دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

 مرتبه علمی : دانشیار
 پست الکترونیک : amoayedi@gau.ac.ir

 رزومه فارسی : 
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی ، کشور ایران ، 1382-1386)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه دانشگاه تهران ، رشته علوم و صنایع غذایی -بیوتکنولوژی ، کشور ایران ، 1387-1389)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه دانشگاه تهران ، رشته علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذایی ، کشور ایران ، 1390-1394)

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگلیسی


 علایق پژوهشی : 

1 -


2 - تخمیر میکروبی و تولید غذاها و مکمل های فراسودمند
3 - تولید، خالص سازی و شناسایی پپتیدهای زیست فعال
4 - تولید و خالص سازی آنزیم ها و متابولیتهای میکروبی
5 -

 




 مقالات چاپ شده در نشریات : (24 مورد)

ویژگیهای پروبیوتیکی، ارزیابی ایمنی و توانایی تولید آروما برخی لاکتیک اسید باکتریهای جداشده از پنیر سنتی ایرانی
Probiotic Properties, Safety Assessment, And Aroma-generating Attributes Of Some Lactic Acid Bacteria Isolated From Iranian Traditional Cheese
 عنوان نشریه (فارسی) : تخمیر
 Journal Title : Fermentation-Basel
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زهرا زارعی 2- علی مویدی 3- فرهاد گراوند 4- کوروش تبارحیدر 5- مرتضی خمیری 6- یحیی مقصودلو
ﺑﺮرﺳی اﯾﻤﻨی و وﯾژگیﻫﺎي پﺮوﺑﯿﻮﺗﯿکی ﺑﺎکﺘﺮيﻫﺎي ﻻکﺘﯿک اﺳﯿﺪ ﺟﺪا ﺷﺪه از ﺷﯿﺮ ﺧﺎم و ارزﯾﺎﺑی ﺗﻮاﻧﺎﯾی آنﻫﺎ در ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺮکﯿﺒﺎت ﻣﻌﻄ
Investigation Of Safety, Probiotic Properties And Ability Of Aromatic Compounds Production Of Proteolytic Lactic Acid Bacteria Isolated From Raw Milk
 عنوان نشریه (فارسی) : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 Journal Title : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زهرا زارعی 2- علی مویدی 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- فرهاد گراوند 6- کورش تبار حیدر
ارزیابی خصوصیات فیزیک و شیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور
Evaluation Of Physicochemical Properties Of Dried Slices Of Damavand’s Apple As Affected By Grape Pomace Extract
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله علوم و صنایع غذایی ایران،
 Journal Title : Iranian Journal of Food Science and Technology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- منا رنجبر 2- محمد قربانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت
Evaluation Of Probiotic And Antifungal Properties Of The Yeast Isolated From Buckwheat Sourdough
 عنوان نشریه (فارسی) : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Iranian Food Science and Technology Research Journal
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- سارا شهریاری 2- علیرضا صادقی 3- مریم ابراهیمی 4- علیرضا صادقی ماهونک 5- علی مویدی
بهینه سازی تولید گاما-آمینوبوتیریک اسید از هیدرولیزشدههای پروتئینی گوناگون بهدست آمده از لاکتیپلانتیباسیلوس پلانتاروم MCM4
Optimization Of Gamma Aminobutyric Acid Production From Various Protein Hydrolysates By Lactiplantibacillus Plantarum Mcm4
 عنوان نشریه (فارسی) : بیوتکنولوژی غذایی کاربردی
 Journal Title : Applied Food Biotechnology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- علی مویدی 2- زهرا زارعی 3- فروغ یعقوبی 4- مرتضی خمیری
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (2 مورد)

بهینه¬سازی استخراج آبی هیدروکلوئید برگ گیاه سیاه ولیک (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ
Hot Water Extraction Optimization Of Hydrocolloid From Hawthorn Leaves By Response Surface Methodology
عنوان همایش(فارسی) : چهارمین کنگره بین¬المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مریم فلاح نوسر 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
تخمیر، راهکاری امید بخش جهت بهبود ویژگیهای حسی و تغذیهای جایگزینهای لبنی برپایه گیاه
Fermentation; A Promising Approach For Improving The Sensory And Nutritional Characteristics Of Plant-based Dairy Alternatives
عنوان همایش(فارسی) : چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- فاطمه رحمانی 2- علی مویدی
 کتاب ها : (1 مورد)

میکروبیولوژی فراوردههای لبنی با رویکرد عملی
Dairy Microbiology: A Practical Approach
ناشر : انتشارات دانشگاه گرگان
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- مرتضی خمیری 2- علی مویدی 3- سیما طاهری
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (8 مورد)

