دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

 مرتبه علمی : استادیار
 پست الکترونیک : hoda.shahiri@gau.ac.ir

 رزومه فارسی :   دریافت فایل
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكتری تخصصی

 مدارک تحصیلی : 

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگلیسی


 علایق پژوهشی : 
1 -

ویژگی های شیمیایی و عملکردی هیدروکلوئیدهای غذایی
2 - شیمی و رئولوژی بیو پلیمرهای غذایی
3 - بسته بندی های زیست تخریب پذیر
4 - ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال
5 - الکتروریسی
6 - بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای غذایی




 مقالات چاپ شده در نشریات : (44 مورد)

بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو توسط پانکراتین با استفاده از پیش تیمار مایکروویو
Optimizing Enzymatic Hydrolysis Of Pumpkin Seeds Protein (cucurbita Maxima L.) By Pancreatin With U Sing Microwave Pretreatment
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زینب نوشی 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- وحید عرفانی مقدم 4- محمد قربانی 5- هدی شهیری طبرستانی
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهاي آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
Effect Of Enzyme Type And Hydrolysis Time On Antioxidant Properties Of Hydrolyzed Turkmen Melon Seed Protein
 عنوان نشریه (فارسی) : نوآوری در علوم و فناوری غذایی
 Journal Title : نوآوری در علوم و فناوری غذایی
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- معصومه الوند 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- محمد قربانی 4- هدی شهیری طبرستانی 5- شیما کاوه
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی و سخت پوست گاماروس با استفاده از حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکرو امولسیون مایع یونی در آب
Comparison Astaxanthin Extraction Of Fenneropenaeus Merguiensis And Pontogammarus Maeoticus By Using Organic Solvent, Sunflower Oil And Ionic Liquid Micro Emulsion
 عنوان نشریه (فارسی) : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- پریسا فیضی 2- یحیی مقصودلو 3- هدی شهیری طبرستانی 4- سید مهدی جعفری 5- امیر بحری
تغییرات در خواص امولسیون کنندگی پلی ساکاریدهای محلول کازئینات-سویا کونژوگه توسط فراصوت
Changes In Emulsifying Properties Of Caseinate–soy Soluble Polysaccharides Conjugates By Ultrasonication
 عنوان نشریه (فارسی) : سونوشیمی اولتراسونیک
 Journal Title : ULTRASONICS SONOCHEMISTRY
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- صدیقه توسلی 2- یحیی مقصودلو 3- هدی شهیری طبرستانی 4- سید مهدی جعفری
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهاي ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار
Optimization Of Antioxidant Peptides Production From Tryptic Hydrolysis Of Pomegranate Seed Protein
 عنوان نشریه (فارسی) : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مریم رحیمیپ ناه 2- علیرضا صادقی ماهونک 3- محمد قربانی 4- هدی شهیری طبرستانی 5- محسن نبی میبدی
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (5 مورد)

