دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

 مرتبه علمی : استاد
 پست الکترونیک : sadeghiaz@gau.ac.ir

 رزومه فارسی : 
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 

 آشنایی با زبان های خارجی : 

 علایق پژوهشی : 



 مقالات چاپ شده در نشریات : (86 مورد)

بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگیهای ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی با استفاده از روش سطح پاسخ
Evaluation The Effect Of Hydrolysis Conditions And Type Of Protease On The Degree Of Hydrolysis And Antioxidant Properties Of The Protein Hydrolysate From The Skipjack Fish (katsuwonus Pelamis) Viscera By The Response Surface Methodology
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- شیما کاوه 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- وحید عرفانی مقدم 4- محمد قربانی 5- علی اکبر غلام حسین پور 6- مجتبی رئیسی
بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
English Optimizing The Conditions Of Frying Chicken Fillets Using Hot Air Using The Response Surface Method
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم غذايي و تغذيه
 Journal Title : علوم غذايي و تغذيه
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- فاطمه کشاورزیان 2- حبیب الله میرزائی 3- محمود سلطانی فیروز 4- علیرضا صادقی ماهونک 5- مجید خان علی 6- حسینعلی تاش شمس ابادی
بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو توسط پانکراتین با استفاده از پیش تیمار مایکروویو
Optimizing Enzymatic Hydrolysis Of Pumpkin Seeds Protein (cucurbita Maxima L.) By Pancreatin With U Sing Microwave Pretreatment
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زینب نوشی 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- وحید عرفانی مقدم 4- محمد قربانی 5- هدی شهیری طبرستانی
تأثیر پیش تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو توسط تریپسین و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ
Effects Of Microwave Pretreatment On Enzymatic Hydrolysis Of Pumpkin Seed Protein (cucurbita Maxima L.) Using Trypsin And Investigation Of The Protein Antioxidant Activity Using Response Surface Methodology
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زینب نوشی منجیلی 2- علیرضا صادقی ماهونک
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهاي آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
Effect Of Enzyme Type And Hydrolysis Time On Antioxidant Properties Of Hydrolyzed Turkmen Melon Seed Protein
 عنوان نشریه (فارسی) : نوآوری در علوم و فناوری غذایی
 Journal Title : نوآوری در علوم و فناوری غذایی
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- معصومه الوند 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- محمد قربانی 4- هدی شهیری طبرستانی 5- شیما کاوه
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (4 مورد)

بهینه¬سازی استخراج آبی هیدروکلوئید برگ گیاه سیاه ولیک (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ
Hot Water Extraction Optimization Of Hydrocolloid From Hawthorn Leaves By Response Surface Methodology
عنوان همایش(فارسی) : چهارمین کنگره بین¬المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مریم فلاح نوسر 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
مروری بر ترکیبات تشکیل دهنده و پپتیدهای زیست فعال شیر شتر
Review On Chemical Constituent And Bioactive Peptides In Camel Milk
عنوان همایش(فارسی) : بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1399
 نویسندگان : 1- معصومه خسروی لاریجانی 2- علیرضا صادقی ماهونک
کاربرد نانوفناوری به منظور استفاده از پپتیدهای زیست فعال در تولید غذاهای فراسودمند و مواد دارویی
Application Of Nanotechnology In Order To Use Bioactive Peptides In The Production Of Useful Foods And Pharmaceuticals
عنوان همایش(فارسی) : همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1399
 نویسندگان : 1- سیده شبنم مظلومی 2- سیده نرگس مظلومی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- غلام رضا هوشمند 5- بهتاز مشرفی
اهمیت و اثرات سلامتی بخش پپتیدهای زیست فعال در پزشکی و تولید غذاهای فراسودمند
Importance And Effects Of Bioactive Peptides In Medicine And Functional Foods
عنوان همایش(فارسی) : همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1399
 نویسندگان : 1- سیده نرگس مظلومی 2- سیده شبنم مظلومی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- غلام رضا هوشمند 5- بهناز مشرفی
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (17 مورد)

