عنوان خبر :  نخستین همایش ملی محیط زیست و شرکت‎های دانش‌بنیان برگزار می‌شود

با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ توسط رهبر معظم انقلاب به نام «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» و تاکیدات ویژه ایشان بر اهمیت توسعه و شکوفایی فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلف و به منظور توسعه همکاری‌های سازمان حفاظت محیط زیست با این شرکت‌ها، نخستین همایش ملی محیط زیست و شرکت‎های دانش‌بنیان برگزار می‌شود.

شرکت‌های مرتبط و علاقمند به حضور در این همایش می‌توانند مشخصات شرکت، حوزه فعالیت، آدرس و شماره تماس خود را به پست الکترونیکی همایش به نشانی envknowledgebased@gmail.com ارسال نمایند.

گفتنی است: این همایش، سوم خرداد ماه ۱۴۰۱ در محل سازمان حفاظت محیط زیست واقع در پارک طبیعت پردیسان برگزار خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی سایت https://www.doe.ir مراجعه و یا با شماره‌های ۴۲۷۸۱۵۶۵-۰۲۱ و ۴۲۷۸۱۰۳۷-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

تاریخ ارسال خبر :   29 اردیبهشت 1401 - 10:19    |     تعداد بازدید :   183