بهینه¬سازی استخراج آبی هیدروکلوئید برگ گیاه سیاه ولیک (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ
Hot Water Extraction Optimization Of Hydrocolloid From Hawthorn Leaves By Response Surface Methodology
عنوان همایش(فارسی) : چهارمین کنگره بین¬المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مریم فلاح نوسر 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
تولید ترکیب قابل چاپ سه بعدی از امولسیون پروتئین پوست مرغ
Fabrication Of Self-assembly Edible Ink Based On Chicken Skin Protein Emulsion Gel For 3d Printing Product
عنوان همایش(فارسی) : 4th International and 29 th National Iranian Food Science and Technology Congress
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- امیرحسین باقری 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- سید مهدی جعفری 5- هدی شهیری طبرستانی 6- MELTEM F.M. Serdaroglu
بررسی تأثیر موم زنبور عسل و اسید اولئیک بر ویژگی‌های ضد باکتریایی فیلم‌های پودر نرم گندم حاوی LAE
Investigation The Effect Of Beewax And Oleic Acid On Antibacterial Properities Of Fine Wheat Powder Based Films Containing Lae
عنوان همایش(فارسی) : international apicultural research and sustainable regional development strategy congress
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- محبوبه کشیری 2- میثم دهقانی 3- یحیی مقصودلو 4- محمد قربانی 5- هدی شهیری طبرستانی
تاثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر ویژگی های بافتی و رئولوژیکی پخشینه بر پایه چربی شیر حاوی پودر سمنو
Effect Of Xanthan Gum And Chia Seed Flour On Textural And Rheological Properties Of Milk Fat-based Dispersion Contains Semno Powder
عنوان همایش(فارسی) : Fourth international confrernce on multidisplinarystudied in food industry and nutrition science of Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سعیده نوریان 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- مرتضی خمیری 5- هدی شهیری طبرستانی
تاثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر ویژگیهای حسی، فیزیکی و میکروبی پخشینه های بر پایه چربی شیر حاوی پودر سمنو
The Effect Of Xanthan Gum And Chia Seed Flour On Sensory, Physical And Microbial Properties Of Milk Fat-based Spreads Containing Semno Powder
عنوان همایش(فارسی) : Fourth international confrernce on multidisplinarystudied in food industry and nutrition science of Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سعیده نوریان 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- مرتضی خمیری 5- هدی شهیری طبرستانی
 کتاب ها : (1 مورد)

فصل دوم: تولید نانوالیاف زیست فعال غذایی با الکتروریسی در کتابی با عنوان نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی توسط تجهیزات خاص
Chapter 2: Production Of Food Bioactive-loaded Nanofibers By Electrospinning In: Nanoencapsulation Of Food Ingredients By Specialized Equipment
ناشر : Academic Press
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1398
 نویسندگان : 1- هدی شهیری طبرستانی 2- سید مهدی جعفری
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (14 مورد)

تاثیر نوع و غلظت لیپید بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی فیلم زیستی بر پایه پودر نرم گندم حاوی لوریل آرژنین اتیل استر (LAE)
Effect Of Type And Concentration Of Lipid On Physical And Functional Properties Of Fine Wheat Powder-based Biofilm Containing Lauroyl Arginin Ethyl Ester (lae)
 دانشجو : میثم دهقانی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- محمد قربانی (مشاور) 4- هدی شهیری طبرستانی (مشاور)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد گاما آمینو بوتیریک اسید از برخی فرآورده‌های سنتی و شیر خام و بررسی توانایی آن‌ها در تولید آب‌پنیر تخمیرشده فراسودمند
Isolation And Molecular Identification Of Gaba-producing Lactic Acid Bacteria From Traditional Products And Raw Milk And Investigating Their Potential Application In The Production Of A Functional Fermented Whey
 دانشجو : الهام کریمیان
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علی مویدی (راهنمای اصلی) 2- مرتضی خمیری (مشاور) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- علیرضا صادقی (داور داخلی) 6- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
نانوریزپوشانی ید توسط نانوکریستال سلولز حاصل از پوست سخت گردو و مدل سازی رهایش آن
Synthesis And Characterization Of Cellulose Nanocrystals Derived From Walnut Shell Agricultural Residues
 دانشجو : فرشاد همتی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- مجتبی بارانی مطلق (مشاور) 4- هدی شهیری طبرستانی (داور خارجی) 5- حبیب الله میرزائی (داور داخلی)
استفاده از روش الکتروریسی در ریزپوشانی کاتچین توسط نانوالیاف حاصل از صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L.)
The Use Of Electrospinning Method For Catechin Encapsulation By Nanofiber Obtained From Azivash (corchorus Olitorius L.) Leaf Gum
 دانشجو : سیده زهرا حسینی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- هدی شهیری طبرستانی (راهنمای دوم) 3- محمد قربانی (مشاور) 4- الهام اسدپور (مشاور) 5- حبیب الله میرزائی (داور داخلی) 6- علیرضا صادقی ماهونک (داور خارجی)
غنی سازی ماست با گیاه خرفه و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی آن
Yogurt Enrichment With Common Purslane And Evaluation Of Its Physicochemical, Sensory And Anti-microbial Properties
 دانشجو : ماه طلا عربصالحی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور) 4- علی مویدی (داور داخلی) 5- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
     