مقایسه اثر پیش فرآوری فراصوت و آنزیم بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن و کاربرد آنها در محصول کوکی
Comparison Of Ultrasound And Enzyme Preprocessing Effects On The Production Of Porous Starches From Wheat And Corn And Evaluation Of Iron Ion Absorption Capacity And Their Application In Cookie Product
 دانشجو : سمیه قندهاری علویجه
 مقطع : دکتری
1- سمیه قندهاری علویجه () 2- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 3- یحیی مقصودلو (مشاور) 4- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور)
تاثیر عصاره های تفاله انگور و پوست انار بر کنترل تغییرات رنگ ورقه های سیب خشک شده
Seecnt Oe Ja.dc Dom.nc .c. Domcja.c.tc Dcca Ccta.ntr Oc Tcc Noctaoa Oe Noaoa Nc.cjcr .c .a.c. .ddac Ra.ncr
 دانشجو : منا رنجبر
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی () 2- علیرضا صادقی ماهونک () 3- یحیی مقصودلو () 4- علی مویدی ()
تولید کنسانتره پروتئین بادام شیرین و استفاده از آن در فرمولاسیون کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
Production Of Sweet Almond Protein Concentrate And Its Application In Gluten-free Rice Cake
 دانشجو : فاطمه عباس زاده
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- مهدی کاشانی نژاد (مشاور)
تأثیر تیمارهای حرارتی-رطوبتی و اکستروژن بر ویژگیهای فی زیکوشیمیایی آرد ارزن، خمیر و کیک حاصل
Effect Of Heat-moisture And Extrusion Treatments On Physicochemical Properties Of Millet Flour, Batter And Cake
 دانشجو : بهاره فتحی
 مقطع : دکتری
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور)
بررسی ویژگیهای عملکردی و تغذیه ای پروتئین هیدرولیز شده دانه باقلا و امکان استفاده آن در جهت غنی سازی آب سیب
Evaluation Of Functional And Nutritional Properties Of Faba Bean Seed Protein Hydrolysate And Possibility Of Its Usage For Fortifying Apple Juice
 دانشجو : سیده پریا سمایی
 مقطع : دکتری
1- سیده پریا سمایی (راهنمای اصلی) 2- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور)
     

 جوایز و نشان های علمی : (1 مورد)

پوستر برتر چهارمین کنگره بین المللی و 29 امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
عنوان (انگلیسی) : Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- مریم فلاح 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
 سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (1 مورد)

انتشارات-انتشار مقالات/گزارش های علمی در نشریات عمومی/ تخصصی ( فصلنامه ها/ ماهنامه ها /هفته نامه ها ...)
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- محمد صانعی 2- عظیم قاسم نژاد 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- محمد معصومی 5- خلیل قربانی
 

