دانشکده : شیلات و محیط زیست
 گروه آموزشی : عمل آوري فراورده هاي شيلاتي

 مرتبه علمی : استاد
 پست الکترونیک : Shabanpour@gau.ac.ir

 فایل رزومه (CV) : 
 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 

 آشنایی با زبان های خارجی : 

 علایق پژوهشی : 



 مقالات چاپ شده در نشریات : (30 مورد)

مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis)
Comparison Of Uv Absorption Potential And Phycobiliproteins Amount Extracted With The Help Of Solvent And Ultrasound From (spirulina Platensis) Microalgae
 عنوان نشریه (فارسی) : بهره برداری و پرورش آبزیان
 Journal Title : Journal of Utilization and Cultivation of Aquatics
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- لیلا اصلانی 2- بهاره شعبانپور 3- پرستو پورعاشوری نودهی 4- وحیده پیام نور 5- افشین عادلی
خواص آنتی اکسیدانی و میزان بازدارنذگی آنزیم پلی فنول اکسیداز میگوی وانامی (vannamei Litopenaeus )در عصاره های مختلف جلبکهای قهوهای
Antioxidant Properties And Vannamei Shrimp (litopenaeus Vannamei) Polyphenoloxidase Inhibitory Activity Of Different Brown Seaweeds Extracts
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله علمی شیلات ایران
 Journal Title : Iranian Scientific Fisheries Journal
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سلیم شریفیان 2- بهاره شعبانپور
فعالیت ضدباکتریایی عصاره فلوروتانینی جلبک قهوه‌ای Sargassum tenerrimum و کرم‌ غنی شده با آن در مقابل باکتری‌های مرتبط با آکنه
Antibacterial Activity Of Phlorotannin Extract Of Brown Algae Sargassum Tenerrimum And Its Enriched Cream Against Acne-related Bacteria
 عنوان نشریه (فارسی) : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
 Journal Title : Journal of Aquatic Physiology and Biotechnology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- عصمت محمدی 2- بهاره شعبانپور 3- پرستو پورعاشوری نودهی 4- وحیده پیام نور 5- سلیم شریفیان
ارزیابی کیفیت سیلاژ تولید شده و روغن استخراج شده از ضایعات ماهی قزل‌الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش های اسیدی و تخمیر
Quality Evaluation Of Produced Silage And Extracted Oil From Rainbow Trout (oncorhynchus Mykiss) Wastes Using Acidic And Fermentation Methods
 عنوان نشریه (فارسی) : ارزش گذاری پسماند و زیست توده
 Journal Title : Waste and Biomass Valorization
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1399
 نویسندگان : 1- راضیه رئیسی 2- بهاره شعبانپور 3- پرستو پورعاشوری نودهی
تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد
Home Browse Journal Info Guide For Authors Submit Manuscript Reviewers Contact Us The Effects Of Chitosan Hydrocolloid And Its Oligosaccharides In Comparision With Sodium Pyrophosphate On Some Quality Properties Of Vannamei Shrimp (litopenaeus Vannamei)
 عنوان نشریه (فارسی) : نشریۀ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
 Journal Title : Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST)
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1399
 نویسندگان : 1- طاهره تاقانی 2- بهاره شعبانپور 3- پرستو پورعاشوری نودهی 4- علی رضا عالیشاهی
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (1 مورد)

ارزیابی اثر دیواره های مختلف بر ریزپوشانی روغن ماهی
Investigation Of Different Wall Materials On Encapsulation Of Fish Oil
عنوان همایش(فارسی) : سومین همایش ملی منابع شیلاتی و فناوری‌های نوین
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1398
 نویسندگان : 1- پرستو پورعاشوری نودهی 2- بهاره شعبانپور 3- سکینه حیدری
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (4 مورد)

بررسی موانع و مشکلات تولید و بازار میگوی پرورشی استان گلستان
Status Of Barriers And Problems Of Production And Market In Farmed Shrimp In Golestan Province
 دانشجو : جلیل جهانتیغ
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- افشین عادلی (راهنمای اصلی) 2- علی رضا عالیشاهی (مشاور) 3- پرستو پورعاشوری نودهی (داور داخلی) 4- بهاره شعبانپور (داور داخلی)
اثر نمک کروم بر چرم تهیه شده از پوست ماهی خاویاري گونه سیبري (Acipenser baerii) و بررسی کیفیت آن
The Effect Of Chromium Salt On The Leather Quality Made From Siberian Sturgeon (acipenser Baaerii ) Skin
 دانشجو : مریم احمدی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- معظمه کردجزی (راهنمای اصلی) 2- بهاره شعبانپور (مشاور) 3- علی رضا عالیشاهی (مشاور) 4- حجت میرصادقی (مشاور)
اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)
The Effect Of Using Spirulina Algae Extract (spirulina Platensis) And Mimosa (acacia Mearnsii) On Siberian Sturgeon (acipenser Baerii) Skin Tanning
 دانشجو : زهرا نهرکارون
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- معظمه کردجزی (راهنمای اصلی) 2- بهاره شعبانپور (مشاور) 3- سید مهدی اجاق (مشاور) 4- حجت میرصادقی (مشاور)
استخراج عصاره پلی ساکاریدی از جلبک قهوه ای گونه Sargassum boveanum و بررسی اثر آن به عنوان فرآورده موضعی
Extraction Of Polysaccharide From Brown Algae Sargassum Boveanum And Its Effect As Topical Product
 دانشجو : رضوان قره خان تقرتپه
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- معظمه کردجزی (راهنمای اصلی) 2- سامان احمد نصراللهی (راهنمای دوم) 3- بهاره شعبانپور (مشاور) 4- افشین عادلی (مشاور) 5- عاطفه نعیمی‌فر (مشاور)
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (1 مورد)

استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی-استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح های پژوهش مصوب مرتبط/
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- پرستو پورعاشوری نودهی 2- سانتیاگو آبورگ 3- بهاره شعبانپور
 

 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
ساناز اورجه
مقايسه روش هاي مختلف استخراج بر کيفيت و بازده پروتئين و کلروفيل ريز جلبک اسپيرولينا (Spirulina Platensis)
13992
2
ناهيد شيخي
افزايش ماندگاري قزل آلاي رنگين کمان ( Oncorhynchus mykiss) با استفاده از کيتوزان و نانوذرات کيتوزان طي سردسازي
13992
3
محسن منصوري مقدم
امکان سنجي جايگزيني آب پلاسمايي با نيتريت در توليد سوسيس ماهي
13992
4
نجمه حميديان
اثر روش‌هاي مختلف نگهداري پس از صيد عروس دريايي Catostylus mosaicus بر بازده و کيفيت موسين استخراجي
13991
5
رضوان قره خان تقرتپه
استخراج عصاره پلي ساکاريدي از جلبک قهوه اي گونه sargassum boveanum وبررسي اثر آن به عنوان فرآورده موضعي
13962
6
طاهره تاقاني
اثرات محافظت‌سرمايي و آنتي‌اکسيداني کيتوزان و اليگوساکاريد‌هاي‌آن برکيفيت ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) طي نگه‌داري به‌صورت منجمد
13962
7
ليلا اصلاني احمدآباد
امكان سنجي توليد كرم ضدآفتاب از عصاره ريز جلبك اسپيرولينا spirulina pelatensis
13962
8
سارگل عادليان
مقايسه روش هاي مختلف استخراج کارتنوئد از ضايعات ميگو(litopenaeus vanamei)در ترکيب با روش فراصوت بر ويژگي هاي رنگدانه هاي استخراجي
13962
9
مهسا اسدبيگي
اثرات استفاده از يخ حاوي عصاره آبي، اتانولي و آبي-اتانولي جلبک Sargassum tenerrimum بر مدت ماندگاري قزل‌آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss )
13962
10
شيما احمدي
تاثير استفاده از يخ حاوي عصاره‌هاي جلبک Cystoseira trinodis و Cystoseira myrica بر نگهداري قزل‌آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)
13962
1 2 3 4
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
شراره زادصفرچوبري
بررسي خصوصيات و ماندگاري خاويارتقليدي توليدي با هيدروژل‌هاي حاوي تخم ماهي سفيد
14001
2
حديث اميري
تهيه پودر مکمل فراسودمند با تکنيک ريزپوشاني نانوليپوزوم‌هاي حاوي ترکيبات زيست فعال دريايي
13993
3
رقيه جعفري تراجي
تهيه پودر مکمل فراسودمند حاوي ترکيبات زيست فعال دريايي با تکنيک امولسيون مضاعف
13993
4
راضيه رئيسي
توليد فيلم دولايه پلي¬اتيلن/پروتئين ميوفيبريل حاوي نانوليپوزوم عصاره چاي سبز تيمار شده با پلاسماي سرد جهت افزايش مدت ماندگاري فيله¬هاي قزل¬آلاي رنگين¬کمان (Oncorhynchus mykiss) منجمد
13992
5
مرجان زرگر
مقايسه روشهاي استخراج و تعيين خصوصيات کلاژن استخراج شده از فلس کپور معمولي (Cyprinus carpio) و ارزيابي سازگاري آن با فيبروبلاست¬هاي پوستي
13982
6
سکينه حيدري
بررسي خواص آنتي اکسيداني، ضدباکتريايي و ضدسرطاني عصاره‌ها و پروتئين هيدروليز شده صدف آب شيرين (Anodonta cygnea)
13982
7
عصمت محمدي
ارزيابي قابليت عصاره فلوروتانيني و آلژينات استخراج شده از جلبک‌هاي قهوه‌اي (Padina sp. و Sargassum sp.) در توليد کرم آبرسان و ضدآکنه با استفاده از تکنولوژي نانو
13962
8
سيده معصومه کمالي
تاثير پوشش کيتوزاني حاوي نانوليپوزوم‌ آنتي‌اکسيدان‌هاي طبيعي، بر حفظ كيفيت و جلوگيري از لکه سياه ميگوي پاسفيد غربي (Litopenaeus vannamei) طي نگهداري در يخ
13952
9
محمدعلي خانلر
ارزيابي کيفيت و ماندگاري ميگو وانامي (Litopenaeus vannamei)، نگهداري شده در يخ و تأثير فرايندهاي حرارتي بر رنگ محصول پخته
13951
10
ياسمن اعتماديان
ارزيابي خواص تغذيه اي و فراسودمندي كنسانتره پروتئيني و عصاره پلي ساكاريدي استخراج شده از دو گونه جلبك دريايي سيستوسيرا و كاربرد آنها در توليد اسنك حجيم شده ذرت
13942
1 2 3
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14002

1 - فرآورده هاي خميري ماهي (شنبه 08:00 - 10:00 322 **)

نیمسال 14001

2 - فرآورده هاي با ارزش افزوده شيلاتي (يکشنبه 08:00 - 10:00 321 **)
3 - کنترل کيفيت فرآورده هاي شيلاتي (چهارشنبه 08:00 - 10:00 ** چهارشنبه 13:00 - 15:00 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
موردی یافت نشد .


مجلات خارجی
موردی یافت نشد .


همایش های داخلی
موردی یافت نشد .


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

موردی یافت نشد .