 جوایز و نشان های علمی : (3 مورد)

بالاترین رشد شاخص H-index دانشکده صنایع غذایی
Highest Rate Of Departmental H-index
عنوان (انگلیسی) : Highest Rate Of Departmental H-index
 تاریخ (شمسی) : 1400
 1- هدی شهیری طبرستانی
 رییس دانشگاه
کیفی ترین مقاله ISI دانشگاه در سال 1400
Best Quality Isi Paper (gau)
عنوان (انگلیسی) : Best Quality Isi Paper (gau)
 تاریخ (شمسی) : 1400
 1- هدی شهیری طبرستانی
 رییس دانشگاه
پوستر برتر چهارمین کنگره بین المللی و 29 امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
عنوان (انگلیسی) : Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- مریم فلاح 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
 سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (20 مورد)

تسهیل کارورزی دانشجویان در واحدهای مرتبط-تسهیل کارورزی دانشجویان در واحدهای مرتبط/
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- هدی شهیری طبرستانی
 مدیران گروه در هماهنگی با مدیر اموزشی دانشگاه
حضور یا برگزاری سخنرانی علمی کارآفرینی
 تاریخ (شمسی) : 1400
 1- هدی شهیری طبرستانی
 رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان
مشاوره-مشاوره/راهنمایی و پایش طرح ها و پروژه های اجتماعی
 تاریخ (شمسی) : 1401
 1- حسن یگانه 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علی قربانی مقدم
 پارک علمی و فناوری استان گلستان
رویدادها-مشارکت یا حضور (دایرنمودن غرفه ) در نمایشگاه تخصصی کشاورزی/استانی / منطقه ای
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- هدی شهیری طبرستانی
 معاونت پژوهش و فناوری
شرکت در کارگاه های بین المللی خارج کشور-شرکت در کارگاه های بین المللی خارج از کشور/شرکت کننده در کارگاه
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- هدی شهیری طبرستانی
 امور روابط بین الملل دانشگاه
     