 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
زهرا قنبري جولرستاني
اثر پوشش‌دهي مغز گردو دو نيم شده با پروتئين هيدروليز‌شده‌ي کنجاله‌ي کنجد بر کيفيت و ماندگاري آن
14032
2
محراب باقر
تاثير پيش‌تيمار فراصوت بر توليد پپتيدهاي زيست فعال با خواص آنتي‌اکسيداني از پروتئين دانه سيب و ريزپوشاني آن‌ها در بيدهاي آلژينات
14031
3
انيتا اقاجاني کيسمي
فرمولاسيون پودر نيمه آماده شيريني سنتي کاکا با استفاده از پودر کدو حلوايي و ايزومالت
14031
4
پريسا اقچه لي
تاثير پيش تيمار فراصوت در توليد پپتيدهاي آنتي اکسيدان از پروتئين دانه گياه خار مريم (Silybum marianum) و ريزپوشاني آن در بيدهاي آلژينات
14031
5
زينب کاظمي
توليد کمپلکس زيست فعال پروتئين هيدروليز شده دانه کدو - آهن جهت غني سازي آرد
14022
6
دانيال بيگيان
توليد و ارزيابي ويژگي هاي کمپلکس نامحلول ژلاتين پوست کوسه چانه سفيد و موسيلاژ باميه
14022
7
فائزه فرزان فر
بررسي تاثير پيش تيمار فراصوت بر ويژگي¬هاي آنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum) و بارگيري آن در نانو وزيکول¬هاي ليپوزومي پوشش‌دهي شده با کيتوزان
14021
8
الياس شريعتمداري
توليد و ارزيابي ويژگي‌هاي فيزيکي شيميايي و حسي اسنک بار پنير چدار کم چرب حاوي اينولين ريشه کاسني و سديم آلژينات
14021
9
فائزه فرزان فر
بررسي تاثير پيش تيمار فراصوت بر ويژگي¬هاي آنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum) و بارگيري آن در نانو وزيکول¬هاي ليپوزومي پوشش‌دهي شده با پلي‌اتيلن‌گليکول.
14021
10
ميلاد طاهريان
بررسي خواص فيزيکوشيميايي و حسي عصاره قهوه سرد دم تحت تاثير پيش تيمار غيرحرارتي
14012
1 2 3 4 5 6 7 8 9
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
ارمين عارفي مينااباد
هيدروليز آنزيمي پلاسماي خون مرغ و ريزپوشاني پپتيدهاي زيست فعال حاصل در سامانه هيدروژل جهت کاربرد در نوشيدني آبميوه پرتقال
14032
2
امنه جهانديده
توليد آزمايشگاهي و ارزيابي عملکرد کود آهسته رهش با روش خشک کن پاششي
14022
3
فاطمه عباس زاده
تاثير امولسيون پيکرينگ حاوي ويتامين D3 بر ويژگي‌هاي فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي خمير و کيک فاقد گلوتن
14022
4
ماه طلا صالحي
نانوريزپوشاني روغن خرفه (Oleracea Portulac) در کمپلکس ايزوله ي پروتئين سويا- صمغ فارسي و مدلسازي رهايش آن درفرمولاسيون دوغ و سامانه هاي شبيه سازي شده ي بزاق، معده و روده
14021
5
نيلوفر ذکريانژاد
مطالعه سرخس بسفايج ( Polypodium vulgare L.) از نقطه نظر فيتوشيميايي، مولکولي و ضد‌ميکروبي تحت تاثير زمان برداشت
14021
6
ميثم صالحي سيچاني
رديابي حضور پروتئازهاي ميکروبي موجود در شير کاکائو استريل جهت بررسي احتمال تشکيل ژل در طول نگهداري
14021
7
ساناز معيري
: بررسي ويژگي‌هاي آنتي‌اکسيداني پروتئين هيدروليز شده¬ي کنجاله بادام شيرين و ريزپوشاني آنها در بيدهاي هيدروژلي با استفاده از ترکيب صمغ‌هاي بومي و آلژينات، پوشش‌دهي شده با کيتوزان جهت رسانش پايدار
14013
8
منا نظري
تشخيص و تمايز ژلاتين با منابع مختلف در مواد غذايي با استفاده از روش آناليز منحني نقطه ذوب با قدرت تفکيک بالا (HRMA)
14012
9
ناهيد علي دوستي شهرکي
استفاده از نانوحامل‌هاي فيتونيوزومي جهت توليد ترکيب کاهنده اشتها بر پايه عصاره برگ مو و ارزيابي کارايي و پذيرش حسي آن در ماست هم زده
14011
10
زينب نوشي منجيلي
هيدروليز آنزيمي پروتئين دانه کدو (Cucurbita maxima L.) با پيش تيمار مايکروويو جهت توليد پروتئين هيدروليز شده با ويژگي ضد اکسنده و ضد سرطاني و ريزپوشاني هيدروليز شده ها با آلژينات
14011
1 2 3 4 5
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14031

1 - تکنولوژي قند (شنبه (عملي) 08:00 - 10:00 ** (صادقي ماهونک) يکشنبه (عملي) 08:00 - 10:00 ** (صادقي ماهونک) چهارشنبه 08:00 - 10:00 411 **)
2 - شيمي آنزيمهاي مواد غذايي پيشرفته ((صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 **)
3 - شيمي مواد غذايي 1 (يکشنبه 13:00 - 15:00 412 ** چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)
4 - شيمي کربوهيدراتها ((صادقي ماهونک) دوشنبه 15:00 - 17:00 401 **)

