شنبه (عملي) 13:00 - 17:00 ** (قرباني) دوشنبه (عملي) 13:00 - 17:00 ** (قرباني) سه شنبه 08:00 - 10:00 411 ** (محمدي) سه شنبه (عملي) 13:00 - 17:00 **)
19 - روشهاي نوين آزمايشگاهي
((قرباني) شنبه 08:00 - 10:00 411 ** (قرباني) شنبه 10:00 - 12:00 411 ** (قرباني) شنبه 13:00 - 15:00 ** (قرباني) سه شنبه 13:00 - 15:00 **)
20 - سم شناسي مواد غذايي
((قرباني) يکشنبه 08:00 - 10:00 103/1 **)
21 - مکانيزم واکنش هاي شيميايي در مواد غذايي
((قرباني) سه شنبه 15:00 - 17:00 402 **)
نیمسال 14002
22 - شيمي پروتئينها
((قرباني) يکشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
23 - شيمي ترکيبات سمي در فرآيندهاي مواد غذايي
((قرباني) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 **)
24 - شيمي مواد غذايي 2
((قرباني) شنبه 10:00 - 12:00 401 **)
نیمسال 14001
25 - استخراج و خالص سازي پيشرفته
((قرباني) چهارشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
26 - تجزيه مواد غذايي
(شنبه 13:00 - 15:00 ** شنبه 15:00 - 17:00 ** دوشنبه 08:00 - 10:00 ** دوشنبه 13:00 - 15:00 ** دوشنبه 15:00 - 17:00 ** سه شنبه 13:00 - 15:00 ** سه شنبه 15:00 - 17:00 **)
27 - روشهاي نوين آزمايشگاهي
((قرباني) شنبه 08:00 - 10:00 413 ** (اعلمي) شنبه 13:00 - 15:00 413 ** (قرباني) چهارشنبه 13:00 - 15:00 **)
28 - سم شناسي مواد غذايي
((قرباني) يکشنبه 08:00 - 10:00 402 **)
29 - شيمي مواد غذايي 1
(سه شنبه 08:00 - 10:00 411 ** سه شنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 411 **)
30 - مکانيزم واکنش هاي شيميايي در مواد غذايي
((قرباني) چهارشنبه 08:00 - 10:00 414/1 اتاق شورا **)
کتاب ها، مقالات و همایش ها :
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .
کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .
مجلات داخلی
موردی یافت نشد .
مجلات خارجی
موردی یافت نشد .
همایش های داخلی
موردی یافت نشد .
همایش های خارجی
موردی یافت نشد .
طرح های تحقیقاتی و اختراعات :
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .
اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .
جوایز و بورس ها :
موردی یافت نشد .
صندوق رفاه دانشجویان
مدیریت سبز
سامانه خدمات آزمایشگاهی
سامانه نشریات
سیستم اتوماسیون انبار و اموال
کتابخانه مرکزی
سامانه فروش آنلاین کتاب
پایان نامه ها
اعضای هیئت علمی
پارک علم و فناوری
تلفن های تماس
احکام کارگزینی
سامانه کنترل تردد
گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای
سامانه موارد خاص
سامانه سجاد
آزمایشگاه مرکزی
خانه طبیعت
هفته پژوهش