 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
زينب فرامرزي
توليد و ارزيابي نانوامولسيون د-ليمونن جهت پوشش¬دهي بادام¬زميني به¬منظور جلوگيري از اکسايش و رشد کپک و بهبود ويژگي¬هاي کيفي آن
14032
2
سيده يگانه سيدي
توليد و ارزيابي ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي پنير گياهي مبتني بر دانه خربزه مشهدي با استفاده از سامانه گرمايش اهميک
14031
3
اکرم کوهکن
توليد پنير فراپالايش کم چرب با استفاده از پودر هسته خرما و بهبود وِيژگي¬هاي فيزيکوشيميايي آن با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينازميکروبي
14031
4
گلناز صمدي کاظمي
بررسي اثر تخمير لاکتيکي بر ويژگي‌هاي عملکردي پروتئين باقلا
14031
5
پريسا اقچه لي
تاثير پيش تيمار فراصوت در توليد پپتيدهاي آنتي اکسيدان از پروتئين دانه گياه خار مريم (Silybum marianum) و ريزپوشاني آن در بيدهاي آلژينات
14031
6
کيميا فروغي
توليد سس کچاپ پروبيوتيک حاوي پالپ آپونتيا استريکتا و ارزيابي ويژگي¬هاي تکنولوژيکي آن طي دوره نگهداري
14031
7
دانيال بيگيان
توليد و ارزيابي ويژگي هاي کمپلکس نامحلول ژلاتين پوست کوسه چانه سفيد و موسيلاژ باميه
14022
8
کيميا فروغي
بررسي زنده¬ماني باکتري¬هاي پروبيوتيک در سس کچاپ گوجه¬فرنگي سين¬بيوتيک حاوي گالاکتواليگوساکاريد و ارزيابي ويژگي¬هاي تکنولوژيک آن
14013
9
شقايق صمدي سعيدآباد
اثر گرمايش اهميک بر ويژگي¬هايشيميايي وعملکردي ايزوله پروتئين کنجد
14012
10
اميرحسين باقري
استفاده از اولئوژل پوست مرغ حاوي عصاره ريشه چه مالت جو به عنوان جايگزين چربي در مدل امولسيون گوشتي
14011
1 2 3 4
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
ارمين عارفي مينااباد
هيدروليز آنزيمي پلاسماي خون مرغ و ريزپوشاني پپتيدهاي زيست فعال حاصل در سامانه هيدروژل جهت کاربرد در نوشيدني آبميوه پرتقال
14032
2
محيا شريعت علوي
بررسي پديده‌هاي انتقال و خواص رئولوژيکي در فرايند سرخ کردن بادمجان توسط اولئوژل‌هاي‌ طبيعي
14031
3
مهديه اکبري
تاثير برهمکنش ايزوله پروتئين دانه کدو-صمغ فارسي بر ويژگي هاي کيفي خميرآبه و کيک بدون گلوتن
14023
4
سيما مهاجرخراساني
استفاده از کنژوگه سه گانه ايزوله پروتئين سويا-تانيک اسيد/ گاليک اسيد-صمغ زانتان بعنوان پايدار کننده در فرمولاسيون شير کينوا
14022
5
بهناز يوسف شاهي
بهينه سازي متغيرهاي کشت قارچ گانودرما لوسيدم (Ganoderma lucidum) با روش سطح پاسخ (RSM) و استفاده از پسماند کمپوست آن به منظور بهبود برخي ويژگي هاي بيوفيزيکوشيميايي خاک
14022
6
محيا شريعت علوي
بررسي پديده‌هاي انتقال و خواص رئولوژيکي در فرايند سرخ کردن بادمجان توسط اولئوژل‌هاي‌ طبيعي
14021
7
مهديس فسامنش
طراحي و ساخت دستگاه نانوريزپوشاني عصاره زعفران در سامانه نانوکيتوزومي و ارزيابي مشخصات، رهايش و ويژگيهاي ضـد افسـردگي محصـول توليـدي در شرايط برون تني
14021
8
صديقه مقبلي دامنه
ارزيابي تاثير پوشش خوراکي بر ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي ورقه¬هاي گوجه فرنگي خشک شده با سامانه ترکيبي مادون قرمز-هواي داغ و مدل سازي سينتيک انتقال جرم
14012
9
آتوسا کوکبيان
طراحي و کاربرد فيلم کامپوزيت سلولز باکتريايي و پکتين حاصل از ضايعات پوست سير(Allium Sativum L.) حاوي باکتريوسين جدايه اي از سير ترشي سنتي در بسته بندي کالباس
14012
10
حسين پورعبدالله
ارزيابي قابليت هاي پست بيوتيک و ريزپوشاني مخمر پروبيوتيک جدا شده از خميرترش بلوط با هدف رسانش هدفمند آن به روده بزرگ
14012
1 2 3
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14031

1 - استخراج و خالص سازي پيشرفته ((قرباني) چهارشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
2 - بيوشيمي عمومي ((شهيري) شنبه (هفته زوج) 10:00 - 12:00 412 ** (شهيري) يکشنبه 10:00 - 12:00 412 **)
3 - شيمي فيزيک فرآيندهاي غذايي ((شهيري) دوشنبه 13:00 - 15:00 113 **)
4 - شيمي مواد غذايي 1 (يکشنبه 13:00 - 15:00 412 ** چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)