نیمسال 14022

5 - بيوشيمي گياهي تکميلي ((قاسم نژاد) چهارشنبه 13:00 - 15:00 103 **)
6 - خواص شيميايي و عملکردي مواد غذايي ((صادقي ماهونک) دوشنبه 15:00 - 17:00 413 ** (صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 **)
7 - شيمي ترکيبات زيست فعال ((صادقي ماهونک) دوشنبه 08:00 - 10:00 401 **)
8 - شيمي مواد معطر و ادويه اي ((صادقي ماهونک) سه شنبه 13:00 - 15:00 411 **)
9 - کاربرد آنزيم ها در فناوري مواد غذايي ((صادقي ماهونک) سه شنبه 15:00 - 17:00 402 **)

نیمسال 14021

10 - تکنولوژي قند ((صادقي ماهونک) شنبه (عملي) 08:00 آز کارشناسي- 415/5 ** (صادقي ماهونک) يکشنبه (عملي) 08:00 - 10:00 آز کارشناسي- 415/5 ** چهارشنبه 08:00 - 10:00 411 **)
11 - شيمي آنزيمهاي مواد غذايي پيشرفته ((صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 102 **)
12 - شيمي مواد غذايي 1 ((صادقي ماهونک) سه شنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 412 ** (صادقي ماهونک) چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)
13 - شيمي کربوهيدراتها ((صادقي ماهونک) دوشنبه 13:00 - 15:00 411 **)

نیمسال 14012

14 - بيوشيمي گياهي تکميلي ((قاسم نژاد) چهارشنبه 13:00 - 15:00 103 **)
15 - خواص شيميايي و عملکردي مواد غذايي ((صادقي ماهونک) دوشنبه 15:00 - 17:00 413 ** (صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 401 **)
16 - شيمي ترکيبات زيست فعال ((صادقي ماهونک) دوشنبه 08:00 - 10:00 401 **)
17 - شيمي مواد معطر و ادويه اي ((صادقي ماهونک) سه شنبه 13:00 - 15:00 413 **)
18 - ماشين هاي صنايع غذايي (1) (شنبه 13:00 - 15:00 119 **)

نیمسال 14011

19 - تکنولوژي قند ((صادقي ماهونک) شنبه (عملي) 08:00 - 10:00 ** (صادقي ماهونک) چهارشنبه 08:00 - 10:00 412 ** (صادقي ماهونک) چهارشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 **)
20 - شيمي آنزيمهاي مواد غذايي پيشرفته ((صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 402 **)
21 - شيمي مواد غذايي 1 (سه شنبه 13:00 - 15:00 412 ** چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)
22 - شيمي کربوهيدراتها ((صادقي ماهونک) دوشنبه 13:00 - 15:00 103/1 **)

نیمسال 14002

23 - خواص شيميايي و عملکردي مواد غذايي ((شهيري) يکشنبه 13:00 - 15:00 401 ** (شهيري) دوشنبه 13:00 - 15:00 401 **)
24 - شيمي ترکيبات زيست فعال ((صادقي ماهونک) شنبه 10:00 - 12:00 414 **)
25 - شيمي مواد معطر و ادويه اي ((صادقي ماهونک) سه شنبه 13:00 - 15:00 413 **)

نیمسال 14001

26 - تکنولوژي قند ((صادقي ماهونک) شنبه 08:00 - 10:00 412 ** چهارشنبه 08:00 - 10:00 ** چهارشنبه 13:00 - 15:00 **)
27 - شيمي آنزيمهاي مواد غذايي پيشرفته ((صادقي ماهونک) سه شنبه 13:00 - 15:00 414 **)
28 - شيمي مواد غذايي 1 (سه شنبه 08:00 - 10:00 411 ** سه شنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 411 **)
29 - شيمي کربوهيدراتها ((صادقي ماهونک) شنبه 10:00 - 12:00 402 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
موردی یافت نشد .


مجلات خارجی
موردی یافت نشد .


همایش های داخلی
موردی یافت نشد .


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

موردی یافت نشد .