تاثیر عصاره های تفاله انگور و پوست انار بر کنترل تغییرات رنگ ورقه های سیب خشک شده
Seecnt Oe Ja.dc Dom.nc .c. Domcja.c.tc Dcca Ccta.ntr Oc Tcc Noctaoa Oe Noaoa Nc.cjcr .c .a.c. .ddac Ra.ncr
 دانشجو : منا رنجبر
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی () 2- علیرضا صادقی ماهونک () 3- یحیی مقصودلو () 4- علی مویدی ()
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد گاما آمینو بوتیریک اسید از برخی فرآورده‌های سنتی و شیر خام و بررسی توانایی آن‌ها در تولید آب‌پنیر تخمیرشده فراسودمند
Isolation And Molecular Identification Of Gaba-producing Lactic Acid Bacteria From Traditional Products And Raw Milk And Investigating Their Potential Application In The Production Of A Functional Fermented Whey
 دانشجو : الهام کریمیان
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علی مویدی (راهنمای اصلی) 2- مرتضی خمیری (مشاور) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- علیرضا صادقی (داور داخلی) 6- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
غنی سازی ماست با گیاه خرفه و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی آن
Yogurt Enrichment With Common Purslane And Evaluation Of Its Physicochemical, Sensory And Anti-microbial Properties
 دانشجو : ماه طلا عربصالحی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور) 4- علی مویدی (داور داخلی) 5- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
بهینه سازی شرایط هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با حد اکثر فعالیت مهار کنندگی اکسید نیتریک و کاربرد بالقوه پروتئین هیدرولیز شده در کالباس
Optimization Of The Condition For Hydrolysis Of Pumpkin Seed Meal Protein Maximum Nitric Oxide Inhibitory Activity And The Potential Application Of Protein Hydrolysate In Salami
 دانشجو : کوثر ذاکری
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علیرضا صادقی ماهونک (راهنمای اصلی) 2- محمد قربانی (راهنمای دوم) 3- علی مویدی (مشاور) 4- یحیی مقصودلو (مشاور) 5- مهران اعلمی (داور داخلی) 6- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
بررسی امکان تولید شیر تخمیر شده با پتانسیل ضد فشارخونی با استفاده از جدایه‌های لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک
An Investigation On The Possibility Of Producing Potentially Antihypertensive Fermented Milk By Using Proteolytic Lactic Acid Bacteria Isolates
 دانشجو : شهرام لقمان
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علی مویدی (راهنمای اصلی) 2- مرتضی خمیری (مشاور) 3- ماندانا محمودی (مشاور) 4- علیرضا صادقی ماهونک (داور داخلی) 5- علیرضا صادقی (داور داخلی)
     

 جوایز و نشان های علمی : (1 مورد)

پوستر برتر چهارمین کنگره بین المللی و 29 امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
عنوان (انگلیسی) : Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- مریم فلاح 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
 سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (3 مورد)

استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی-استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح های پژوهش مصوب مرتبط/
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- محبوبه کشیری 2- یحیی مقصودلو 3- علی مویدی 4- ساجده التینکای سوی
 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
همکاری با نشریات معتبر بین اللملی JCR و Scopus-همکاری با نشریات معتبر بین المللی JCR/داوری
 تاریخ (شمسی) : 1401
 1- علی مویدی
 انتشارات MDPI
مشاوره کارآفرینی گروه ها / داشکده ها-مشاوره کارآفرینی گروه ها / داشکده ها/
 تاریخ (شمسی) : 1401
 1- علی مویدی
 معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه

 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
فاطمه خادمي
ارزيابي فعاليت پروبيوتيکي و تکنولوژيک باسيلوس کواگولانس و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربني و نيتروژني
14021
2
فاطمه سگار
بهينه سازي توليد مايکوپروتئين از آسپرژيلوس نايجر از طريق تخمير غوطه وري سبوس گندم
14021
3
کيميا فروغي
بررسي زنده¬ماني باکتري¬هاي پروبيوتيک در سس کچاپ گوجه¬فرنگي سين¬بيوتيک حاوي گالاکتواليگوساکاريد و ارزيابي ويژگي¬هاي تکنولوژيک آن
14013
4
عاطفه آلوستاني
جايگزيني متابي سولفيت سديم بااستفاده از اسيد آسکوربيک و عصاره ميخک و بررسي ويژگي¬هاي فيزيکي و شيميايي، حسي و ماندگاري برگه¬هاي خشک¬شده موز
14011
5
فاطمه سنندجي
بررسي تاثير نانوليپوزوم هاي حاوي عصاره سماق و اسانس آويشن شيرازي بر خواص فيزيکي، مکانيکي و ضد ميکروبي زيست کامپوزيت کيتوزان
14011
6
عارفه باباعلي پورموزيرجي
استفاده از لاکتيک اسيد باکتري هاي منتخب به عنوان کشت حفاظتي در کنترل آلودگي مخمري پنير سفيد آب نمکي
14002
7
سارا صفري
تأثير خميرترش گندم جوانه زده ي حاوي عصاره ي سير در توسعه ي سطحي قارچ در نان گندم حجيم
14002
8
شادي اتشگاهي
تخمير آب پنير سويا با باکتري هاي لاکتيک اسيد پروتئوليتيک جهت افزايش ويژگي هاي زيست فعالي آن
14002
9
الهه ايماني
تاثير پيش تيمار عصاره گل سرخ و ويتامينC ، بر خواص فيزيکوشيميايي و ماندگاري اسلايس ميوه بِه خشک شده
14002
10
زهره ميرزائي
جداسازي و شناسايي گونه¬هاي پروبيوتيک Lactobacillus از فرآورده تخميري سويا، بررسي امکان ريزپوشاني آن و پتانسيل استفاده اش در کره سويا پروبيوتيک
14002
1 2 3 4
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
ميثم صالحي سيچاني
رديابي حضور پروتئازهاي ميکروبي موجود در شير کاکائو استريل جهت بررسي احتمال تشکيل ژل در طول نگهداري
14021
2
زهرا بازديدوحدتي
استفاده از پلاسماي سرد و اسانس رازيانه(Foeniculum vulgare) جهت کنترل فعاليت و اسپورزايي Clostridium sporogenes در خاويار و بررسي ويژگي هاي کيفي محصول طي مدت نگهداري در دماي سرد
14021
3
زهرا زارعي
استفاده از کشت کمکي منتخب در توليد پنير سفيد آب نمکي: آناليز متابولوميکس و ارزيابي ديناميک باکتريايي
14021
4
فاطمه رحماني
بهبود ويژگي هاي حسي و تغذيه اي پنير سويا (توفو) با استفاده از لاکتيک اسيد باکتري هاي منتخب: آناليز متابولوميکس و پروتئوميکس
14012
5
آتوسا کوکبيان
طراحي و کاربرد فيلم کامپوزيت سلولز باکتريايي و پکتين حاصل از ضايعات پوست سير(Allium Sativum L.) حاوي باکتريوسين جدايه اي از سير ترشي سنتي در بسته بندي کالباس
14012
6
پريسا راعي
کاربرد فيلم سلولز باکتريايي/پلي وينيل الکل حاوي پروتئين هيدروليز شده توليدي به روش تخمير از کنجاله کنجد درکنترل فساد گوشت
14011
7
سميرا عيسي زاده رازليقي
جداسازي و شناسايي مخمرهاي کامبوجا و بررسي تاثير مخمر جداشده بر سيستم ادراک حدنصاب Yersinia enterocolitica
14011
8
براتعلي زارعي يام
شناسايي و خالص¬سازي ترکيبات ضد قارچي حاصل از باکتري¬هاي اسيدلاکتيک جدا¬شده از خميرهاي ذرت، سورگوم و جو و بررسي توانائي آن¬ها در مهار توليد توکسين قارچي در يک مدل غذائي
14002
9
مسعود قرباني
تاثير افزودن نارينجنين در کنترل طعم و رنگ حاصل از واکنش قهوه‌اي شدن غير آنزيمي شير مايع نوزاد فرادما
14002
10
زهرا زارعي
استفاده از کشت کمکي منتخب در توليد پنير سفيد آب نمکي: آناليز متابولوميکس و ارزيابي ديناميک باکتريايي
14001
1 2
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14002

1 - تخمير ميکروبي ((مويدي) شنبه 13:00 - 15:00 114 **)
2 - سينتيکها و راکتورهاي بيوشيميايي ((مويدي) شنبه 15:00 - 17:00 414 **)
3 - ميکروبيولوژي عمومي ((مويدي) شنبه 08:00 - 10:00 401 ** (مويدي) شنبه (عملي) 10:00 - 12:00 ** (مويدي) شنبه (عملي) 13:00 - 15:00 **)

نیمسال 14001

4 - بيولوژي سلولي ((مويدي) يکشنبه 08:00 - 10:00 412 ** (مويدي) يکشنبه 10:00 - 12:00 412 **)
5 - زيست فناوري مواد غذايي ((مويدي) شنبه 10:00 - 12:00 413 ** (مويدي) شنبه 15:00 - 17:00 **)
6 - مهندسي فرآيندهاي زيستي ((مويدي) سه شنبه 13:00 - 15:00 413 **)
7 - کنسروسازي ((مويدي) يکشنبه 15:00 - 17:00 412 ** دوشنبه 10:00 - 12:00 ** دوشنبه 15:00 - 17:00 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
موردی یافت نشد .


مجلات خارجی
موردی یافت نشد .


همایش های داخلی
موردی یافت نشد .


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

موردی یافت نشد .