نیمسال 14022

5 - برهمکنش ها در مواد غذايي ((شهيري) دوشنبه 08:00 - 10:00 414 **)
6 - تکنولوژي گوشت و شيلات (سه شنبه 08:00 - 10:00 106 ** چهارشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 آز کارشناسي- 415/5 ** چهارشنبه (عملي) 15:00 - 17:00 آز کارشناسي- 415/5 **)
7 - خواص شيميايي و عملکردي مواد غذايي ((صادقي ماهونک) دوشنبه 15:00 - 17:00 413 ** (صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 **)
8 - زبان انگليسي تخصصي (يکشنبه 13:00 - 15:00 411 **)
9 - شيمي ليپيدها ((شهيري) يکشنبه 08:00 - 10:00 413 **)
10 - ماشين ها و تجهيزات بسته بندي مواد غذايي ((جعفري) يکشنبه 13:00 - 15:00 107 **)

نیمسال 14021

11 - استخراج و خالص سازي پيشرفته (چهارشنبه 10:00 - 12:00 414 **)
12 - بيوشيمي عمومي ((شهيري) شنبه (هفته زوج) 10:00 - 12:00 412 ** (شهيري) چهارشنبه 08:00 - 10:00 412 **)
13 - بيوشيمي و شيمي مواد غذايي ((شهيري) يکشنبه 08:00 - 10:00 501 ** (شهيري) سه شنبه (هفته فرد) 15:00 - 17:00 114 **)
14 - شيمي فيزيک فرآيندهاي غذايي ((شهيري) دوشنبه 08:00 - 10:00 103 **)
15 - شيمي مواد غذايي 1 ((صادقي ماهونک) سه شنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 412 ** (صادقي ماهونک) چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)

نیمسال 14012

16 - برهمکنش ها در مواد غذايي ((شهيري) چهارشنبه 08:00 - 10:00 414 **)
17 - خواص شيميايي و عملکردي مواد غذايي ((صادقي ماهونک) دوشنبه 15:00 - 17:00 413 ** (صادقي ماهونک) سه شنبه 08:00 - 10:00 401 **)
18 - شيمي ليپيدها ((شهيري) يکشنبه 08:00 - 10:00 401 **)
19 - صنعتي سازي توليد محصولات غذايي سنتي ايران (يکشنبه 15:00 - 17:00 411 **)

نیمسال 14011

20 - استخراج و خالص سازي پيشرفته ((قرباني) چهارشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
21 - بيوشيمي عمومي ((شهيري) شنبه (هفته زوج) 10:00 - 12:00 402 ** (شهيري) سه شنبه 15:00 - 17:00 411 **)
22 - شيمي فيزيک فرآيندهاي غذايي ((شهيري) دوشنبه 08:00 - 10:00 103/1 **)
23 - شيمي مواد غذايي 1 (سه شنبه 13:00 - 15:00 412 ** چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)

نیمسال 14002

24 - برهمکنش ها در مواد غذايي ((شهيري) چهارشنبه 08:00 - 10:00 414 **)
25 - خواص شيميايي و عملکردي مواد غذايي ((شهيري) يکشنبه 13:00 - 15:00 401 ** (شهيري) دوشنبه 13:00 - 15:00 401 **)
26 - شيمي ليپيدها ((شهيري) دوشنبه 08:00 - 10:00 413 **)
27 - شيمي مواد غذايي 2 ((قرباني) شنبه 10:00 - 12:00 401 **)
28 - صنعتي سازي توليد محصولات غذايي سنتي ايران ((اعلمي) يکشنبه 15:00 - 17:00 411 **)

نیمسال 14001

29 - استخراج و خالص سازي پيشرفته ((قرباني) چهارشنبه 10:00 - 12:00 413 **)
30 - بيوشيمي عمومي ((شهيري) شنبه (هفته زوج) 10:00 - 12:00 401 ** (شهيري) چهارشنبه 08:00 - 10:00 401 **)
31 - شيمي فيزيک فرآيندهاي غذايي ((شهيري) دوشنبه 08:00 - 10:00 414/1 اتاق شورا **)
32 - صنايع آشاميدنيها ((شهيري) يکشنبه 08:00 - 10:00 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
موردی یافت نشد .


مجلات خارجی
موردی یافت نشد .


همایش های داخلی
موردی یافت نشد .


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

موردی یافت نشد .