انگلیسی
- هیدروکلوئیدهای غذایی: مشخصه یابی ساختاری، بررسی ویژگی های شیمیایی-عملکردی و مطالعه برهمکنش با سایر اجزاء
- بهبود ویژگی های شیمیایی-عملکردی پروتئین های گیاهی با تمرکز بر استراتژیهای سبز و بهرهگیری از فناوریهای نوظهور
- بهره برداری پایدار از پسماندها و ضایعات صنایع تولید محصولات غذایی
- کاربرد نانوفناوری دربسته بندی، درون پوشانی و رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال
- بهینه سازی فرایندها و غنی سازی فرمولاسیون مواد غذایی
- مشاور کارآفرینی دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (1401-1399 و 1402 تا کنون)
- عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت فراورده های گیاهی و دامی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران (1402)
- مدیرگروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (1402-1400)
- عضو هیأت علمی تمام وقت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (بهمن 1395 تا کنون)